SOS - Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter Naiva
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
οτι φοβοταν κ εκρυβε το κεφαλακι του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρινα. Περυσι παλι δεν μπορουσες τιποτα ενω ειχες μια μονο γατα και σου σωσαμε μανα γατα με 6 μωρα που βρηκες ουσιαστικα με δικα μας εξοδα χωρις βοηθεια σου, κατοπιν παλι πηρες πανικοβλητη για γαα με μωρα που τελικα δεν προλαβες και πεταξε ο γειτονας σου, κατοπιν παλι δεν μπορουσες σημερα τιποτα για αυτο το γατακι. Ολα αυτα με εναν τονο παντα αβοηθητο οτι δεν μπορεις τιποτα και ολα πρεπει να τα αναλαμβανουν οι αλλοι. Τι θα γινει δηλαδη? Που θα παει αυτο? Αντε εγω εστειλα ατομο να το βρει και δεν το εχει βρει ως τωρα θα ξαναπαει κι αυριο και το εκανα καθαρα για το γατακι.

Ειναι ομως παρα πολυ ανευθυνο ενω εχεις τη δυνατοτητα να μην αναλαμβανεις ποτε καμμιια ευθυνη αλλα με αβοηθητο υφος ναλες απλα που ειναι ενα γατακι και να μην εννοεις να καταλαβεις οτι ειμασετ εθελοντες με ορια και κανονισμους που εχουν γινει γιατι δεν ειμαστε πλουσιοι θεοι να μπορουμε να σωζουμε ολα τα γατακια οσο κι αν θελουμε. Επιτελους ανελαβε μια ευθυνη κι εσυ γιατι δεν ειναι δυνατον ετσι να συνεχισει αυτο. Αν ειναι φιλοζωια το ναλες εκει ειναι ενα γατακι σωστε το καθε τοσο ο κοσμος εινι γεματος τετοιους φιλοζωους.
Να μαθετε να αναλαμβανετε τις ευθυνες των πραξεων σας και των ειλογων σας, το να βοηθησεις ενα ζωο απαιτει να κανεις κι εσυ κατι ειδικα σε περιοδο που βρεχει γατια και εχει 6 περιστατικα καθε μερα.

Εστειλα ατομο και δεν το βρηκε θα ξαναπαει αυριο. Αυτο το κανα οχι για σενα αλλα για το γατακι. Αλλα ειλικρινα αν ξαναβρεις οτιδηποτε και δεν αλλαξεις σταση εγω δεν μπορω να συνεργαστω με ανθρωπους που δεν επικοινωνουν με τη πραγματικοτητα και δεν κατανοουν οτι σαν και αυτους μας παιρνουν αλλοι τοσοι καθε μερα, εχω πει και ξαναπει ειμαστε φουλ και λειτουργουμε με υπερβασεις των εαυτων μας η με νεα σπιτια αν παρουσιαστουν. Εαν σε ενδιαφερει ενα ζωο κανε μια φορα κατι κι εσυ.Δεν γινεται να "πρηζεις αλλους " νατο φορτωθουν, ημαρτον.

Εαν εχουμε νεα για το μιρκο αυριο θα το μαθετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η αληθεια ειναι..οτι ειναι πολυ ευκολο να μπαινουμε σε ενα σαιτ..και να λεμε..βρηκα αυτο,καντε εκεινο ,καντε το αλλο...οταν δεν μπορω να κανω κατι..δυστυχως δεν το κανω..οταν αποφασισω ομως να δρασω..το κανω..και δεν φορτωνομαι σε κανεναν..

Ασιμήνα. Ξεχνας ότι ήμουν άνεργη κ επειδη δεν έχω κανεναν γονιό με χρήματα να μου τα σκαει απο πίσω, για 2 βδομαδες τα γατια που φρόντισα πεινούσαν κτλ κτλ + στειρωση της μανας γατας + ειχε περιτονιτιδα κ αντιβιωση κτλ κτλ κάναν 250 ευρω. Με αποτελεσμα -1 νοικι. Δεν θέλω να κλαφτω ουτε να φανώ καιμένη, απλα μη λεμε ότι θελουμε. Εχω λεφτα για μένα δεν μου περισευουν αλλιως θα ταιζα 190494108 γατιά , θα πληρωνα το νοίκι μου στην ώρα του και ολους τους λογαριασμους κ ολοι θα είμασταν οκ. Υπαρχει καμια ιδεα τι γινεται εξω? Υπαρχουν ατομα οπως κ εγω τα οποια ισα ισα τα βγαζουν περα κ δεν εχουν την ανεση οχι για τροφη για γατακι, ουτε καν τροφη καλα καλα για αυτους για να λενε οκ σημερα εφαγα σαν ανθρωπος. Και λεω δεν εχω χωρο. Εχω σκυλι γατι και ατομο σπιτι που θελουν φροντιδα. Αλλα απο ότι καταλαβα για να λες οτι βοηθάς ένα ζωο πρεπει να έχεις λεφτα. Αμα το κανεις με άλλους τρόπους είσαι εκτος. και δεν εισαι φιλοζωος.

και εγω εστειλα τελικα κ του βρηκα σπιτι αλλα δεν το βρηκαν. πιεσα απο εδω απο εκει τουλαχιστον καποιος βοηθησε αλλα κανεις δεν μου ειπε ξες μαρινα, θα βοηθησεις γτ ξερουν την κατασταση μου κ με σεβονται. δεν δεν να με κανουν να νιωσω αισχρα κ αβοηθητη επειδη σε αυτην την χωρα πρεπει να εχεις λεφτα για να πεις εκανα καλη πραξη.

Bρε παιδια νομιζω πως δεν ειναι θεμα τα λεφτα.Ενα τοσο μικρο γατακι τα λεφτα που χρειαζεται ειναι μηδαμινα και νομιζω η γατοομαδα εχει προγραμμα που πληρωνει τα εξοδα αλλα εσυ πρεπει να το φιλοξενεις.Πιστευω πως το θεμα ειναι η φιλοξενια.Αν υπηρχε καποιος να το φιλοξενησει δε νομιζω η γατοομαδα να μην αναλαμβανε τα εξοδα ενος μωρου-που ξαναλεω ειναι μηδαμινα.
Αλλα κι απο εδω το σαιτ να ζητουσες βοηθεια ειμαι σιγουρη πως ολοι θα βοηθουσαν οικονομικα,οπως εχει γινει αλλωστε σε παρα πολλες περιπτωσεις.Το θεμα ειναι το γατακι να εβρισκε προσωρινη φιλοξενια εστω για μια εβδομαδα κι απο εκει και περα πιστευω με καποιον τροπο θα βρισκοταν αλλου φιλοξενια μεχρι να βρει σπιτι.

Γιαμας το θεμα δεν ειναι τοσο το γατακι αλλα οτι δεν εινα συνατον ενας ανθρωπος να ζηταει συνεχεια και να μην αντιλαμβανεται οτι εχει και υποχρεωσεις και ναπροσπαθει να μας ενοχοποιησει η να το παιζει μονιμως θυμα οτι ταχα δεν δικαιουνται και οι φτωχοθι ανθρωποι νατους σωσει κανεις το γατακι που ειδαν. Υπαρχουν ατομα που σεβονται τις φιλοζωικες που κανουν εργο και κοιταν να βοηθησουν και ααλαμβανουνευθυνες κα αλλα που το μονο που θελουν ειναι ναφυγει απο εκειτο ζωο γιατι δεν αντεχουν να υποφερει αλλα δεν θα κανουν κατι οι ιδιοι. Συγνωμη πειτε οτι θελετε αλλα εγω τετοια ατομα δεν τα θελω για συνεργατες. Ειλικρινα για να λειτουργησουμε εθελοντικα να παραταμε δουλειες να φορτωνομαστε ζωα μεχρι εκει που δεν παιρνει μας χρειαζεται τουλαχιστον μια αξιοπρεπης αντιμετωπιση και σεβασμος. Εαν δε τα εχουμε θα βοηθησουμε μια αντε δυο αντε τρεις αλλα στο τελος θα μας σπασουν κι εας τα νευρα ανθρωποι ημαστε οχι πλουσιοι θελοι με βιλαρες να χωρανε μεσα οτι γατι θελει ο καθενας νασωσει

Δεν θελω να πω τπτ αλλο. Εχω βοηθησει οικονομικα το γραψα κ καθε μερα ταιζω ολα τα γατοσκυλα στη γειτονια. Δεν με νοιαζει, οι δικοι μου ανθρωποι ξερουν τι κανω. Μην κανουμε σαν μικρα παιδια. Ενηλικοι ειμαστε, ξερουμε οι περισσοτεροι πως βγαινουν τα λεφτα. Μην παιδιαριζουμε κ ριχνουμε ευθυνες. Εχω συνησφερει, εχετε συνησφερει. Τι, να αναφερω παραδειγματα? Ρωτα Νεφελη καθε μηνα εδινα 20 ευρω, αγορασα σκαφακι.. Ρεζιλια πραματα. Να βοηθησω ΟΠΩΣ μπορω. Παιδια.. ειναι τεραστιο προβλημα για μενα. Αλλα .. ειμαι ξεφτιλας επειδη δεν μπορω να δωσω 20 ευρω πλεον για ενα γατακι.. ή ξεφτιλας που δεν μπορω να δωσω 20 ευρω γενικα στη ζωη μου για οποιοδηποτε λογο? Και ξερω οτι ισχυουν κ τα 2. Οποτε ναι παιδια ειμαι ξεφτιλας.

Δεν θελω να πω τπτ αλλο. Εχω βοηθησει οικονομικα το γραψα κ καθε μερα ταιζω ολα τα γατοσκυλα στη γειτονια. Δεν με νοιαζει, οι δικοι μου ανθρωποι ξερουν τι κανω. Μην κανουμε σαν μικρα παιδια. Ενηλικοι ειμαστε, ξερουμε οι περισσοτεροι πως βγαινουν τα λεφτα. Μην παιδιαριζουμε κ ριχνουμε ευθυνες. Εχω συνησφερει, εχετε συνησφερει. Τι, να αναφερω παραδειγματα? Ρωτα Νεφελη καθε μηνα εδινα 20 ευρω, αγορασα σκαφακι.. Ρεζιλια πραματα. Να βοηθησω ΟΠΩΣ μπορω. Παιδια.. ειναι τεραστιο προβλημα για μενα. Αλλα .. ειμαι ξεφτιλας επειδη δεν μπορω να δωσω 20 ευρω πλεον για ενα γατακι.. ή ξεφτιλας που δεν μπορω να δωσω 20 ευρω γενικα στη ζωη μου για οποιοδηποτε λογο? Και ξερω οτι ισχυουν κ τα 2. Οποτε ναι παιδια ειμαι ξεφτιλας.
Μη στεκεσαι στα λεφτα,σου ειπα και απο εδω να ζητουσες βοηθεια,ολο καποιος θα βρισκοταν να σου δωσει τροφη ή να προσφερει 20 ευρω.Δεν ειναι για σενα,για το γατακι ειναι.
Το θεμα ισως ητανε η φιλοξενια.:/:

Ειλικρινα για να λειτουργησουμε εθελοντικα να παραταμε δουλειες να φορτωνομαστε ζωα μεχρι εκει που δεν παιρνει μας χρειαζεται τουλαχιστον μια αξιοπρεπης αντιμετωπιση και σεβασμος.

δεν το καταλαβα αυτο. πρεπει να παραταμε δουλειες ή για να παραταμε δουλειες χρειαζετε σεβασμος. κ ποιος στην Ελλαδα εχει την πολυτελεια οπως ειναι τα πραγματα να παραταει δουλεια?

Ξερω κουνελακι το λεω για την Ασιμηνα που μου λεει για τα λεφτα. Την φιλοξενια παλι εχω εξηγισει για μενα. ΑΛΛΑ εχω βρει 1-2 ατομα που εφοσον αρμοζουν οι συνθηκες μπορουν να φιλοξενισουν

δεν το καταλαβα αυτο. πρεπει να παραταμε δουλειες ή για να παραταμε δουλειες χρειαζετε σεβασμος. κ ποιος στην Ελλαδα εχει την πολυτελεια οπως ειναι τα πραγματα να παραταει δουλεια?
Μα δεν ειπε κανεις να παρατουσες τη δουλεια σου.Αλλα δεν εγραψες καπου οτι αν παει καποιος και το κρατησει για λιγο,θα μπορεσεις να το φιλοξενησεις εστω για 2 μερες.Τεσπα,μπορει να μην μπορεις καθολου,να μην εχεις χωρο,κι εγω σε διχωρη γκαρσονιερα μενω με 2 γατες αλλα φιλοξενω μωρα και σχεδον παντα φιλοξενω ενα γατι.Εστω στο μπανιο.:/:
Δεν σε γνωριζω για να ξερω.Μηπως ομως επιμενεις πολυ στην Γατοομαδα να παιρνει ο,τι βρισκεις?

Ξερω κουνελακι το λεω για την Ασιμηνα που μου λεει για τα λεφτα. Την φιλοξενια παλι εχω εξηγισει για μενα. ΑΛΛΑ εχω βρει 1-2 ατομα που εφοσον αρμοζουν οι συνθηκες μπορουν να φιλοξενισουν
Μακαρι λοιπον να βρεθει και να εχει αισιο τελος.Αν και φοβαμαι πως ειναι αργα...Αυτο με τους πλανωδιους μου φαινεται υποπτο.Μακαρι να βγω λαθος.

γιαυτο εγραψα δεν το καταλαβα οχι με τονο κακό απλα όντως δεν το καταλαβα :P
Μηπως ομως επιμενεις πολυ στην Γατοομαδα να παιρνει ο,τι βρισκεις?
μια φορα εγινε αυτο. κ απευθύνθηκα στο φορουμ γενικα οταν βρηκα την εγκυο γατα δεν ειχα ιδεα απο φιλοζωικες κτλ. και την αλλη εγκυο βρεθηκε λύση ενας κυριος την πηρε σπιτι του. λυσεις κ προτασεις κυριως ψαχνω. οχι αιντε βρηκα γατι γεια σας δικος σας. την εγκυο μαλιστα που βρηκα κ γεννησε σε μενα την υιοθετησε καλος μου φιλος. σκυλακια επισης προοθησα. στειρωσα κ το γατι της απο κατω μου που μας γκαστρωνε τα μισα γατια στη γειτονια. απλα μαζι ειμαστε σε όλο αυτο. μην γινεστε κακοι. ο καθενας ΟΣΟ μπορει.

Θα παρακαλέσω να μη γίνει και αυτό το νήμα πεδίο ενδοσωματειακών αντιπαραθέσεων. Έχουν καταντήσει τουλάχιστον κουραστικές οι ιδιωτικές έριδες που δημοσιοποιούνται στο φόρουμ με αφορμή άσχετα περιστατικά.

εχεις δικιο. τελοσπαντων, το γατι δεν βρεθηκε πηγαν φιλοι μου σημερα. ελπιζω να το πηραν κ να ειναι καλα.

"πεδίο ενδοσωματειακών αντιπαραθέσεων" δεν ισχυει κατι τετοιο δεν ανηκει στη γατοομαδα η μαρινα ουτε ειναι σε αλλο σωματειο , αλλο ειπα στα μυνηματα . Εγω απλα δεν προκειται να ξαναναταποκριθω σε ατομα που μας φερονται ετσι, αυτα.

Το γατακι δεν βρεθηκε

δεν πειραζει. Ο καθενας ξαναλεω βοηθαει οπως μπορει και δεν πρεπει να τον κατηγορουμε επειδη δεν εχει τις ιδιες δυνατοτιτες με εσας, ουτε τον κανει κατωτερο ανθρωπο. την αλλη φορα τοτε δεν θα απευθυνθω σε σας οπως και μου εχετε ζητησει ηδη, και επειδη δεν μπορω να αντεπεξελθω στους κανονες σας, αλλα θα προσπαθησω να βοηθησω μονη μου οσο μπορω κ να απευθυνθω αλλα σε ατομα με ισως παραπανω ευαισθησια για τους συνανθρωπους. ευχαριστω για το χρονο σας.

"πεδίο ενδοσωματειακών αντιπαραθέσεων" δεν ισχυει κατι τετοιο δεν ανηκει στη γατοομαδα η μαρινα ουτε ειναι σε αλλο σωματειο , αλλο ειπα στα μυνηματα .
Είναι-δεν είναι η κοπέλα στο σωματείο, τη συμπεριφορά της στις ιδιωτικές σας διαπραγματεύσεις όσον αφορά τη συμμόρφωσή της ή μη στους κανόνες του σωματείου διαβάζουμε τόση ώρα.
Εγω απλα δεν προκειται να ξαναναταποκριθω σε ατομα που μας φερονται ετσι, αυτα.
Πολύ ωραία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back