SOS! Νιάου όλη μέραα!

SAMURAi

Νεοφερμένο μέλος

Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Οκ, η Penny, από χθες άρχισε να νιαουρίζει όόόλη την ώρα, σαν να κλαίει δεν ξέρω, και τρίβεται σε όποιον βρει, και συνέχεια τουρλώνει τον πισινό της.. μάλλον θέλει γάτο, δεν ξέρω, γιατί είναι και η πρώτη μου γάτα, και μπορεί να πονάει, δεν ξέρω, γι'αυτό πλζ χελπ αν γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς γίνεται, τα μεσημέρια το κάνει αυτό κυρίως, όλη μέρα και παίζει και τρώει και χοροπηδάει και κυνηγάει ότι βρει, αλλά χθες και σήμερα για πόση ώρα μερικές φορές δεν κάνει τίποτα απ'αυτά κ απλά κάθεται και σηκώνει τον πισινό της όπου κάτσει όπου σταθεί και νιαουρίζει για ώρα..

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: SOS! Νιάου Όλη μέραα!

ακριβως, γατο θελει. μου το εκανε και μενα. Σε διαμερισμα μενετε; Αν ναι ηρθε ο καιρος για στειρωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kι εμενα για οιστρος μου ακουγεται...Ειτε μενετε σε διαμερισμα (δεν καταλαβαινω τι σημασια εχει:confused:) ειτε οχι,καλυτερα να κανονισετε τη στειρωση της.

αχαχαχα
Εαν ειναι 5-7 μηνων ή εκει γυρω μαλλον εχει οιστρο:D
Αν και δεν υπαρχει αμφιβολια , τριψτην λιγο στο κολαρακι καθως το τουρλωνει και αν δεις περιεργη αντιδραση ,οπως να "ψευτοπερπαταει" με τον κολο τουρλα σαν να κανει διαδρομο γυμναστηριου ,να εχει λιγο ριγος και να νιαουριζει οσο την πασπατευεις , τοτε καλως τα δεχτηκες !

Δηλαδη αν βρισκεται ο ανθρωπος σε καποιο χωριο χωρις καποιον αυτοκινητοδρομο υψηλης ταχυτητας κοντα και με φυσικο περιβαλλον, δεντρακια και ποντικια, ποιος ο λογος να γινει στειρωση;

Μάάάλιστα.. ωραία.. καταλήξαμε επιτέλους γιατί φοβόμουν μήπως παίζει τίποτα άλλο κ δεν έχω και κανέναν με γάτα που να μ έλεγε στάνταρ τι παίζει, θανκ Γκοντ δερζ ιντερνετ ιν δε γουορλντ. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Απλά μια ερώτηση, θα την πάω μάλλον παρασκευή/σάββατο γιατί δουλεύω όλη μέρα, θα σταματήσει ξέρω γω να το κάνει? ή μέχρι να βρει γάτο θα μου είναι έτσι? πόσο κρατάει δλδ?

και vavavoumakos ναι αυτά μου κάνει. :P και είναι 5μισι μηνών. Νόμιζα από χρόνο και πάνω θα άρχιζαν αυτά.. είναι μωρό ακόμααα! αααχχχ..

Ναι. Θα ειναι νυσταλεα 3 μερες περιπου αλλα μετα θα επανελθει χωρις ορμες ομως σεξουαλικες.

Αν θελει να διακινδυνευσει η γατουλα του να κολλησει καποια ασθενεια απο οποιονδηποτε γατο ζευγαρωσει,ή αν ειναι διατεθειμενος να φροντισει (ταϊσει,εμβολιασει,τακτικα αποπαρασιτωσει,στειρωσει,κτλ.) οσα γατακια κανει καθε τρεις μηνες,τοτε επιλογη του ειναι να μην τη στειρωσει.
Samurai καθολου μωρο δεν ειναι,εμεις ειχαμε γατουλα που γεννησε κιολας εξι μηνων.;)Ο οιστρος κραταει απο τρεις μεχρι δεκα μερες,ειναι αναλογα τον οργανισμο καθε γατουλας.

Ok, χαίρομαι που ψάχνει απλά γάτο και δεν έχει πάθει τίποτα το γατούνι μου. Αλλά της εξήγησα πως δεν έχουμε γάτο :P οπότε πάμε για στείρωση... αν και δεν θέλω να της κάνω :S αλλά δεν μπορώ να την βλέπω έτσι να μου βασανίζεται.

Λογικα 3-4 μερες θα κρατησει εαν ειναι και ο πρωτος της , απλα σε 2 βδομαδες ασ πουμε θα εχεις παλι τα ιδια:(
Οποτε βαζεις μπροστα τη στειρωση της .
Προτιμοτερο βεβαια να στειρωθει οταν δεν θα εχει οιστρο.
Αυτο με το ψευτοπερπατημα σαν να κανει διαδρομο στο γυμναστηριο , ξερω πως ειναι δυσκολο να μην της το προκαλεις
αλλα συγκρατησου!!!! αχαχαχαχαχ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back