staman2
Περιβόητο μέλος
Αλλα να σκέφτεσαι θετικά και να δεις που θα βρεθει το σκυλάκι σου.
Αφου έχει και τσιπ ισως να την βρουν απλά να κινηθεις με αγγελίες όπου μπορεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Τους ξαναπήρα τηλέφωνο και μου έδωσαν το κινητό του ατόμου που πήγε τον σκύλο. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι το σκυλί που πήγε ήταν ημίαιμο και δεν είχε σχέση με λυκόσκυλο!
μπραβο ρε κωνσταντινα, επιτελους μιλησες με τον τυπο κ δεν ειναι λυκοσκυλο, πολυ ευχαριστο..

αντε να τη βρεις γρηγορα

αρα καλα μου ειπανε οτι δεν τους φερανε λυκοσκυλο..τσαμπα τους βριζαμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Εχτές με πήρε τηλ. μια κοπέλα στις 00:20. Μου λέει νομίζω ότι το είδα στο τάδε μέρος(σχετικά κοντά απ'το σπίτι). Τί να κάνω, πήρα το αυτοκίνητο και πήγα να ψάξω. Πουθενά η Λώρα

stellak
Διάσημο μέλος
ΩΩΩΜΜΜΜΜ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
.Κι εμένα έχουν αρχίσει και με ενοχλούν στο τηλέφωνο με θεωρίες συνομωσίας και τρίχες κατσαρές

elenidia
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool