SOS! Νεογέννητο γατάκι!!!

joy1

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η joy1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 176 μηνύματα.
Αφεθηκε απο τη μαμα του μικρο νεογεννητο γατακι σε αυλη, εχει ακομα τον ομφαλιο λωρο. Επειδη ειναι πολυ μικρο και φοβαμαι οτι το υποκαταστατο γαλα μπορει να μην το κρατησει στη ζωη, υπαρχει καποια γατα που να εχει γεννησει προσφατα και να μπορει να το υιοθετησει εστω και για λιγο μεχρι να παρει καποια αντισωματα?Μετα μπορω να το παρω πισω και να το δωσω για υιοθεσια.
Τηλ. 6940780242
Μail. h.gaitanou@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καημενο...Η μαμα του τι απεγινε;Ελπιζω να βρεθει κατι γρηγορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω και εγω! Ο αδερφος μου το βρηκε στο κηπο του και φωναζει εδω και μια ημερα, περιμενε μηπως ερθει η μαμα του του αλλα τιποτα και ειναι περιεργο γιατι οι γατες ειναι καλες μαμαδες μαλλον κατι επαθε η κακομοιρα.. τωρα μου το φερνει σε εμενα ο αδερφος μου γιατι αυτος εχει 3 θηρια σκυλια και δεν μπορει να το φροντισει. Αλλα φοβαμαι ,τοσο νεογεννητο μιας ημερας δεν εχω ξαναφροντισει και απο οτι μου εχει πει ειναι κουκλι κατασπρο με δυο ασπρες βουλες στο κεφαλι! Να δω που θα το βαλω με ολα τα αλλα γατια που εχω..

Joy, υπάρχει ίσως μια περίπτωση για γατούλα αλλά θα πρέπει να το ψάξω επειδη δεν ε΄χω εγώ το τηλ... Ελπιζω να βγάλω άκρη γρήγορα. Για την ώρα υποκατάστατο. Και σε μια γατοφόρο μέσα μπορείς να το έχεις, σε αυτην την ηλικάι δεν είναι πρόβλημα.

Eχω ενα μικρο αποθηκακι και θα το βαλω εκει μαλλον γιατι αν το βαλω σε γατοφορο προβλεπω να εχει τεσσερα γατια τριγυρω του που θα προσπαθουν να βαλουν τα χερια τους μεσα για να το πιασουν!! Αλλα σε αυτο το αποθηκακι η θερμοκρασια ειναι πολυ υψηλη γιατι ειναι κατω απο τα κεραμιδια.. θα δω μολις παω σπιτι τι θα κανω γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και για την ωρα θα το φροντισει η κολλητη μου.Ευχαριστω πολυ μακαρι να βρεθει μαμακα.

ε, η ζέστη δεν ειναι θέμα, το κρύο ειναι με τα μικρά γιατι δεν θερμαίνονται καθόλου απο μόνα τους. εκτος βε΄βαια αν ανεβάζει τρελες θερμοκρασίες.

για τη μαμα θα το παλεψω αλλα ειναι μεσω τριτου οποτε καταλαβαίνεις...

Η Μόλλυ αν θυμάστε γέννησε 2 Ιουνίου. Η κόρη της προσπαθεί να θηλάσει αλλα δεν την αφήνει πιά. Εχει βεβαια η Λόλι δοντια και προφανώς δεν άντεχει η γυναίκα!! Μένω στο Νέο Ηράκλειο, αν θέλετε να φέρετε το μωρό και να δοκιμάσουμε με την Μολλυ δεν με πειράζει καθόλου.

Τωρα με ενημερωσε και η φιλη μου, ειναι πολυ μικρο αλλα ηπιε λιγες σταγονες γαλα με το ζορι. Ευτυχως που ειχα γαλα απο το προηγουμενο γατακι και μπιμπερο!

Η Μόλλυ αν θυμάστε γέννησε 2 Ιουνίου. Η κόρη της προσπαθεί να θηλάσει αλλα δεν την αφήνει πιά. Εχει βεβαια η Λόλι δοντια και προφανώς δεν άντεχει η γυναίκα!! Μένω στο Νέο Ηράκλειο, αν θέλετε να φέρετε το μωρό και να δοκιμάσουμε με την Μολλυ δεν με πειράζει καθόλου.
Εχει γαλα? Ευχαριστως! θελεις να μου στειλεις με pm το τηλ. σου και να σε παρω κατα τις 6?

Τωρα με ενημερωσε και η φιλη μου, ειναι πολυ μικρο αλλα ηπιε λιγες σταγονες γαλα με το ζορι. Ευτυχως που ειχα γαλα απο το προηγουμενο γατακι και μπιμπερο!
είναι δύσκολο στην αρχή να καταλάβουν το μπιμπερό, πες της να επιμείνει.
Μακάρι να πάει καλά το απόγευμα με την γατούλα και να το δεχτεί το μικρό.

είναι δύσκολο στην αρχή να καταλάβουν το μπιμπερό, πες της να επιμείνει.
Μακάρι να πάει καλά το απόγευμα με την γατούλα και να το δεχτεί το μικρό.
Προσπαθει αλλα εχει και αυτη δυο μωρα (ανθρωπινα) και δεν εχει πολυ χρονο και θα πρεπει να φυγει σε λιγο για να τα παει στο γιατρο για εμβολια αλλα πιστευω οτι και λιγο να πιει μεχρι να παω θα το κρατησει.
Μακαρι να το δεχτει η μολλυ αλλα εχει γεννησει καιρο και το φοβαμαι λιγο αυτο αλλα μια προσπαθεια δεν βλαπτει!

Δεν ξέρω πια αν έχει γάλα. Τωρα πια διώχνει το παιδί της - και οπως είπα πριν, φανταζομαι ότι δεν το αντέχει γιατι είναι 3 μηνων το παιδάκι της και εχει βγάλει για τα καλά δοντάκια. Μπορεί ακόμα όμως να έχει γάλα. Μπορούμε όμως να δοκιμάσουμε.

Δεν ξέρω πια αν έχει γάλα. Τωρα πια διώχνει το παιδί της - και οπως είπα πριν, φανταζομαι ότι δεν το αντέχει γιατι είναι 3 μηνων το παιδάκι της και εχει βγάλει για τα καλά δοντάκια. Μπορεί ακόμα όμως να έχει γάλα. Μπορούμε όμως να δοκιμάσουμε.
Mηπως θα μπορουσες να δεις αν δεν σε βαζω σε κοπο:redface: (αν πιεσεις απαλα το βυζακι της κανονικα πρεπει να βγαλει γαλα) γιατι εγω μενω Ελληνικο και δεν εχω αυτοκινητο οποτε ή θα αγγαρεψω καποιον ή θα ερθω με ταξι.:/:

Ειμαι τώρα στο γραφείο, όταν πάω σπίτι - γύρω στις 6.00-6.30 θα το δω τότε.

Τωρα το ειδα το μωρο. Ειναι το πολυ δυο ημερων πανεμορφο κατασπρο με πολυ λιγες μαυρες τριχιτσες στο κεφαλακι και το ρουφηξε αμεσως το μπιμπερο οταν το ταισα αλλα νομιζω οτι χρειαζεται μαμα:/:.Το εφερε η Αngelina η σκυλα μου (την εχουμε μιση μιση με τον αδερφο μου, εκ περιτροπης) απο το διπλα κηπο που φωναζε μια ολοκληρη ημερα το κακομοιρο και δεν μπορουσε να δει ο αδερφος μου απο που ακουγοταν το νιαουρητο και πηγε η angelina απο μονη της και του το εφερε μεσα στη κουζινα και πηγε μετα και τον φωναξε για να το μαζεψει:rolleyes:!Aυτη μου ειχε βρει και τα 5 μικρα που ειχα πριν και τα ειχαν πεταξει στα σκουπιδια οταν την ειχα εγω!!Τι σκυλι ειναι αυτο σκετη angelina:up:

Μακάρι όλα να πάνε καλά...

Μακάρι..να πάνε όλα καλά!!
και κάθε 2-3 ώρες τάισμα...:) επίσης ΜΗΝ ξεχάσετε..να το κάνετε να κάνει την ανάγκη του με βρεγμένο χαρτί κουζίνας/ χαρτομάντιλο!:)

Τελικα εχει γάλα η μανουλα;Τι γλυκο σκυλι...

Το πιεσε και μετα απο λιγο κατι εβγαλε μου ειπε( γαλα)αλλα τωρα πρεπει να δω πως θα παω εκει.. περιμενω τηλ. απο ενα φιλο μου μπας και με παει να δουμε τι θα γινει. Τοσο νευρο και τετοια φωνη σε νεογεννητο δεν εχω ξανασυναντησει δεν λεει να κατσει ηρεμο με τιποτα!!Το επλυνα και κατουραγε για κανα λεπτο το κακομοιρο!Ειχε χεσει κιολας και απο ασπρο ειχε γινει καφε!Αυτο ειναι που με φοβιζει γιατι εγω λειπω στη δουλεια και ποιος θα το καθαριζει το μωρο κα ιθα το ταιζει καθε δυο ωρες!!

joy είχαμε κανένα νέο; πώς πήγε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back