ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά γιατί μένουμε σε μονοκατοικία στην εξοχή και πάντα είχαμε εκτος σπιτιού.Τώρα όμως μπήκανε και μέσα!!!Είδα ένα μικρό μαύρο ποντικάκι στο δωμάτιο που έχω τον υπολογιστή!!Και πριν 2 μέρες είδα περιτώμματα σε ένα ντουλάπι..Στον εξωτερικό χώρο έκανε συνεργείο κάθε 6 μήνες μυοκτονία και απολύμανση.Μέσα στο σπίτι όμως τί μπορώ να κάνω;Δεν μπορώ να βαλω φάρμακο ούτε τις κόλλες γιατί φοβάμαι για την Cammy..Eχει κανείς να μου προτείνει κάτι γιατί έχω φρικάρει;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Χωρις πλακα,τα ποντικια οσμιζονται την υπαρξη γατας και συνηθως δεν πλησιαζουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε...χμ...τη γατα ισως;
Χωρις πλακα,τα ποντικια οσμιζονται την υπαρξη γατας και συνηθως δεν πλησιαζουν.

Λες Δώρα μου να την αφήσω κλεισμένη στο δωμάτιο μαζί με το ποντίκι;;;

Δε νομίζω να τα ενοχλεί και καθόλου η παρουσία της Cammy γιατί αυτό έκοβε βόλτες σε δωμάτιο που η Cammy βρίσκεται συνέχεια εκεί!!Δεν ξέρω αν την είδαν ή τη μύρισαν,εκείνη τη στιγμή δεν ήταν μέσα,αλλά απο ότι φαίνεται έχουν πάει και αλλού...
moukelis
Επιφανές μέλος
Υπαρχει κι αυτη η μικροσυσκευη με τους υπερηχους παντως,που λεει οτι δεν κανει κακο στα κατοικιδια.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν υπάρχει φόβος να πάθει τίποτα η γάτα αν φάει ποντίκι;;;Ξέρω χαζή ερώτηση αλλά τα θεωρώ λίγο βρώμικα ζώα αυτά που κυκλοφορούν έξω...Η ακόμα και για μας και τα παιδιά..απο τα περιττώματά τους..
moukelis
Επιφανές μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο ακίνδυνο,εκτός αν βάλω αυτο με την κόλλα σε κάποιο σημείο που δεν χωράει η γάτα...
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Συνήθως δεν τα τρώνε απλά παίζουνε αλλά καλύτερα να μην το διακινδυνέψεις! Ακόμα και αν το μικρόβιο δεν επηρεάσει την γάτα μπορεί να επηρεάσει εσάς!Ναι την ξέρω κι εγώ αυτή τη συσκευή..
Δεν υπάρχει φόβος να πάθει τίποτα η γάτα αν φάει ποντίκι;;;Ξέρω χαζή ερώτηση αλλά τα θεωρώ λίγο βρώμικα ζώα αυτά που κυκλοφορούν έξω...Η ακόμα και για μας και τα παιδιά..απο τα περιττώματά τους..

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σίγουρα η γάτα ειναι απωθητικό Δώρα; Γιατί η νέα γενιά γατών δεν είναι όπως παλια
Ο Μπατ πάντως μια φορα που είδε ένα μεγάλο ζουζούνι χ@@@κε κ μπήκε μέσα κ κρύφτηκε στο δωμάτιο κ εβγαζε το κεφάλι να δει αν το σκωτοσε το Πικατσου για να καναβγει στη βεράντα
αν είναι κ η Κάμυ έτσι μάλλον θα φύγει αυτή κ όχι το ποντίκι
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία!Θα πασαλείψω Βιξ το σπίτι!!!Βρηκα ενα αρθρο που λεει οτι υπαρχουν καποια φυτα που τα απωθουν,οπως η λεβαντα,η αμαρυλις,η μεντα,ο νάρκισσος,ο ιυάκυνθος (αυτο ποτε δεν έμαθα να το γραφω σωστα),επισης λεει οτι τα διωχνουν τα φρέσκα φύλλα βελανιδιάς και η κάμφορα.

Το πιο εύκολο που μπορώ να βρω είναι η λεβάντα και η μέντα..Αλλά το θέμα είναι να βγουν αυτά που είναι μέσα στο σπίτι!Είναι και μεγάλο που να πρωτοβάλλω;

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
υάκινθος
Σίγουρα η γάτα ειναι απωθητικό Δώρα; Γιατί η νέα γενιά γατών δεν είναι όπως παλιαΟ Μπατ πάντως μια φορα που είδε ένα μεγάλο ζουζούνι χ@@@κε κ μπήκε μέσα κ κρύφτηκε στο δωμάτιο κ εβγαζε το κεφάλι να δει αν το σκωτοσε το Πικατσου για να καναβγει στη βεράντα
αν είναι κ η Κάμυ έτσι μάλλον θα φύγει αυτή κ όχι το ποντίκι
![]()
Συγνώμη αλλά το γατάκι σου είναι μεγάλος φλώρος. Εμένα ο δικός μου όταν είχε πιάσει μια κατσαρίδα, την είχε φέρει πάνω στο κρεβάτι με περίσσια υπεριφάνια για να αποδείξει ότι αξίζει το φαϊ του.
Εκ τοτε βέβαια δεν έχει ξανακάνει κάτι αντίστοιχο. Όπως το είπες, βγαίνει να δει αν σκότωσε τον εχθρό κανένας άλλος και ξαναμπαίνει μέσα.
elvenstar
Επιφανές μέλος
A! αυτός τρώει μόνο κροκέτες να φανταστείς πήγα να του δώσω κοτόπουλο κ το φοβήθηκε κ αυτό κ έτρεχε σαν αυτό το παιδάκι στο μόνος στο σπίτιΣυγνώμη αλλά το γατάκι σου είναι μεγάλος φλώρος. Εμένα ο δικός μου όταν είχε πιάσει μια κατσαρίδα, την είχε φέρει πάνω στο κρεβάτι με περίσσια υπεριφάνια για να αποδείξει ότι αξίζει το φαϊ του.
Εκ τοτε βέβαια δεν έχει ξανακάνει κάτι αντίστοιχο. Όπως το είπες, βγαίνει να δει αν σκότωσε τον εχθρό κανένας άλλος και ξαναμπαίνει μέσα.
κ μου λες μετά να φάει κατσαρίδα
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν έβαζες σε ένα κουτί τυρί κ να το πιάσεις μετά να το πετάξεις έξωΒασικά δεν ξέρω αν η Cammy το είδε το ποντίκι γιατί σήμερα την περισσότερη ώρα ήταν στο σαλονι μαζί μας..Πάντως μόνο με την ιδέα οτι εχω ποντίκια στο σπίτι έχω αηδιάσει...![]()

Πάντως αν φέρεις κ τον άλλο γατούλη κ όσο θα μεγαλώνουν έχει δίκιο η Δώρα δεν νομίζω ότι τρωκτικά κ έντομα θα ξαναπλησιάσουν το σπίτι
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Απαπαπα!!Τα φοβάμαι πολύ τα ποντίκια!!!Λείπει και ο άντρας μου γμτ...Αν έβαζες σε ένα κουτί τυρί κ να το πιάσεις μετά να το πετάξεις έξω
Πάντως αν φέρεις κ τον άλλο γατούλη κ όσο θα μεγαλώνουν έχει δίκιο η Δώρα δεν νομίζω ότι τρωκτικά κ έντομα θα ξαναπλησιάσουν το σπίτι
Βασικά δεν θέλω τα γατάκια μου να τα πλησιάσουν!Μετά θα νομίζω ότι είναι βρώμικα κι αυτά!!
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλό βράδυ κ χαιρετισμούς στον ΡατατούιΤέλος πάντων!Πάω για ύπνο τώρα και θα δω αύριο τί θα κάνω..Ευχαριστώ κορίτσια για τις συμβουλές!Καλό βράδυ!![]()

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί δεν ψάχνεις για κανέναν αδέσποτο πεινασμένο γάταρο να κάνει τη δουλειά;

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.metacafe.com/watch/699142/howto_make_a_humane_mouse_trap/
Άσ'την για μια δυο μερούλες, λογικά θα πιάσεις κάτι. Μόνο σε παρακαλώ μετά ΜΗΝ το σκοτώσεις, απλά ελευθέρωσέ το σε κάποιον αγρό, 100-200 μέτρα μακριά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool