SOS Πνευμονία;

miamiamia

Νεοφερμένο μέλος

Η miamiamia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Πηγα το μεσημέρι στον κτηνιατρο για ανεφοδιασμο τροφης κ επειδη τις τελευταιες 3-4 μερες η περσικη γατουλα μου εχει πολλες μυξουλες κ τσιμπλες στα ματακια της τον ρωτησα κ μου ειπε να την παω το απογευμα να τη δει κ οτι μαλλον ειναι πνευμονια..εχω αγχωθει πολυ..ειναι σοβαρη η πνευμονια κ πως αντιμετωπιζεται συνηθως?:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έγινε με τη γατούλα σου? Τι σου είπε ο γιατρός???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι τι έγινε τελικά? Αν και απ' ότι έχω ακούσει οι τσιμπλίτσες στις περσικές είναι συνηθησμένες, για τις μυξούλες δεν ξέρω

μου ειπε οτι τελικα ειναι μονο γριπη :)και οτι ευτυχως εχει κανει εμβολια αλλιως θα ηταν σοβαρα.τωρα της δινω μια αντιβιωση synulox λεγεται κ μου ειπε οτι θα ειναι καλα.βεβαια αυτη τη στιγμη δεν εχει κ πολυ ορεξη για παιχνιδι..μηπως εχει τετοιες παρενεργειεςς το φαρμακο?:hmm:

Αμα ειναι αρραωστούλα λογικό δεν είναι να μην είναι και πολύ ορεξάτη;

Παίζει ρόλο και το φάρμακο, θα είναι λίγο σαν μαστούρη,αλλά τι να κάνουμε υπομονή θέλει και όταν θα γίνει καλά να δεις μετά χαρές και παιχνίδια!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back