ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ξερει κανεις ποση ωρα περιπου ειναι απο κορυδαλλο ως πικερμι?
το θεμα ειναι να ο γιατρος σου τι λεει;;;αν αυτο ειναι η ΜΟΝΗ ελπιδα..δεν νομιζω οτι εχετε αλλη επιλογη...αν ειναι σιγουρο οτι δεν θα τα καταφερει...το πολεμαμε με αναζητηση και παλι αιματος...η γιατρος σου τι λεει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruf
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αχ συγνωμην που ρωταω συνεχεια..πως θα σταματησουν οι αιμοραγιες;;η θεραπεια που κανει ειναι για αυτο;;αν σταματησουν οι αιμοραγιες μπορει να το παλεψει γιαυτο θα μαθουμε την ομαδα θα περιμενουμε πως θα παει το σαββατοκυριακο και αν ειναι θα παμε για μεταγγιση
..πιστευω παντως οτι η γιατρος σου θα πρτεπει να αναλαβει την ευθυνη να σου πει ..τι ειναι καλυτερο να γινει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ξερει κανεις ποση ωρα περιπου ειναι απο κορυδαλλο ως πικερμι?
Από Αττική οδό δεν πάει ρε παιδιά? Πρόσεξε πήγαινε το με αμάξι με αιρκοντίτιον μην το ταλαιπωρήσεις το ζωντανό.
Πάρε και την Τσαμπίκο τηλέφωνο που μπορεί να δώσει αίμα να είσαι έτοιμη.
Καλή τύχη. Να το έχεις αγκαλίτσα κι πάλεψέ το.
Μπράβο ρε Τσαμπικάρα πάντως

Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον μιλησα με την κοπελα δυστυχως εχω 1 κλουβακι και δεν μπορω να τα παω και τα 2 μονο τον 1 οποτε μπορω να δωσω μονο 15ml
τωρα απο Κορυδαλλο πρεπει η καλυτερη διαδρομη χωρις κινηση ειναι να πας ασπροπυργο να βρεις Αττικη οδο και εισαι το πολυ σε 30 λεπτα, βαζεις τα alarm στο αυτοκινητο, κορναρεις και πας με 160 και εισαι και νωριτερα! Μπορεις να τρεξεις στον δρομο χωρις να παρεις κλιση αν ειναι θεμα ζωης...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπραβο νενα μου.τις καλητερες ευχες μου.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Περαστικά στον γατούλι σου και περιμένουμε νέα του ΟΚ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
βρηκαμε τι ομαδα ειμαστε, α τυπου πηγε η κτηνιατρος μου το αιμα και εγινε η εξεταση ,ειναι πολυ καλη γιατρος κανει καλα τη δουλεια της και με το παραπανω με εχει βοηθησει πολυ. το νοσοκομειο στο πικερμι ειπε υπαρχει η ομαδα και μπορουν να μας δωσουν αρκει να παμε να γινει η μεταγγιση εκει.η κτηνιατρος μου ειπε να περιμενουμε να δουμε μες το σαββατοκυριακο πως θα παει γιατι ο εμετος υποχωρησε και η αιμοραγια δεν ειναι τοσο μεγαλη τωρα,αν δεν σταματησει εντελως παμε πικερμι.σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας,με πηρε πολυ κοσμος τηλεφωνο για να μας δωσει αιμα το ενδιαφερων σας ειναι πολυ συγκυνητικο,πιστευω πως θα ειναι καλυτερα να παμε στο νοσοκομειο να παρουμε τα 72ml που χρειαζομαστε και να γλυτωσουν και την ταλαιπωρια τα αλλα γατακια γιατι θα επρεπε να περνουμε 15ml απο τον καθε δοτη,ελπιζω να πανε ολα καλα![]()
ναι βρε συ..αν γινεται να πατε εσεις να το παρετε το αιμα..νομιζω και εγω οτι ειναι προτιμοτερο..αχ ,..μακαρι να πανε ολα καλα..
..να μας ενημερωνεις..
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αν το πρόβλημα λύνεται με τη μία στο νοσοκομείο, τότε καλύτερα στο νοσοκομείο.πιστευω πως θα ειναι καλυτερα να παμε στο νοσοκομειο να παρουμε τα 72ml που χρειαζομαστε και να γλυτωσουν και την ταλαιπωρια τα αλλα γατακια γιατι θα επρεπε να περνουμε 15ml απο τον καθε δοτη,ελπιζω να πανε ολα καλα![]()
Εύχομαι κι εγώ όλα να πάνε καλά με τον γατούλη! Άντε, μέχρι τη Δευτέρα να μας πεις τα καλά τα νέα.

ΥΓ Μπράβο σε όσους ανταποκρίθηκαν!

ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool