SOS-Χάθηκε ο σκύλος μας

• Thread starter Thread starter konstans
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τα έχω στείλει από εχτές και θα τους πάρω το απόγευμα να μου πούνε.
Μωρέ απ'την μία λέω ότι ήταν αυτή(γιατί είναι πολλές οι συμπτώσεις) κι απ'την άλλη λέω αφού δεν είχε τσιπ δεν ήταν.
Δεν ξέρω τί να πιστέψω, απλώς θα ήθελα να ήμουν σίγουρη αν ήταν ή όχι για να ξέρω πως θα κινηθώ:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κωνσταντίνα μου, τώρα είδα τα νέα σας!:( Πολύ στεναχωρέθηκα, εύχομαι ολόψυχα να τη βρείτε τη Λώρα σώα και αβλαβή!
Είναι αλήθεια ότι μαζεύουν σκυλιά ράτσας, και το σέττερ του κουνιάδου μου 3 φορές το έχουμε γλιτώσει από "απαγωγή", το έβλεπαν να γυρίζει ελεύθερο και φιλικό και προσπαθούσαν να το πάρουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πού υπάρχει αγγελία για τη Λώρα να βρω μια φωτογραφία της?

Στις αγγελίες, λέει "χάθηκε η Λώρα-τώρα, Π.Φάληρο"

Οκ, τη βρήκα την αγγελία, το απόγευμα θα την τυπώσω να τη δώσω στους γνωστούς που βγαίνουν εκεί γύρω με τα σκυλιά τους, να έχουν το νου τους.

Ευχαριστώ πολύ:)

Μόλις μίλησα με την κοπέλα απ'το Πικέρμι.
Μου είπε ότι το ζώο που δεχτήκαν δεν είχε καμία σχέση με την Λώρα(είδε την φωτογραφία που της έστειλα).
Ρε κορίτσια υπάρχει περίπτωση να μην έλεγξαν για τσιπάκι και να μου λένε μπαρμπούτσαλα;
Δεν ξέρω τί να σκεφτώ....

Μόλις μίλησα με την κοπέλα απ'το Πικέρμι.
Μου είπε ότι το ζώο που δεχτήκαν δεν είχε καμία σχέση με την Λώρα(είδε την φωτογραφία που της έστειλα).
Ρε κορίτσια υπάρχει περίπτωση να μην έλεγξαν για τσιπάκι και να μου λένε μπαρμπούτσαλα;
Δεν ξέρω τί να σκεφτώ....

νομιζω ειπες οτι ενας κυριος πηγε ενα σκυλακι στο πικερμι. γιατι δε μιλας μαζι του ? εκεινος θα σου πει την αληθεια, αν φυσικα σου δινουν τηλ του :/:

Δεν μου το δίνουν μωρέ, ειδικά τώρα που είδαν(?) ότι δεν είναι αυτό:/:.
Φυσιολογικά δεν πρέπει να ελέγχουν για μικροτσίπ;

Δεν μου το δίνουν μωρέ, ειδικά τώρα που είδαν(?) ότι δεν είναι αυτό:/:.
Φυσιολογικά δεν πρέπει να ελέγχουν για μικροτσίπ;

φυσικα κ πρεπει να ελεγχουν..
μα γιατι δε σ'αφηνουν να το δεις? εμενα με εκνευρισε αυτο λιγο να σου πω την αληθεια, αν -λεω αν- ειναι η λωρα, εχεις δικαιωμα να ξερεις :(
και δε σου δινουν κ το τηλ του τυπου :mad: τον ρωτησαν δηλ κ ειπε οχι ? αποκλειεται

που να ξερεις κι εσυ τωρα τι σου λεω....

Κωνσταντίνα, νομίζω πως ναι...:( Όταν τρέχαμε με το Ραλλάκι μας εκεί κι αυτό πέθανε, τους ζήτησα να μην το πετάξουν. Μέχρι που παρεξηγήθηκαν κιόλας με αυτό που ζήτησα, άνθρωποι είμαστε, μου λέει η τύπισσα στο τηλέφωνο... Ώσπου να πάμε, το είχαν δέσει σφιχτά σε μια σακούλα έτοιμο για... πέταμα. Είδα κι έπαθα να την ανοίξω. Όλο το ζήτημα για μισή ώρα από το σπίτι μου στο Πικέρμι:mad: Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη, δυστυχώς!

Μόλις μίλησα και με μια κοπέλα απ'τον πανελλήνιο κτηνιατρικό σύλλογο.
Κι αυτή μου είπε ότι παίζει να μην τσέκαραν:(.
Τί να κάνω βρε κορίτσια, πώς σκατά να σιγουρευτώ ότι ήταν ή δεν ήταν αυτή;

Μόλις μίλησα και με μια κοπέλα απ'τον πανελλήνιο κτηνιατρικό σύλλογο.
Κι αυτή μου είπε ότι παίζει να μην τσέκαραν:(.
Τί να κάνω βρε κορίτσια, πώς σκατά να σιγουρευτώ ότι ήταν ή δεν ήταν αυτή;
Να πω κάτι που μου ήρθε; Μπορεί καμιά να πάρει και να πει ότι έχασε ένα ημίαιμο λυκόσκυλο κοντά στην Συγγρού χωρίς λουρί και τσιπ, μπας και μάθουμε τα στοιχεία του ανθρώπου που την πήγε;

θες να παρω εγω ? :hmm:

Αν μπορείς εννοείται!
Θες να με πάρεις ένα τηλ. να συννενοηθούμε;
Σου στέλνω π.μ.

Κοίτα τώρα μπέρδεμα... έχεις που έχεις την αγωνία σου! Εγώ δεν έχω ακόμα κανένα νέο δυστυχώς, αλλά συνεχίζουμε να έχουμε το νου μας και ελπίζω να έχει αίσιο τέλος η ιστορία!

Eγώ έχω ένα προαίσθημα ότι η μικρούλα σου σε αναζητά κάπου εκεί έξω. Μην κολλάς με το Πικέρμι. Δεν είναι απαραίτητο ότι ήταν η σκυλίτσα σου. Συνέχισε να ψάχνεις.

Συνεχίζω μωρέ,δεν έχω σταματήσει καμιά μέρα, απλά δεν μπορώ και να μην σκέφτομαι αυτό το ενδεχόμενο:/:

Mωρέ το καταλαβαίνω ότι πάει ο νούς σου στο κακό. Αλλά μην το βάζεις στο μυαλό σου. Σκέψου θετικά. Επισκέψου όλα τα κτηνιατρεία της περιοχής.

Τα νέα μας συνοπτικά:
Τους ξαναπήρα τηλέφωνο και μου έδωσαν το κινητό του ατόμου που πήγε τον σκύλο. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι το σκυλί που πήγε ήταν ημίαιμο και δεν είχε σχέση με λυκόσκυλο!
Οπότε το ψάξιμο συνεχίζεται και ο θεός βοηθός.
έχω αφήσει αφίσες στους κοντινούς κτηνίατρους, αύριο θα τυπώσω κι άλλες να βάλω και πιο μακρυά.

αφου δεν ειναι αυτος ο σκυλος τοτε να ελπιζεις. ο σκυλος θα ξαναερθει
σιγουρα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back