RedCat
Διάσημο μέλος
, είναι όντως Φουντωτότατα όπως είχα περιγράψει, 2 τρίχρωμα (ένα σε παλ χρωματισμούς και ένα σε έντονο) και ένα καταπληκτικό ασπρόμαυρο σαν το σιλβεστρο...ματάκια πολύ μπλε για να αλλάξουν και ήμερα πολύ...σας παρακαλώ για άμεση φιλοξενία γιατί πολύ φοβάμαι εκεί που είναι για άλλες γάτες, φίδια και κυρίως σκύλους αλλά και για τον δρόμο που είναι πολύ πολύ κοντά...μη φοβηθεί κανείς ότι θα του ξεμείνουν (εκτός και αν το θέλει
) γιατί αυτά είμαι σίγουρη ότι θα δωθούν..και άλλωστε προτιμώ αν γίνει αυτό να το πάρω εγω παρά να επιβαρύνω κάποιον..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
(δόκιμος όρος άραγε???)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Φιλοξενεια για οσο καιρο χρειαστει μεχρι να δωθουν..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Ιωάννα μου δεν έχω καταλάβει, είσαι φοιτήτρια ε? μένεις μόνιμα Αθήνα ή εκτός? Αν θέλεις πάντως και τα αποφασίσεις για υιοθεσία θα μπορέσεις να τα δεις αν θέλεις...εκτός αυτού θα βάλω και φωτογραφίες ξετρελλατικές(δόκιμος όρος άραγε???)
Είμαι από Κέρκυρα + Κρήτη, μεγάλωσα κ έμενα Κέρκυρα τώρα σπουδάζω Κρήτη και ανεβαίνω πολύ συχνά Αθήνα γιατί είναι το αγόρι μου εκεί
! Μπερδεύτηκές
;;; Για την υιοθεσία το βλέπω πιο πιθανο... Αλλά θέλει σκέψη...
RedCat
Διάσημο μέλος
. τώρα τα γατάκια "σενιάρονται " (αποπαρασίτωση, αυτάκια, ενδοαποπαρασίτωση, και "στεγνό καθάρισμα) και θα ανεβάσω φωτογραφίες τους σύντομα, οπότε για την υιοθεσία το ξανασυζητάμε αν θέλεις και σε ενδιαφέρει κάποιο
nikou
Νεοφερμένο μέλος
thelw to thuliko trixrwmo me kafe leuko kai mauro xrwma.. simainei polla gia mena, mias kai mou thumizei tin gata mou.. se parakalw steile mou na sunennoithoume an to xeis akomaΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool