SOS!!! Μετάγγιση επειγόντως!

Τώρα είδα το θέμα.:(
Περαστικά στον γατούλη, εύχομαι όλα να πάνε καλά.:D:D:D
Χίλια μπράβο σε όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μακαρι να πανε ολα καλα!!!
Να γιατι σκεφτομαι να πηγαινω τον ναρουτο 1-2 φορες τον χρονο να δινει αιμα, ειναι κριμα να χρειαζονται γατες αιμα και να μη βρισκουν :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να γιατι σκεφτομαι να πηγαινω τον ναρουτο 1-2 φορες τον χρονο να δινει αιμα, ειναι κριμα να χρειαζονται γατες αιμα και να μη βρισκουν :(

δυστυχως αυτο,για την ελλαδα ειναι...παααααααρα πολυ ψιλα γραμματα...:(

Διαβάζοντας το θέμα σκέφτηκα μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα είδος τράπεζας αίματος για γάτες.:hmm:
Δεν ξέρω βέβαια αν η ανάγκη για αίμα στις γάτες είναι τόσο συχνή όσο στον άνθρωπο, όπου γίνονται κάποιες τέτοιες προσπάθειες από συλλόγους κτλ.:hmm:
Φαντάζομαι ότι όταν γίνεται αιμοληψία από μια "γάτα-αιμοδότη" ελέγχεται το βιβλιάριο της για τα εμβόλια που έχει κάνει και για της αιματολογικές εξετάσεις που έχει κάνει η γάτα.:hmm:
Από τα δυο δικά μου σίγουρα ο Άρης θα μπορούσε να είναι υποψήφιος αιμοδότης μια που έχει αρκετά εύκολη αιμοληψία.
Στην Μυρτώ η αιμοληψία είναι στην κυριολεξία διαδικασία θρίλερ(λόγω της προνάρκωσης-ηρέμησης) και είναι ήδη αρκετά μεγάλη σε ηλικία.:hmm:

Διαβάζοντας το θέμα σκέφτηκα μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα είδος τράπεζας αίματος για γάτες.:hmm:
Δεν ξέρω βέβαια αν η ανάγκη για αίμα στις γάτες είναι τόσο συχνή όσο στον άνθρωπο, όπου γίνονται κάποιες τέτοιες προσπάθειες από συλλόγους κτλ.:hmm:
Φαντάζομαι ότι όταν γίνεται αιμοληψία από μια "γάτα-αιμοδότη" ελέγχεται το βιβλιάριο της για τα εμβόλια που έχει κάνει και για της αιματολογικές εξετάσεις που έχει κάνει η γάτα.:hmm:
Από τα δυο δικά μου σίγουρα ο Άρης θα μπορούσε να είναι υποψήφιος αιμοδότης μια που έχει αρκετά εύκολη αιμοληψία.
Στην Μυρτώ η αιμοληψία είναι στην κυριολεξία διαδικασία θρίλερ(λόγω της προνάρκωσης-ηρέμησης) και είναι ήδη αρκετά μεγάλη σε ηλικία.:hmm:
αυτο,αν γινοτανε..θα ητανε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πραξη φιλοζωιας..

κανενα νεο;;;πως τα πηγαινει ο αγωνιστης μας;;;:)

αχ μωρέ το μωρούλι,πολύ κρίμα,να σκέφτεσαι οτι όλα θα πάνε καλά για να του μεταφέρεις θετική ενέργεια,καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο γατούλι:)

πουπουλινα το προσπαθει παντως η αιμοραγια τωρα δεν ειναι τοσο συχνη ισως αρχισε να πιανει η θεραπεια τωρα απο Δευτερα θα ξερω τι θα κανουμε θα συνενοειθω με την γιατρο...μακαρι να εχει αρχησει ο οργανισμος να αναπαραγει μηπως και την γλιτωσουμε.μολις εχω νεοτερα θα σας πω...φιλακια

πουπουλινα το προσπαθει παντως η αιμοραγια τωρα δεν ειναι τοσο συχνη ισως αρχισε να πιανει η θεραπεια τωρα απο Δευτερα θα ξερω τι θα κανουμε θα συνενοειθω με την γιατρο...μακαρι να εχει αρχησει ο οργανισμος να αναπαραγει μηπως και την γλιτωσουμε.μολις εχω νεοτερα θα σας πω...φιλακια

ουφ....την ωρα που ειδα οτι εχεις απαντησει,χωρις να ανοιξω το θεμα...χωρις καμμια υπερβολη,η καρδια μου χτυπαγε με χιλια...αναψα τσιγαρο..και ειπα..θα το διαβασω...δεν ηξερα ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ...ευτυχως...οχι τα χειροτερα παντως...:)..αντε...αγωνισου μικρουλι μου...:(

Να ξέρεις ότι το έχουμε στο νου μας το γατάκι σου

ευχαριστω παρα πολυ παιδια καθε φορα που μιλαω μαζι σας παιρνω κουραγιο

ευχαριστω παρα πολυ παιδια καθε φορα που μιλαω μαζι σας παιρνω κουραγιο

να μην ευχαριστεις καθολου...εγω...το νιωθω σαν δικο μου γατακι..πραγματικα εχω συγκλονιστει απο αυτο που περναει...:(:(:(...και οτιδηποτε χρειαστεις..να το πεις..:)..δεν πιστευω σε θεους και τετοια..αλλα αν υπαρχει κατι..πραγματικα προσευχομαι για αυτην την ψυχουλα..:)

και εγω συνεχεια προσευχομαι γιαυτον και μου λειπει πολυ που ειναι στο νοσοκομειο συνεχεια λεω απο μεσα μου τι θα σκεφτεται το λουλουδακι μου που τα βραδια μενει μοναχουλι του εκει? μακαρι να μου πει καλα πραγματα αυριο η γιατρος θελω πολυ να γλιτωσουμε την μεταγγιση γιατι ειναι αρκετα επικινδυνη...καλο βραδυ σε ολους 8α τα πουμε αυριο...φιλακια:)

και εγω συνεχεια προσευχομαι γιαυτον και μου λειπει πολυ που ειναι στο νοσοκομειο συνεχεια λεω απο μεσα μου τι θα σκεφτεται το λουλουδακι μου που τα βραδια μενει μοναχουλι του εκει? μακαρι να μου πει καλα πραγματα αυριο η γιατρος θελω πολυ να γλιτωσουμε την μεταγγιση γιατι ειναι αρκετα επικινδυνη...καλο βραδυ σε ολους 8α τα πουμε αυριο...φιλακια:)

φιλακια καρδουλα μου...:):):)..
ΥΓ..εχουμε και το σαιτ σημερα που σερνεται γμτ...:mad:

Αν και λίγο αργά, εύχομαι ότι καλύτερο για τον γατούλη.
Δυστυχώς τα δικά μου είναι λίγο μεγάλα σε ηλικία για να δώσουν αίμα:/:.

Εχουμε καποιο νεο??:worry: Το ΣΚ δεν ειχα Internet και δεν μπορουσα να παρακολουθησω τις εξελιξεις!!:(:( Χρειαζεστε κ αλλο αιμα??:worry: ο δικος μου θα μπορουσε να δωσει..αλλα δεν ξερω αν μπορει γιατι καποιες εξετασεις του ειχαν δειξει χαμηλη τιμη σε περιττονιτιδα..:worry:

Τωρα ειδα και εγω το θεμα εχω γατουλη 5 χρονων 6600 αλλα δεν του εχω κανει εξετασεις αιματος και δεν ξερω αν εχει καποια ασθενεια. Το μονο που ειναι οκ απο εξετασεις ειναι η Καρμεν αλλα ειναι 2600.:/:

Μόλις μπήκα και τρελάθηκα! Αν χρειαστείς μεταφορά στο Πικέρμι πες μου , έχω εγώ αυτοκίνητο. Το κανονίζουμε όποτε θες. Μένω Ν. Μάκρη αλλά έρχομαι κάθε μέρα Αθήνα για την δουλειά οπότε θα βρούμε άκρη. Εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί μετάγγιση το ζουζούνι μιας και είναι και επικίνδυνη. Γράψε μας νέα.

MΑρια καλησπερα ελπιχω ολα να ειναι καλα με τον μικρουλι, δυστυχως εγω σημερα φευγω για επαγγελματικο ταξιδι και θα γυρισω την Πεμπτη το απογευμα, οποτε αν χρειαστεις αιμα μπορω μονο απο την Πεμπτη μετα τις 5 το απογευμα:( και το ατομο που μου προσεχει τα μοσχαρια δεν ειναι σε θεση να χειριστει γατομεταφορες κτλ.... αν ομως ειναι απιστευτη αναγκη μην διστασεις καπως θα βρουμε την ακρη....

Μαρία γειά σου και από μένα. Δυστυχώς όλο το ΣΚ ο υπολογιστής σερνόταν και δεν μπορουσα να δω το θέμα. Εχω δυο γατιά τον Τσε που ειναι 7 κιλά περίπου, 5μισυ ετων και τη Μαφαλντα που ειναι 5.500 κιλά και 3 ετών. Νομιζω οτι θα μπορουσαν να δωσουν και τα δυο. Αν και μονο ο Τσε εχει κανει αιματολογικές εξετάσεις.
Ειδοποιησε με αν χρειαστεί τελικά. Ελπίζω ο γατούλης να τα παει καλύτερα και να μην ταλαιπωρηθεί αλλο. Περαστικά και περιμενουμε ενημέρωση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back