miamiamia
Νεοφερμένο μέλος
Η miamiamia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
27-12-07
16:47
Πηγα το μεσημέρι στον κτηνιατρο για ανεφοδιασμο τροφης κ επειδη τις τελευταιες 3-4 μερες η περσικη γατουλα μου εχει πολλες μυξουλες κ τσιμπλες στα ματακια της τον ρωτησα κ μου ειπε να την παω το απογευμα να τη δει κ οτι μαλλον ειναι πνευμονια..εχω αγχωθει πολυ..ειναι σοβαρη η πνευμονια κ πως αντιμετωπιζεται συνηθως?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα.
27-12-07
20:23
Τι έγινε με τη γατούλα σου? Τι σου είπε ο γιατρός???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
27-12-07
20:26
Ναι τι έγινε τελικά? Αν και απ' ότι έχω ακούσει οι τσιμπλίτσες στις περσικές είναι συνηθησμένες, για τις μυξούλες δεν ξέρω
miamiamia
Νεοφερμένο μέλος
Η miamiamia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
28-12-07
02:31
μου ειπε οτι τελικα ειναι μονο γριπη
και οτι ευτυχως εχει κανει εμβολια αλλιως θα ηταν σοβαρα.τωρα της δινω μια αντιβιωση synulox λεγεται κ μου ειπε οτι θα ειναι καλα.βεβαια αυτη τη στιγμη δεν εχει κ πολυ ορεξη για παιχνιδι..μηπως εχει τετοιες παρενεργειεςς το φαρμακο?
και οτι ευτυχως εχει κανει εμβολια αλλιως θα ηταν σοβαρα.τωρα της δινω μια αντιβιωση synulox λεγεται κ μου ειπε οτι θα ειναι καλα.βεβαια αυτη τη στιγμη δεν εχει κ πολυ ορεξη για παιχνιδι..μηπως εχει τετοιες παρενεργειεςς το φαρμακο?
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
28-12-07
08:01
Αμα ειναι αρραωστούλα λογικό δεν είναι να μην είναι και πολύ ορεξάτη;
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
28-12-07
13:23
Παίζει ρόλο και το φάρμακο, θα είναι λίγο σαν μαστούρη,αλλά τι να κάνουμε υπομονή θέλει και όταν θα γίνει καλά να δεις μετά χαρές και παιχνίδια!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum