SOS! Ποντίκια!!!

ESTELLE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!Μόλις ανακάλυψα ότι έχω ποντίκια στο σπίτι μου...:/:Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά γιατί μένουμε σε μονοκατοικία στην εξοχή και πάντα είχαμε εκτος σπιτιού.Τώρα όμως μπήκανε και μέσα!!!Είδα ένα μικρό μαύρο ποντικάκι στο δωμάτιο που έχω τον υπολογιστή!!Και πριν 2 μέρες είδα περιτώμματα σε ένα ντουλάπι..Στον εξωτερικό χώρο έκανε συνεργείο κάθε 6 μήνες μυοκτονία και απολύμανση.Μέσα στο σπίτι όμως τί μπορώ να κάνω;Δεν μπορώ να βαλω φάρμακο ούτε τις κόλλες γιατί φοβάμαι για την Cammy..Eχει κανείς να μου προτείνει κάτι γιατί έχω φρικάρει;;:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε...χμ...τη γατα ισως;:lol::lol::lol:
Χωρις πλακα,τα ποντικια οσμιζονται την υπαρξη γατας και συνηθως δεν πλησιαζουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε...χμ...τη γατα ισως;:lol::lol::lol:
Χωρις πλακα,τα ποντικια οσμιζονται την υπαρξη γατας και συνηθως δεν πλησιαζουν.
:lol::lol::lol:
Λες Δώρα μου να την αφήσω κλεισμένη στο δωμάτιο μαζί με το ποντίκι;;;:P
Δε νομίζω να τα ενοχλεί και καθόλου η παρουσία της Cammy γιατί αυτό έκοβε βόλτες σε δωμάτιο που η Cammy βρίσκεται συνέχεια εκεί!!Δεν ξέρω αν την είδαν ή τη μύρισαν,εκείνη τη στιγμή δεν ήταν μέσα,αλλά απο ότι φαίνεται έχουν πάει και αλλού...

Παντως εμας ο προηγουμενος γατος μας παρολο που ειχε μεγαλωσει σε διαμερισμα απο εικοσι ημερων,μια χαρα ειχε εγλωβισει ενα ποντικι που ειχε μπει στο σπιτι.Μετα το επιασα με εναν κουβα και το εβγαλα εξω.
Υπαρχει κι αυτη η μικροσυσκευη με τους υπερηχους παντως,που λεει οτι δεν κανει κακο στα κατοικιδια.

Ναι την ξέρω κι εγώ αυτή τη συσκευή..
Δεν υπάρχει φόβος να πάθει τίποτα η γάτα αν φάει ποντίκι;;;Ξέρω χαζή ερώτηση αλλά τα θεωρώ λίγο βρώμικα ζώα αυτά που κυκλοφορούν έξω...Η ακόμα και για μας και τα παιδιά..απο τα περιττώματά τους..

Υπαρχει,το πιο συνηθισμενο ειναι να κολλησουν ταινια απο οσο ξερω.Δεν ξερω αν μπορουν να τους μεταφερουν και πιο σοβαρες ασθενειες.

Αραγε αυτό με τους υπερήχους κάνει δουλειά;:hmm:
Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο ακίνδυνο,εκτός αν βάλω αυτο με την κόλλα σε κάποιο σημείο που δεν χωράει η γάτα...

Ναι την ξέρω κι εγώ αυτή τη συσκευή..
Δεν υπάρχει φόβος να πάθει τίποτα η γάτα αν φάει ποντίκι;;;Ξέρω χαζή ερώτηση αλλά τα θεωρώ λίγο βρώμικα ζώα αυτά που κυκλοφορούν έξω...Η ακόμα και για μας και τα παιδιά..απο τα περιττώματά τους..
Συνήθως δεν τα τρώνε απλά παίζουνε αλλά καλύτερα να μην το διακινδυνέψεις! Ακόμα και αν το μικρόβιο δεν επηρεάσει την γάτα μπορεί να επηρεάσει εσάς! :/:

Βρηκα ενα αρθρο που λεει οτι υπαρχουν καποια φυτα που τα απωθουν,οπως η λεβαντα,η αμαρυλις,η μεντα,ο νάρκισσος,ο ιυάκυνθος (αυτο ποτε δεν έμαθα να το γραφω σωστα),επισης λεει οτι τα διωχνουν τα φρέσκα φύλλα βελανιδιάς και η κάμφορα.

υάκινθος :D
Σίγουρα η γάτα ειναι απωθητικό Δώρα; Γιατί η νέα γενιά γατών δεν είναι όπως παλια:lol: Ο Μπατ πάντως μια φορα που είδε ένα μεγάλο ζουζούνι χ@@@κε κ μπήκε μέσα κ κρύφτηκε στο δωμάτιο κ εβγαζε το κεφάλι να δει αν το σκωτοσε το Πικατσου για να καναβγει στη βεράντα:lol: αν είναι κ η Κάμυ έτσι μάλλον θα φύγει αυτή κ όχι το ποντίκι:lol:

Βρηκα ενα αρθρο που λεει οτι υπαρχουν καποια φυτα που τα απωθουν,οπως η λεβαντα,η αμαρυλις,η μεντα,ο νάρκισσος,ο ιυάκυνθος (αυτο ποτε δεν έμαθα να το γραφω σωστα),επισης λεει οτι τα διωχνουν τα φρέσκα φύλλα βελανιδιάς και η κάμφορα.
Ωραία!Θα πασαλείψω Βιξ το σπίτι!!!:P
Το πιο εύκολο που μπορώ να βρω είναι η λεβάντα και η μέντα..Αλλά το θέμα είναι να βγουν αυτά που είναι μέσα στο σπίτι!Είναι και μεγάλο που να πρωτοβάλλω;:hmm:

υάκινθος :D
Σίγουρα η γάτα ειναι απωθητικό Δώρα; Γιατί η νέα γενιά γατών δεν είναι όπως παλια:lol: Ο Μπατ πάντως μια φορα που είδε ένα μεγάλο ζουζούνι χ@@@κε κ μπήκε μέσα κ κρύφτηκε στο δωμάτιο κ εβγαζε το κεφάλι να δει αν το σκωτοσε το Πικατσου για να καναβγει στη βεράντα:lol: αν είναι κ η Κάμυ έτσι μάλλον θα φύγει αυτή κ όχι το ποντίκι:lol:

Συγνώμη αλλά το γατάκι σου είναι μεγάλος φλώρος. Εμένα ο δικός μου όταν είχε πιάσει μια κατσαρίδα, την είχε φέρει πάνω στο κρεβάτι με περίσσια υπεριφάνια για να αποδείξει ότι αξίζει το φαϊ του.
Εκ τοτε βέβαια δεν έχει ξανακάνει κάτι αντίστοιχο. Όπως το είπες, βγαίνει να δει αν σκότωσε τον εχθρό κανένας άλλος και ξαναμπαίνει μέσα.

Συγνώμη αλλά το γατάκι σου είναι μεγάλος φλώρος. Εμένα ο δικός μου όταν είχε πιάσει μια κατσαρίδα, την είχε φέρει πάνω στο κρεβάτι με περίσσια υπεριφάνια για να αποδείξει ότι αξίζει το φαϊ του.
Εκ τοτε βέβαια δεν έχει ξανακάνει κάτι αντίστοιχο. Όπως το είπες, βγαίνει να δει αν σκότωσε τον εχθρό κανένας άλλος και ξαναμπαίνει μέσα.
A! αυτός τρώει μόνο κροκέτες να φανταστείς πήγα να του δώσω κοτόπουλο κ το φοβήθηκε κ αυτό κ έτρεχε σαν αυτό το παιδάκι στο μόνος στο σπίτι:lol: κ μου λες μετά να φάει κατσαρίδα:blink:

Βασικά δεν ξέρω αν η Cammy το είδε το ποντίκι γιατί σήμερα την περισσότερη ώρα ήταν στο σαλονι μαζί μας..Πάντως μόνο με την ιδέα οτι εχω ποντίκια στο σπίτι έχω αηδιάσει...:sick:

Βασικά δεν ξέρω αν η Cammy το είδε το ποντίκι γιατί σήμερα την περισσότερη ώρα ήταν στο σαλονι μαζί μας..Πάντως μόνο με την ιδέα οτι εχω ποντίκια στο σπίτι έχω αηδιάσει...:sick:
Αν έβαζες σε ένα κουτί τυρί κ να το πιάσεις μετά να το πετάξεις έξω:hmm:
Πάντως αν φέρεις κ τον άλλο γατούλη κ όσο θα μεγαλώνουν έχει δίκιο η Δώρα δεν νομίζω ότι τρωκτικά κ έντομα θα ξαναπλησιάσουν το σπίτι

Αν έβαζες σε ένα κουτί τυρί κ να το πιάσεις μετά να το πετάξεις έξω:hmm:
Πάντως αν φέρεις κ τον άλλο γατούλη κ όσο θα μεγαλώνουν έχει δίκιο η Δώρα δεν νομίζω ότι τρωκτικά κ έντομα θα ξαναπλησιάσουν το σπίτι
Απαπαπα!!Τα φοβάμαι πολύ τα ποντίκια!!!Λείπει και ο άντρας μου γμτ...
Βασικά δεν θέλω τα γατάκια μου να τα πλησιάσουν!Μετά θα νομίζω ότι είναι βρώμικα κι αυτά!!

Τέλος πάντων!Πάω για ύπνο τώρα και θα δω αύριο τί θα κάνω..Ευχαριστώ κορίτσια για τις συμβουλές!Καλό βράδυ!:)

Τέλος πάντων!Πάω για ύπνο τώρα και θα δω αύριο τί θα κάνω..Ευχαριστώ κορίτσια για τις συμβουλές!Καλό βράδυ!:)
Καλό βράδυ κ χαιρετισμούς στον Ρατατούι:P:lol:

Aν κρίνω από τη συσκευή υπερήχων για κατσαρίδες που έχω, θα σε απογοητέψω. Δεν κάνει απολύτως τίποτα. Έχω δει κατσαρίδα σκαρφαλωμένη πάνω στη συσκευή να φανταστείς!!! :blink:

Γιατί δεν ψάχνεις για κανέναν αδέσποτο πεινασμένο γάταρο να κάνει τη δουλειά; :P

Βάλε στο δωμάτιο που είδες τα περιττώματα, σε κάποιο σκοτεινό μέρος, από εκεί που υποθέτεις ότι περνάνε, μία τέτοια humane παγίδα:

https://www.metacafe.com/watch/699142/howto_make_a_humane_mouse_trap/

Άσ'την για μια δυο μερούλες, λογικά θα πιάσεις κάτι. Μόνο σε παρακαλώ μετά ΜΗΝ το σκοτώσεις, απλά ελευθέρωσέ το σε κάποιον αγρό, 100-200 μέτρα μακριά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back