SOS-Χάθηκε ο σκύλος μας

• Thread starter Thread starter konstans
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Εδώ και 5 ώρες η Λώρα έχει γίνει άφαντη.
Έχουμε γυρίσει όλους τους τριγύρω δρόμους, λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε!!Εντωμεταξύ δεν φόραγε και το λουράκι της.
Τί κάνουμε;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ βρε κων/να συνεχισε να ψαχνεις μηπως τη βρεις, βγες και με το αμαξι και πηγαινε και λιγο πιο μακρια...τσιπακι εχει μηπως τη βρει κανενας κ στη φερει ? :(
καλη τυχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τσιπάκι έκει μωρέ, αλλά δεν έχω ιδέα τί πρέπει να κάνουμε. Να ενημερώσουμε τα κτηνιατρεία, την φιλοζωϊκή, ποιόν;;;
Και μέχρι την Δευτέρα που θα ανοίξουν τί γίνεται;

επικοινωνησε με κτηνιατρικο συλλογο να τους ενημερωσεις, με τη φιλοζωικη αν ειναι ανοιχτα, και κολλησε προσφατο αφισακι οπου μπορεις, και συνεχισε να ψαχνεις..ετυχε και σαββατο απογευμα γμτ :/:
απο οτι ξερω τα σκυλακια πηγαινουν σε γνωστα τους σημεια οταν χανονται, ισως σε καποιο γνωστο της παρκο, η καποιο αλλο σημειο...τι να πω :/:

Σάμπως και ο κτηνιατρικός σύλλογος είναι ανοιχτός:mad:

Συνεχίστε να την ψάχνετε. Τον δρόμο να γυρίσει δεν το ξέρει>?:hmm:Πολλά σκυλάκια επιστρέφουν μόνα τους. Σε ποια περιοχή χάθηκε βάλε και μία φώτο. Κινήσου γρήγορα πριν προλάβει να απομακρυνθεί πολύ. Εύχομαι πραγματικά να την βρείτε

κανενα καλο νεο ????? :(:(

Κωνσταντινα μαθατε τιποτα;

Τίποτα:(.
Έστειλα και στην Κλειάννα αγγελία, τύπωσα και αφισούλες και θα βγω τώρα να τις κολλήσω.
Έχω την εντύπωση ότι το είδαν φιλικό και το πήραν:(

Δεν ειδε κανεις τιποτα;

Την είδανε 2 άτομα την ώρα περίπου που έφυγε ένα στενό πιο κάτω, αλλά ψάχνουμε προς εκείνο το μέρος και τίποτα......

ανεβασε και φωτο της σε κανενα σκυλοσαιτ, υπαρχει ενα, το "mydog" ή το "ourdogs" η καπως ετσι. μπορεις και δευτερα πρωι να στειλεις αγγελια και στο "παρα τριχα", αν δεν εχει βρεθει ως τοτε :/:

Αχ, το λυκόσκυλο του Χοντρούλη είναι; Εξαρτάται πώς χάθηκε το σκυλί. Ήταν ανοιχτή η πόρτα και έφυγε ή μήπως το έκλεψε κανείς; Αν έφυγε, με τη μυρωδιά μπορεί να γυρίσει, αλλά, δεν ξέρω και από σκύλους, αν αναγνωρίζουν την περιοχή, όπως οι γάτες. Πάντως, όσο πιο σύντομα ενημερώσετε γείτονες και ψάξετε, τόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχει απομακρυνθεί. Και πού να πάει ;εγώ νομίζω γύρω γύρω θα γυρίζει χαμένο και θα ψάχνει.
Γρήγορα εύχομαι να βρεθεί ,Κωνσταντίνα μου:(

Πολύ φοβάμαι Ελένη ότι κάποιος το πήρε το σκυλί. Έφυγε γύρω στις 12 και άντε να πέρασε ένα μισάωρο μέχρι να το καταλάβουν. Κατευθείαν βγήκαμε στους δρόμους, αλλά το σκυλί άφαντο:(. Ή έχει τρομάξει πολύ και έχει κρυφτεί ή γυάλισε σε κανέναν και το μάζεψε, καθότι δεν είναι καθόλου άγριο.
Τί να πω, θα δούμε. Εγώ πάντως πιστεύω ότι αν δεν το πήρε κανείς θα γυρίσει πολύ σύντομα:happy:

Τι γιενται βρε παιδια? Πολλα σκυλια χανονατι-αρπαζονται τωρα τελευταια... :(
Καλη τυχη Κωνσταντινα μου....ειμαι σιγουρη οτι θα βρεθει συντομα.:)

Κι εγώ αυτό πιστεύω, θα γυρίσει μόνη της, αρκεί να μην τη βούτηξε κανείς. Αλλά, πάλι, τόσα σκυλιά δίνονται για υιοθεσία, πρέπει να κλέβουν του ξένου κόσμου; Πάντως, συνεχίσετε να ψάχνετε, ολόκληρο λυκόσκυλο, δεν μπορεί να κρύφτηκε όπως οι γάτες, κάποιος θα το δει. Πηγαίνετε και στην τοπική φιλοζωική οργάνωση ή στη σχετική οργάνωση του Δήμου, μήπως και την βρήκαν και την πήγαν εκεί, να πάτε να την πάρετε:)

Περίοδο, για άνδρα, υπάρχει πιθανότητα, να την κοπάνησε γι΄αυτό?:(

H Λώρα μας μάλλον έφυγε:cry::cry::cry::cry:
Μόλις μίλησα με το Πικέρμι και εχτές τους πήγαν ένα λυκόσκυλο που βρήκαν χτυπημένο στην Συγγρού, το οποίο δεν τα κατάφερε:cry::cry:.
Περιμένω να πάει 12 για να συννενοηθώ με την κοπέλα που το ανάλαβε και το είδε, γιατί μου λένε ότι δεν είχε μικροτσίπ, ενώ το δικό μας είχε.

Κωνσταντινα μη σκεφτεσαι αρνητικα,καταρχην αφου δεν ειχε τσιπ δεν ηταν το δικο σας,ετσι δεν ειναι;

μην απελπιζεσαι, μπορει να μην ηταν αυτο που το πηγαν στο πικερμι. Ευχομαι να την βρεις συντομα :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back