SOS! Νεογέννητο γατάκι!!!

αγαπες μουυυυυ Θελουμε φωτο απο το μικρουλακι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αγαπες μουυυυυ Θελουμε φωτο απο το μικρουλακι:)
Nα σου πω.. το σκεφτομαι.. αν παθει κατι θα κλαιμε ολοι μαζι και εγω ακομα πιο πολυ γιατι θα το εχω και σε φωτογραφια και θα γινομαι κουρελι καθε φορα που θα το βλεπω.:( Ασε να μεγαλωσει λιγο ακομα , να ξεφυγει τον κινδυνο και θα το καμαρωσετε ολοι το χιονατο !:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααα απο αυτο κατεχω!!! Εχω τον ebo που με εχει γεμισει πιπιλιες παντου!!!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Nα σου πω.. το σκεφτομαι.. αν παθει κατι θα κλαιμε ολοι μαζι και εγω ακομα πιο πολυ γιατι θα το εχω και σε φωτογραφια και θα γινομαι κουρελι καθε φορα που θα το βλεπω.:( Ασε να μεγαλωσει λιγο ακομα , να ξεφυγει τον κινδυνο και θα το καμαρωσετε ολοι το χιονατο !:)

Και να μην το βγαλεις φωτογραφια αν γινει κατι θα μεινει για παντα η εικονα του στο μυαλο και θα γινεσαι χαλια οποτε το σκεφτεσαι.. Αν και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!:)

Μηπως ξερετε καποιο καλο γαλα για νεογεννητα γιατι εγω του δινω ενα ormilac το οποιο ομως του εχει φερει δυσκοιλιοτητα και ενα αλλο της gimpet δεν το θελει καθολου και το συγκεκριμενο δεν γραφει πουθενα μεσα για νεογεννητα, αρχιζει απο δυο εβδομαδων και μετα..

Της royal canin εχω ακουσει οτι ειναι καλο,αλλα δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω με σιγουρια...

ολα καλα θα πανε. Στελνουμε ολες την θετικη μας ενεργεια.;):)

Εχουμε προβλημα.. το μικρο ενεργειτε καθε 2 μερες και τα κακακια του (οσα βγαινουν) βγαινουν πρασινα και διαβασα σε ενα αρθρο οτι αυτο σημαινει μολυνση.Του αλλαξα το γαλα εδω και 4 μερες περιπου και τελικα του δινω το gimpet (δεν βρηκα ουτε της royal cannin ουτε ενα kmr που λει σε ενα αρθρο και πηγα και στο petcity).
Ξερει κανεις κατι που θα μπορουσα να κανω ή αν ειναι πολυ επικυνδυνο?
Συγνωμμη που γραφω σε λαθος μερος για προβλημα υγειας, αν θελει καποιος μπορει να το μεταφερει (ετσι και αλλιως μεχρι να παει στα χαριζεται εχει καιρο ακομα).Γραφω εδω για να δουν ολη την πορεια του μικρου.

Joy το καλύτερο που έχεις να κάνεις ώστε να είσαι σίγουρη είναι να πάρεις ένα γιατρό και καλύτερα ακόμη να το πας να το δει το μωράκι. Απʼό,τι φαίνεται η κατάσταση το απαιτεί επειγόντως.

Ίσως να του έδινες λίγο nuyiol..:hmm:. αλλά καλύτερα γράψε και ΕΔΩ

Το πρασινο χρωμα δεν ειναι απαραιτητα σημαδι αρρωστειας, μπορει να ειναι χρωστικες απο την τροφη. Η γενικη του κατασταση πως ειναι? αν εχει ορεξη για παιχνιδι, τρωει κανονικα και γενικα δεν δειχνει αλλα σημαδια αδιαθεσιας δεν ειναι τοσο σοβαρη η κατασταση. Θα πρεπει παρολα αυτα να τον πας σε γιατρο να το εξετασει και ισως να χρειαστει να βγαλει και ακτινογραφια της κοιλιας για να δουμε γιατι ενεργηται μονο καθε 2 ημερες :hmm:

Τρωει κανονικα και καθε μερα και περισσοτερο, κανει πατουσακια και γλυφεται που και που μονο του, "μιλαει αρκετα" και ειναι σχετικα τροφαντο. Το μονο που κανει ενω δεν εκανε ειναι να κατουριεται επανω του δηλ. απο μονο του χωρις να το κανω εγω με βαμβακι.
Πηρα τηλ. γιατρο και μου ειπαν οτι μαλλον φταιει οτι του αλλαξα το γαλα αποτομα και να του δωσω παλι το ormilac και αν δεν ενεργηθει σε 12 ωρες να το παω για κλισμα. Βεβαια ανυσηχω γιατι ειναι ηδη 2 μερες που δεν εχει ενεργηθει και ερχεται σαββατοκυριακο (γιατι παντα τα ασχημα συμβαινουν εν οψη σαββατοκυριακου:blink:??)

Κάτι άλλο που τα βοηθάει να ενεργηθούν είναι οι πάστες που δίνουμε για τις τριχόμπαλες, που είναι λιπαρές και κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά.
Αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν κάνει να δώσεις κάτι τέτοιο σε τόσο μικρό μωράκι...:/:

(γιατι παντα τα ασχημα συμβαινουν εν οψη σαββατοκυριακου:blink:??)
Οντως γμτ...:(Πιστευω και ευχομαι ολα να πανε καλα κ να μην εχει τιποτα το μωρακι...:happy:Πατουσακια,ε;;:P:P:D

Οντως γμτ...:(Πιστευω και ευχομαι ολα να πανε καλα κ να μην εχει τιποτα το μωρακι...:happy:Πατουσακια,ε;;:P:P:D
ναι.. και χουρχουριζει οταν το χαιδευεις παρα το νεαρο της ηλικιας του!!

ναι.. και χουρχουριζει οταν το χαιδευεις παρα το νεαρο της ηλικιας του!!
Αχουουουου...Λιωνω μ'αυτα.....!:D:D:D:D:D:rolleyes:

Αν του έκανες μασάζ... και το βοήθαγες όπως κάνουμε στα μικρά??:hmm:

Αν του έκανες μασάζ... και το βοήθαγες όπως κάνουμε στα μικρά??:hmm:
Αυτο μου ειπανε απο το γιατρο και του εκανε τωρα η φιλη μου που το φροντιζει οσο λειπω και εκανε κακακια αλλα πρασινα ακομα:(!! βεβαια τωρα πρεπει να περιμενω για τα επομενα επειδη του αλλαξε το γαλα αλλα απο οτι μου ειπε ηπιε παρα πολυ γαλα απο το ormilac απο οτι επινε μεχρι τωρα:happy:. Αν δεν κανει μεχρι αυριο το πρωι κανονικα θα το παω στο γιατρο να το δει για καλο και κακο γιατι ειναι και αυτη η κυριακη που παντα με τρομαζει και ποιος τρεχει παιανια και κορωπι κυριακατικα..!

Απο όσο θυμάμαι.. είναι συχνά τα πράσινα κακάκια...
Εμένα δεν με ανησυχεί το χρώμα όσο η απόσταση.. οι 2 μέρες.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back