SOS-Τα ΦΟΥΝΤΩΤΑ και πάλι- γωνίτσα φιλοξενίας ή υιοθεσία...

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
παιδιά, τι να πω..πάνω που χάρηκα για τα γατάκια ότι κάποιοι τα πήραν, ένας γείτονας σήμερα με ενημέρωσε ότι απλά είναι λίγο πιο κάτω από εκεί που ήταν, δυστυχώς είναι γεμάτο ξερόχορτα εκεί και δεν τα είδα προχθές αλλά ουτε και ακούστηκαν...κατά συνέπεια το αίτημα-παράκληση για φιλοξενία επανέρχεται:(, είναι όντως Φουντωτότατα όπως είχα περιγράψει, 2 τρίχρωμα (ένα σε παλ χρωματισμούς και ένα σε έντονο) και ένα καταπληκτικό ασπρόμαυρο σαν το σιλβεστρο...ματάκια πολύ μπλε για να αλλάξουν και ήμερα πολύ...σας παρακαλώ για άμεση φιλοξενία γιατί πολύ φοβάμαι εκεί που είναι για άλλες γάτες, φίδια και κυρίως σκύλους αλλά και για τον δρόμο που είναι πολύ πολύ κοντά...μη φοβηθεί κανείς ότι θα του ξεμείνουν (εκτός και αν το θέλει:P) γιατί αυτά είμαι σίγουρη ότι θα δωθούν..και άλλωστε προτιμώ αν γίνει αυτό να το πάρω εγω παρά να επιβαρύνω κάποιον..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ βρε Νότα, αν ήμουν Αθήνα θα σου'λεγα να τα πάρω εγω να τα φιλοξενήσω, να δω μήπως το πάρω κ απόφαση να τα κρατησω αλλά...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κρίμα βρε Ιωάννα μου...πραγματικά γιατί είναι και τόσο όμορφα...οποιος τα δει δύσκολα θα τα αποχωριστεί..εβαλα και αγγελία στο χαρίζονται, θα βάλω και καμμια φωτο αύριο μεθαύριο, αλλά αυτό που προέχει είναι η φιλοξενία γιατί κινδυνεύουν άμεσα εκεί:(

Η βλακεια είναι ότι ανεβαίνω μεθαύριο αλλά θα κάτσω μόνο το Σ/Κ. Και δε μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου... Αλλά δε μένω καν σε σπίτι δικό μου...

Ιωάννα μου δεν έχω καταλάβει, είσαι φοιτήτρια ε? μένεις μόνιμα Αθήνα ή εκτός? Αν θέλεις πάντως και τα αποφασίσεις για υιοθεσία θα μπορέσεις να τα δεις αν θέλεις...εκτός αυτού θα βάλω και φωτογραφίες ξετρελλατικές:lol: (δόκιμος όρος άραγε???)

Nοτα απο Δευτερα αναλαμβανω εγω τα γατακια αμα θελεις.. :)Φιλοξενεια για οσο καιρο χρειαστει μεχρι να δωθουν..

Ιωάννα μου δεν έχω καταλάβει, είσαι φοιτήτρια ε? μένεις μόνιμα Αθήνα ή εκτός? Αν θέλεις πάντως και τα αποφασίσεις για υιοθεσία θα μπορέσεις να τα δεις αν θέλεις...εκτός αυτού θα βάλω και φωτογραφίες ξετρελλατικές:lol: (δόκιμος όρος άραγε???)

Είμαι από Κέρκυρα + Κρήτη, μεγάλωσα κ έμενα Κέρκυρα τώρα σπουδάζω Κρήτη και ανεβαίνω πολύ συχνά Αθήνα γιατί είναι το αγόρι μου εκεί:blink:! Μπερδεύτηκές:D;;; Για την υιοθεσία το βλέπω πιο πιθανο... Αλλά θέλει σκέψη...:/:

τελικά λύση για την φιλοξενία βρέθηκε :). τώρα τα γατάκια "σενιάρονται " (αποπαρασίτωση, αυτάκια, ενδοαποπαρασίτωση, και "στεγνό καθάρισμα) και θα ανεβάσω φωτογραφίες τους σύντομα, οπότε για την υιοθεσία το ξανασυζητάμε αν θέλεις και σε ενδιαφέρει κάποιο:D

nomizw oti tha antiliftheis poso polu thelw to ena ap ta 3 pou dineis otan diapistwseis posa minumata sou xw steilei.. opou s exw vrei sou xw steilei:redface: thelw to thuliko trixrwmo me kafe leuko kai mauro xrwma.. simainei polla gia mena, mias kai mou thumizei tin gata mou.. se parakalw steile mou na sunennoithoume an to xeis akoma

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back