SOS!!! Μετάγγιση επειγόντως!

200 ευρω ζητησανε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον θα καταφερω αν και ανεργη να μαζεψω το ποσο απο καποιους φιλους μου,αρκει να γινει καλα ο μικρουλης μου την αποσταση φοβαμαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξερει κανεις ποση ωρα περιπου ειναι απο κορυδαλλο ως πικερμι?

το θεμα ειναι να ο γιατρος σου τι λεει;;;αν αυτο ειναι η ΜΟΝΗ ελπιδα..δεν νομιζω οτι εχετε αλλη επιλογη...αν ειναι σιγουρο οτι δεν θα τα καταφερει...το πολεμαμε με αναζητηση και παλι αιματος...η γιατρος σου τι λεει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρέπει να ναι 1.5 ώρα... Είναι και καλοκαίρι και θα χει λίγο κίνηση λογικά:hmm:

εγω δεν εχω καταλαβει το εξης..αν μεινει στο ιατρειο ο γατουλης...η γιατρος σου μπορει να του κανει αυτη μεταγγιση;;;και πρεπει να βρεθει και αιμα...

ο μικρος αρχησε να ανταποκρινεται στην θεραπεια οι εμετοι σταματησαν με την ειδικη ενεση που του κανει και σημερα ηταν λιγοτερη και η αιμμοραγια το αιμα η το πλασμα της ιδιας ομαδας μπορει να μας βοηθησει να παρουμε τα πανω μας γιατι τωρα με αιματοκριτη 5 δεν οξυγονονεται καλα ο εγκεφαλος και κινδυνευει και αν ανεβει ο αιματοκριτης θα μπορουμε να κανουμε και πιο ισχυρη θεραπεια τον κινδυνο ομως δεν τον ξεφευγουμε σε καμια περιπτωση ακομα και η μεταγγιση ειναι πολυ επικινδυνη

η γιατρος μου ναι μπορει να του κανει το θεμα ειναι οτι αυτοι δεν της στελνουν το αιμα για να παμε εκει να το κανουμε και να πληρωθουν

αλλη ερωτηση...ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ...ειναι δυνατον να ζησει ο γατουλης;;;;διοτι το οτι ειναι πολυ επικινδυνη η μεταγγιση το γνωριζω...το διαβασα και χτες σε σε αρθρα που μπηκα..

αν σταματησουν οι αιμοραγιες μπορει να το παλεψει γιαυτο θα μαθουμε την ομαδα θα περιμενουμε πως θα παει το σαββατοκυριακο και αν ειναι θα παμε για μεταγγιση

αν σταματησουν οι αιμοραγιες μπορει να το παλεψει γιαυτο θα μαθουμε την ομαδα θα περιμενουμε πως θα παει το σαββατοκυριακο και αν ειναι θα παμε για μεταγγιση
αχ συγνωμην που ρωταω συνεχεια..πως θα σταματησουν οι αιμοραγιες;;η θεραπεια που κανει ειναι για αυτο;;:worry:..πιστευω παντως οτι η γιατρος σου θα πρτεπει να αναλαβει την ευθυνη να σου πει ..τι ειναι καλυτερο να γινει..

ξερει κανεις ποση ωρα περιπου ειναι απο κορυδαλλο ως πικερμι?

Από Αττική οδό δεν πάει ρε παιδιά? Πρόσεξε πήγαινε το με αμάξι με αιρκοντίτιον μην το ταλαιπωρήσεις το ζωντανό.
Πάρε και την Τσαμπίκο τηλέφωνο που μπορεί να δώσει αίμα να είσαι έτοιμη.
Καλή τύχη. Να το έχεις αγκαλίτσα κι πάλεψέ το.

Μπράβο ρε Τσαμπικάρα πάντως:)

Και ολοι μου λετε οτι εχω παχυσαρκα γατια!!!! Να που ειναι χρησιμα τα τσουπωτα μου!!! τα παχη μας τα καλλη μας!!!!;) Λοιπον μιλησα με την κοπελα δυστυχως εχω 1 κλουβακι και δεν μπορω να τα παω και τα 2 μονο τον 1 οποτε μπορω να δωσω μονο 15ml :( τωρα απο Κορυδαλλο πρεπει η καλυτερη διαδρομη χωρις κινηση ειναι να πας ασπροπυργο να βρεις Αττικη οδο και εισαι το πολυ σε 30 λεπτα, βαζεις τα alarm στο αυτοκινητο, κορναρεις και πας με 160 και εισαι και νωριτερα! Μπορεις να τρεξεις στον δρομο χωρις να παρεις κλιση αν ειναι θεμα ζωης...

Επισης υπαρχει και η αλλη λυση να στειλεις εσυ καποιον να παει να παρει το τεστ και το αιμα ...

Ε όχι και παχύσαρκα τσουπωτά τσουπωτά. Μακάρι όλα να πάνε καλά

βρηκαμε τι ομαδα ειμαστε, α τυπου πηγε η κτηνιατρος μου το αιμα και εγινε η εξεταση ,ειναι πολυ καλη γιατρος κανει καλα τη δουλεια της και με το παραπανω με εχει βοηθησει πολυ. το νοσοκομειο στο πικερμι ειπε υπαρχει η ομαδα και μπορουν να μας δωσουν αρκει να παμε να γινει η μεταγγιση εκει.η κτηνιατρος μου ειπε να περιμενουμε να δουμε μες το σαββατοκυριακο πως θα παει γιατι ο εμετος υποχωρησε και η αιμοραγια δεν ειναι τοσο μεγαλη τωρα,αν δεν σταματησει εντελως παμε πικερμι.σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας,με πηρε πολυ κοσμος τηλεφωνο για να μας δωσει αιμα το ενδιαφερων σας ειναι πολυ συγκυνητικο,πιστευω πως θα ειναι καλυτερα να παμε στο νοσοκομειο να παρουμε τα 72ml που χρειαζομαστε και να γλυτωσουν και την ταλαιπωρια τα αλλα γατακια γιατι θα επρεπε να περνουμε 15ml απο τον καθε δοτη,ελπιζω να πανε ολα καλα:)

αχ ρε παιδια εχω να μπω πολυ καιρο και τωρα ειδα το θεμα.αμαν..μακαρι να πανε ολα καλα για το γατουλι..
μπραβο νενα μου.τις καλητερες ευχες μου.

Όλα θα πάνε καλά. Να σκέφτεσαι θετικά:):):) Περαστικά στον γατούλι σου και περιμένουμε νέα του ΟΚ?

ναι και βεβαια θα σας ενημερωσω και παλι σας ευχαριστω:)

βρηκαμε τι ομαδα ειμαστε, α τυπου πηγε η κτηνιατρος μου το αιμα και εγινε η εξεταση ,ειναι πολυ καλη γιατρος κανει καλα τη δουλεια της και με το παραπανω με εχει βοηθησει πολυ. το νοσοκομειο στο πικερμι ειπε υπαρχει η ομαδα και μπορουν να μας δωσουν αρκει να παμε να γινει η μεταγγιση εκει.η κτηνιατρος μου ειπε να περιμενουμε να δουμε μες το σαββατοκυριακο πως θα παει γιατι ο εμετος υποχωρησε και η αιμοραγια δεν ειναι τοσο μεγαλη τωρα,αν δεν σταματησει εντελως παμε πικερμι.σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας,με πηρε πολυ κοσμος τηλεφωνο για να μας δωσει αιμα το ενδιαφερων σας ειναι πολυ συγκυνητικο,πιστευω πως θα ειναι καλυτερα να παμε στο νοσοκομειο να παρουμε τα 72ml που χρειαζομαστε και να γλυτωσουν και την ταλαιπωρια τα αλλα γατακια γιατι θα επρεπε να περνουμε 15ml απο τον καθε δοτη,ελπιζω να πανε ολα καλα:)

ναι βρε συ..αν γινεται να πατε εσεις να το παρετε το αιμα..νομιζω και εγω οτι ειναι προτιμοτερο..αχ ,..μακαρι να πανε ολα καλα..:)..να μας ενημερωνεις..:)

πιστευω πως θα ειναι καλυτερα να παμε στο νοσοκομειο να παρουμε τα 72ml που χρειαζομαστε και να γλυτωσουν και την ταλαιπωρια τα αλλα γατακια γιατι θα επρεπε να περνουμε 15ml απο τον καθε δοτη,ελπιζω να πανε ολα καλα:)
Αν το πρόβλημα λύνεται με τη μία στο νοσοκομείο, τότε καλύτερα στο νοσοκομείο.
Εύχομαι κι εγώ όλα να πάνε καλά με τον γατούλη! Άντε, μέχρι τη Δευτέρα να μας πεις τα καλά τα νέα. :D

ΥΓ Μπράβο σε όσους ανταποκρίθηκαν! :kissing:

δεν το δινουν σε μας θελουν να παμε εκει αλλιως δεν το δινουν...δεν πειραζει αρκει που βρηκαμε...θα σας ενημερωσω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back