Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ειναι ομως παρα πολυ ανευθυνο ενω εχεις τη δυνατοτητα να μην αναλαμβανεις ποτε καμμιια ευθυνη αλλα με αβοηθητο υφος ναλες απλα που ειναι ενα γατακι και να μην εννοεις να καταλαβεις οτι ειμασετ εθελοντες με ορια και κανονισμους που εχουν γινει γιατι δεν ειμαστε πλουσιοι θεοι να μπορουμε να σωζουμε ολα τα γατακια οσο κι αν θελουμε. Επιτελους ανελαβε μια ευθυνη κι εσυ γιατι δεν ειναι δυνατον ετσι να συνεχισει αυτο. Αν ειναι φιλοζωια το ναλες εκει ειναι ενα γατακι σωστε το καθε τοσο ο κοσμος εινι γεματος τετοιους φιλοζωους.
Να μαθετε να αναλαμβανετε τις ευθυνες των πραξεων σας και των ειλογων σας, το να βοηθησεις ενα ζωο απαιτει να κανεις κι εσυ κατι ειδικα σε περιοδο που βρεχει γατια και εχει 6 περιστατικα καθε μερα.
Εστειλα ατομο και δεν το βρηκε θα ξαναπαει αυριο. Αυτο το κανα οχι για σενα αλλα για το γατακι. Αλλα ειλικρινα αν ξαναβρεις οτιδηποτε και δεν αλλαξεις σταση εγω δεν μπορω να συνεργαστω με ανθρωπους που δεν επικοινωνουν με τη πραγματικοτητα και δεν κατανοουν οτι σαν και αυτους μας παιρνουν αλλοι τοσοι καθε μερα, εχω πει και ξαναπει ειμαστε φουλ και λειτουργουμε με υπερβασεις των εαυτων μας η με νεα σπιτια αν παρουσιαστουν. Εαν σε ενδιαφερει ενα ζωο κανε μια φορα κατι κι εσυ.Δεν γινεται να "πρηζεις αλλους " νατο φορτωθουν, ημαρτον.
Εαν εχουμε νεα για το μιρκο αυριο θα το μαθετε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αλλα κι απο εδω το σαιτ να ζητουσες βοηθεια ειμαι σιγουρη πως ολοι θα βοηθουσαν οικονομικα,οπως εχει γινει αλλωστε σε παρα πολλες περιπτωσεις.Το θεμα ειναι το γατακι να εβρισκε προσωρινη φιλοξενια εστω για μια εβδομαδα κι απο εκει και περα πιστευω με καποιον τροπο θα βρισκοταν αλλου φιλοξενια μεχρι να βρει σπιτι.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μη στεκεσαι στα λεφτα,σου ειπα και απο εδω να ζητουσες βοηθεια,ολο καποιος θα βρισκοταν να σου δωσει τροφη ή να προσφερει 20 ευρω.Δεν ειναι για σενα,για το γατακι ειναι.Δεν θελω να πω τπτ αλλο. Εχω βοηθησει οικονομικα το γραψα κ καθε μερα ταιζω ολα τα γατοσκυλα στη γειτονια. Δεν με νοιαζει, οι δικοι μου ανθρωποι ξερουν τι κανω. Μην κανουμε σαν μικρα παιδια. Ενηλικοι ειμαστε, ξερουμε οι περισσοτεροι πως βγαινουν τα λεφτα. Μην παιδιαριζουμε κ ριχνουμε ευθυνες. Εχω συνησφερει, εχετε συνησφερει. Τι, να αναφερω παραδειγματα? Ρωτα Νεφελη καθε μηνα εδινα 20 ευρω, αγορασα σκαφακι.. Ρεζιλια πραματα. Να βοηθησω ΟΠΩΣ μπορω. Παιδια.. ειναι τεραστιο προβλημα για μενα. Αλλα .. ειμαι ξεφτιλας επειδη δεν μπορω να δωσω 20 ευρω πλεον για ενα γατακι.. ή ξεφτιλας που δεν μπορω να δωσω 20 ευρω γενικα στη ζωη μου για οποιοδηποτε λογο? Και ξερω οτι ισχυουν κ τα 2. Οποτε ναι παιδια ειμαι ξεφτιλας.
Το θεμα ισως ητανε η φιλοξενια.

Ειλικρινα για να λειτουργησουμε εθελοντικα να παραταμε δουλειες να φορτωνομαστε ζωα μεχρι εκει που δεν παιρνει μας χρειαζεται τουλαχιστον μια αξιοπρεπης αντιμετωπιση και σεβασμος.
δεν το καταλαβα αυτο. πρεπει να παραταμε δουλειες ή για να παραταμε δουλειες χρειαζετε σεβασμος. κ ποιος στην Ελλαδα εχει την πολυτελεια οπως ειναι τα πραγματα να παραταει δουλεια?
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μα δεν ειπε κανεις να παρατουσες τη δουλεια σου.Αλλα δεν εγραψες καπου οτι αν παει καποιος και το κρατησει για λιγο,θα μπορεσεις να το φιλοξενησεις εστω για 2 μερες.Τεσπα,μπορει να μην μπορεις καθολου,να μην εχεις χωρο,κι εγω σε διχωρη γκαρσονιερα μενω με 2 γατες αλλα φιλοξενω μωρα και σχεδον παντα φιλοξενω ενα γατι.Εστω στο μπανιο.δεν το καταλαβα αυτο. πρεπει να παραταμε δουλειες ή για να παραταμε δουλειες χρειαζετε σεβασμος. κ ποιος στην Ελλαδα εχει την πολυτελεια οπως ειναι τα πραγματα να παραταει δουλεια?

Δεν σε γνωριζω για να ξερω.Μηπως ομως επιμενεις πολυ στην Γατοομαδα να παιρνει ο,τι βρισκεις?
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μακαρι λοιπον να βρεθει και να εχει αισιο τελος.Αν και φοβαμαι πως ειναι αργα...Αυτο με τους πλανωδιους μου φαινεται υποπτο.Μακαρι να βγω λαθος.Ξερω κουνελακι το λεω για την Ασιμηνα που μου λεει για τα λεφτα. Την φιλοξενια παλι εχω εξηγισει για μενα. ΑΛΛΑ εχω βρει 1-2 ατομα που εφοσον αρμοζουν οι συνθηκες μπορουν να φιλοξενισουν
μια φορα εγινε αυτο. κ απευθύνθηκα στο φορουμ γενικα οταν βρηκα την εγκυο γατα δεν ειχα ιδεα απο φιλοζωικες κτλ. και την αλλη εγκυο βρεθηκε λύση ενας κυριος την πηρε σπιτι του. λυσεις κ προτασεις κυριως ψαχνω. οχι αιντε βρηκα γατι γεια σας δικος σας. την εγκυο μαλιστα που βρηκα κ γεννησε σε μενα την υιοθετησε καλος μου φιλος. σκυλακια επισης προοθησα. στειρωσα κ το γατι της απο κατω μου που μας γκαστρωνε τα μισα γατια στη γειτονια. απλα μαζι ειμαστε σε όλο αυτο. μην γινεστε κακοι. ο καθενας ΟΣΟ μπορει.Μηπως ομως επιμενεις πολυ στην Γατοομαδα να παιρνει ο,τι βρισκεις?
Desdemona
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το γατακι δεν βρεθηκε
Desdemona
Διάσημο μέλος
Είναι-δεν είναι η κοπέλα στο σωματείο, τη συμπεριφορά της στις ιδιωτικές σας διαπραγματεύσεις όσον αφορά τη συμμόρφωσή της ή μη στους κανόνες του σωματείου διαβάζουμε τόση ώρα."πεδίο ενδοσωματειακών αντιπαραθέσεων" δεν ισχυει κατι τετοιο δεν ανηκει στη γατοομαδα η μαρινα ουτε ειναι σε αλλο σωματειο , αλλο ειπα στα μυνηματα .
Πολύ ωραία.Εγω απλα δεν προκειται να ξαναναταποκριθω σε ατομα που μας φερονται ετσι, αυτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool