Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακριβως, γατο θελει. μου το εκανε και μενα. Σε διαμερισμα μενετε; Αν ναι ηρθε ο καιρος για στειρωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Kι εμενα για οιστρος μου ακουγεται...Ειτε μενετε σε διαμερισμα (δεν καταλαβαινω τι σημασια εχει
) ειτε οχι,καλυτερα να κανονισετε τη στειρωση της.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Εαν ειναι 5-7 μηνων ή εκει γυρω μαλλον εχει οιστρο

Αν και δεν υπαρχει αμφιβολια , τριψτην λιγο στο κολαρακι καθως το τουρλωνει και αν δεις περιεργη αντιδραση ,οπως να "ψευτοπερπαταει" με τον κολο τουρλα σαν να κανει διαδρομο γυμναστηριου ,να εχει λιγο ριγος και να νιαουριζει οσο την πασπατευεις , τοτε καλως τα δεχτηκες !
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδη αν βρισκεται ο ανθρωπος σε καποιο χωριο χωρις καποιον αυτοκινητοδρομο υψηλης ταχυτητας κοντα και με φυσικο περιβαλλον, δεντρακια και ποντικια, ποιος ο λογος να γινει στειρωση;
Μάάάλιστα.. ωραία.. καταλήξαμε επιτέλους γιατί φοβόμουν μήπως παίζει τίποτα άλλο κ δεν έχω και κανέναν με γάτα που να μ έλεγε στάνταρ τι παίζει, θανκ Γκοντ δερζ ιντερνετ ιν δε γουορλντ. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Απλά μια ερώτηση, θα την πάω μάλλον παρασκευή/σάββατο γιατί δουλεύω όλη μέρα, θα σταματήσει ξέρω γω να το κάνει? ή μέχρι να βρει γάτο θα μου είναι έτσι? πόσο κρατάει δλδ?
και vavavoumakos ναι αυτά μου κάνει.
και είναι 5μισι μηνών. Νόμιζα από χρόνο και πάνω θα άρχιζαν αυτά.. είναι μωρό ακόμααα! αααχχχ..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι. Θα ειναι νυσταλεα 3 μερες περιπου αλλα μετα θα επανελθει χωρις ορμες ομως σεξουαλικες.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν θελει να διακινδυνευσει η γατουλα του να κολλησει καποια ασθενεια απο οποιονδηποτε γατο ζευγαρωσει,ή αν ειναι διατεθειμενος να φροντισει (ταϊσει,εμβολιασει,τακτικα αποπαρασιτωσει,στειρωσει,κτλ.) οσα γατακια κανει καθε τρεις μηνες,τοτε επιλογη του ειναι να μην τη στειρωσει.
Samurai καθολου μωρο δεν ειναι,εμεις ειχαμε γατουλα που γεννησε κιολας εξι μηνων.
Ο οιστρος κραταει απο τρεις μεχρι δεκα μερες,ειναι αναλογα τον οργανισμο καθε γατουλας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ok, χαίρομαι που ψάχνει απλά γάτο και δεν έχει πάθει τίποτα το γατούνι μου. Αλλά της εξήγησα πως δεν έχουμε γάτο
οπότε πάμε για στείρωση... αν και δεν θέλω να της κάνω :S αλλά δεν μπορώ να την βλέπω έτσι να μου βασανίζεται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος

Οποτε βαζεις μπροστα τη στειρωση της .
Προτιμοτερο βεβαια να στειρωθει οταν δεν θα εχει οιστρο.
Αυτο με το ψευτοπερπατημα σαν να κανει διαδρομο στο γυμναστηριο , ξερω πως ειναι δυσκολο να μην της το προκαλεις
αλλα συγκρατησου!!!! αχαχαχαχαχ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool