SOS-Χάθηκε ο σκύλος μας

• Thread starter Thread starter staman2
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κωντσαντίνα μου τώρα το είδα το θέμα σας... Πολύ στενοχωρήθηκα.:( Αλλα να σκέφτεσαι θετικά και να δεις που θα βρεθει το σκυλάκι σου. :)Αφου έχει και τσιπ ισως να την βρουν απλά να κινηθεις με αγγελίες όπου μπορεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τους ξαναπήρα τηλέφωνο και μου έδωσαν το κινητό του ατόμου που πήγε τον σκύλο. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι το σκυλί που πήγε ήταν ημίαιμο και δεν είχε σχέση με λυκόσκυλο!

μπραβο ρε κωνσταντινα, επιτελους μιλησες με τον τυπο κ δεν ειναι λυκοσκυλο, πολυ ευχαριστο..:up:
αντε να τη βρεις γρηγορα :)

αρα καλα μου ειπανε οτι δεν τους φερανε λυκοσκυλο..τσαμπα τους βριζαμε :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έγινε λίγο μπάχαλο η κατάσταση, αλλά τουλάχιστον βγάλαμε μια άκρη(πιστεύω!):)

Κωνσταντίνα, είδες, που γύρισε η Αχλάδω, το σκυλάκι στις Σέρρες; Γύρισε μετά μία εβδομάδα!!!Αφού δεν ήταν η Λώρα το σκυλάκι στο Πικέρμι, συνεχίστε το ψάξιμο κολλείστε αφίσσες και σε στάσεις λεωφορείων και ρώτα στα δημοτικά καταφύγια ζώων. Ας πούμε, εμείς, μόλις βρήκαμε τον Μπάνη, ειδοποιήσαμε το φιλοζωικό σύλλογο Χαλανδρίου να τον πάρουν (ασχέτως αν τον κρατήσαμε τελικά). Αν υπάρχουν στην περιοχή τέτοιοι σύλλογοι να ρωτήσετε οπωσδήποτε!Άντε, αύριο στη γιορτή σου, έχω ένα προαίσθημα, ότι θα το πάρεις το δωράκι σου:):):):)

Το είδα Ελένη και ανέβηκα λίγο!!!
Εχτές με πήρε τηλ. μια κοπέλα στις 00:20. Μου λέει νομίζω ότι το είδα στο τάδε μέρος(σχετικά κοντά απ'το σπίτι). Τί να κάνω, πήρα το αυτοκίνητο και πήγα να ψάξω. Πουθενά η Λώρα:(

Σήμερα, βρε Λωρίττα, είναι η κατάλληλη μέρα για επανεμφάνιση... έλα βρε κοριτσάκι και περιμένουν να σε κεράσουν τα αγαπημένα σου!:) ΩΩΩΜΜΜΜΜ!!!

κι απο μενα ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ να ερθει η λωρα στην πορτα σου :up::up::up:

Πού είσαι μωρέ Λωρίτσα;:(

Η Λωρίτσα δυστυχώς είναι άφαντη:(.
Κι εμένα έχουν αρχίσει και με ενοχλούν στο τηλέφωνο με θεωρίες συνομωσίας και τρίχες κατσαρές:mad:

Νομιζω η himaira,καπως ετσι λεγεται ασχολειται με ανευρεση ζωων,επικοινωνησε μαζι της.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back