SOS!! Χαρίζονται 5 γατάκια (ράτσας?)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

NOStalgia1

Νεοφερμένο μέλος

Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Βρέθηκαν στον δρόμο σήμερα το πρωί , 5 πανέμορφα αδερφάκια , ούτε 2 μηνών σε ηλικία..
Είναι 3 κάτασπρα , 1 πορτοκαλί-άσπρο κι ένα κατάμαυρο..
Τα φέραμε στο σπίτι και τους παρέχουμε κάποια φροντίδα..
Μαλλον είναι ράτσας γιατί είναι φουντωτά .. είναι αξιολάτρευτα , παίζουν , και πάρα πολύ φιλικά..

Επειδή δεν μπορώ να τα κρατήσω γιατί ήδη έχω έναν αρσενικό γάτο και δεν τα δέχεται (ο παλιοεγωίσταρος)
θα ήταν καλό να βρούν ένα ζεστό σπίτι με αγάπη και φροντίδα..
Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας επικοινωνήσει μαζί μου..

6942295684 Φαίη
Περιοχή : Ηλιούπολη

Φώτος:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Plz help!....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καρδουλες μου!! Μακαρι να βρουν γρηγορα σπιτι!!!!!!!

Μακάρι να βρουν,κι εύχομαι όσοι μπορούν να βοηθήσουν να βρούμε σπίτι για τα μικρούλια.. :)

Αααχχχχ τι κουκλάκια κι' αυτά!!! σαν μπιμπελουδάκια είναι (σσ. πολλά ασπράκια τελευταία :D ), μακάρι να βρουν γρήγορα σπιτάκι :)

καλησπερα:)
ευχομαι να βρουν ενα σπιτακι γρηγορα,αν και οι υιοθεσιες ειναι δυσκολες!
το οτι ειναι φουντωτα δεν σημαινει οτι ειναι και ρατσας;)
βαλτε αγγελιες και στο αγγελιοπολις και χρυση ευκαιρια και στο fb αν εχετε,βοηθαει πολυ
:D

και αλλα ασπρα γατακια! ειναι πανεμορφα! ελπιζω να βρουν ενα ζεστο σπιτακι!!!

Ευχαριστούμε πολύ!
Σύντομα θα ανεβάσω βίντεο , και άλλες φωτογραφίες..
Είναι αξιολάτρευτα ρε γμτ... μακάρι να μπορούσα να τα κρατήσω ..

Τι κουκλάκια μωρέ είναι αυτά! Σίγουρα κάποιος/α θα τα λιμπιστούν!

Εδώ ένα βίντεο που παίζουν όλα μαζί.. :P:P

https://www.youtube.com/watch?v=_V-_riE7nvM&feature=player_embedded

Και πάμε...

Τα θυληκά μας .. : :D

img1139i.jpg

img1143j.jpg

img1147u.jpg

Και τα αρσενικά.. : :whistle:

img1149r.jpg

img1150fg.jpg

img1154m.jpg

img1157n.jpg

Και όλα μαζί.. :

img1144ul.jpg

img1145rg.jpg

img1146qi.jpg

Αυτά .. :):P

το κοκκινουλι αλλο πραγμα...
αν μπορεις κανε λιγο χαμομηλακι και περασε τους τα ματακια τους:)
μπραβο που τα μαζεψατε
:)

την εστειλα στο φβ την αγγελια!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την βοήθεια .. ! :)

Καλύτερες φωτος:

Συνημμένα

• IMG_2483.jpg
    IMG_2483.jpg
    718,2 KB · Εμφανίσεις: 45
  • IMG_2501.jpg
    IMG_2501.jpg
    521,2 KB · Εμφανίσεις: 54
  • kalypso01.jpg
    kalypso01.jpg
    613,2 KB · Εμφανίσεις: 50
  • thiliko.jpg
    thiliko.jpg
    601 KB · Εμφανίσεις: 50
  • arseniko.jpg
    arseniko.jpg
    587,3 KB · Εμφανίσεις: 59
  • IMG_2529.jpg
    IMG_2529.jpg
    594,8 KB · Εμφανίσεις: 52
Εδώ ένα βίντεο που παίζουν όλα μαζί.. :P:P

https://www.youtube.com/watch?v=_V-_riE7nvM&feature=player_embedded

Και πάμε...

Τα θυληκά μας .. : :D

img1139i.jpg

img1143j.jpg

img1147u.jpg

Και τα αρσενικά.. : :whistle:

img1149r.jpg

img1150fg.jpg

img1154m.jpg

img1157n.jpg

Και όλα μαζί.. :

img1144ul.jpg

img1145rg.jpg

img1146qi.jpg

Αυτά .. :):P

Ααχχχχ μη μου το κάνεις αυτό...μη με βασανίζεις άλλο :P:P Τι κουκλάκια είναι αυτά :eek: Θα Τρελαθώ!!!
Καλέ, συνεννοημένοι είστε όλοι και χαρίζετε ασπρούλια αγγελάκια; :P Βούτηξα το πρώτο ασπράκι που χαρίζονταν μετά από τον χαμό της ασπρούλας μου και στάθηκα τυχερή γιατί το βρήκα πολύ γρήγορα το νέο ζουζουνάκι μου. Δυστυχώς, λόγω έλληψη χώρου, δεν μπορώ να υιοθετήσω κι' άλλο :( Αλλά κάθε φορά που βλέπω να χαρίζονται κουκλάκια, τα λιμπίζομαι :redface:
Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τα αγγελούδια!!! Τους αξίζει.

Υ.Γ.1 Ουφ..τι το θέλω και μπαίνω στο θρεντ "χαρίζονται", πάντα ερωτεύομαι!!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Υ.Γ.2 Πόσταρε κι' άλλες φωτό :clapup: φωτό από γατούλες δεν είναι ποτέ αρκετές :P

Τα ίδια παθαίνω κι εγώ..Έχω ΤΡΕΛΑ με τα γατάκια..(Όπως και με όλα τα ζωάκια φυσικά)
Μακάρι να μπορούσα να κρατήσω ένα από αυτά..ήδη δέθηκα μαζί τους και με τα ατελείωτα παιχνίδια τους..αλλά δυστυχώς δε γίνεται..:(
Είναι και ο γάτος μου που με δεσμεύει,αφού δε τα δέχεται καθολου..:worry:

Ας προσπαθήσουμε να προωθήσουμε να βρούμε ενα σπίτι γιατί τους αξίζει...

Καλύτερες φωτος:

ειναι τελεια!!! μακαρι να μπορουσα να παρω ενα... αλλα δεν μπορω γιατι εχω κουνελια,χαμστερ,παπαγαλακια, σκυλο, ινδικα χοιριδια και ψαρακια... αυτα τα ζωα δεν μπορουν να ζησουν μαζι με γατα...:(

Καλησπέρα κ από μένα..είμαι ο Παναγιώτης..κ μόλις απέκτησα συγκάτοικο..
..Σε ευχαριστώ Φαίη..καλύ τύχη κ για τα υπόλοιπα..επαναστάτες κ μη! :P

Συνημμένα

• poco(che).jpg
    poco(che).jpg
    208,3 KB · Εμφανίσεις: 61
Να τον χαιρεσαι,ειναι κουκλος!
Καλη τυχη στα υπολοιπα.

Καρδουλες μου!!! Ειναι κουκλια!!! Καλη τυχη και παλι στα μικρουλια!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back