NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Είναι 3 κάτασπρα , 1 πορτοκαλί-άσπρο κι ένα κατάμαυρο..
Τα φέραμε στο σπίτι και τους παρέχουμε κάποια φροντίδα..
Μαλλον είναι ράτσας γιατί είναι φουντωτά .. είναι αξιολάτρευτα , παίζουν , και πάρα πολύ φιλικά..
Επειδή δεν μπορώ να τα κρατήσω γιατί ήδη έχω έναν αρσενικό γάτο και δεν τα δέχεται (ο παλιοεγωίσταρος)
θα ήταν καλό να βρούν ένα ζεστό σπίτι με αγάπη και φροντίδα..
Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας επικοινωνήσει μαζί μου..
6942295684 Φαίη
Περιοχή : Ηλιούπολη
Φώτος:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος

CATfairy
Εκκολαπτόμενο μέλος
), μακάρι να βρουν γρήγορα σπιτάκι 
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχομαι να βρουν ενα σπιτακι γρηγορα,αν και οι υιοθεσιες ειναι δυσκολες!
το οτι ειναι φουντωτα δεν σημαινει οτι ειναι και ρατσας

βαλτε αγγελιες και στο αγγελιοπολις και χρυση ευκαιρια και στο fb αν εχετε,βοηθαει πολυ

maria_lulu
Επιφανές μέλος
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Σύντομα θα ανεβάσω βίντεο , και άλλες φωτογραφίες..
Είναι αξιολάτρευτα ρε γμτ... μακάρι να μπορούσα να τα κρατήσω ..
Marilis
Νεοφερμένο μέλος
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=_V-_riE7nvM&feature=player_embedded
Και πάμε...
Τα θυληκά μας .. :

Και τα αρσενικά.. :

Και όλα μαζί.. :
Αυτά ..

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
αν μπορεις κανε λιγο χαμομηλακι και περασε τους τα ματακια τους

μπραβο που τα μαζεψατε

maria_lulu
Επιφανές μέλος
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος

NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
CATfairy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ ένα βίντεο που παίζουν όλα μαζί..
https://www.youtube.com/watch?v=_V-_riE7nvM&feature=player_embedded
Και πάμε...
Τα θυληκά μας .. :
![]()
![]()
![]()
Και τα αρσενικά.. :
![]()
![]()
![]()
![]()
Και όλα μαζί.. :
![]()
![]()
![]()
Αυτά ..![]()
Ααχχχχ μη μου το κάνεις αυτό...μη με βασανίζεις άλλο

Τι κουκλάκια είναι αυτά
Θα Τρελαθώ!!!Καλέ, συνεννοημένοι είστε όλοι και χαρίζετε ασπρούλια αγγελάκια;
Βούτηξα το πρώτο ασπράκι που χαρίζονταν μετά από τον χαμό της ασπρούλας μου και στάθηκα τυχερή γιατί το βρήκα πολύ γρήγορα το νέο ζουζουνάκι μου. Δυστυχώς, λόγω έλληψη χώρου, δεν μπορώ να υιοθετήσω κι' άλλο
Αλλά κάθε φορά που βλέπω να χαρίζονται κουκλάκια, τα λιμπίζομαι 
Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τα αγγελούδια!!! Τους αξίζει.
Υ.Γ.1 Ουφ..τι το θέλω και μπαίνω στο θρεντ "χαρίζονται", πάντα ερωτεύομαι!!!

Υ.Γ.2 Πόσταρε κι' άλλες φωτό
φωτό από γατούλες δεν είναι ποτέ αρκετές 
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Μακάρι να μπορούσα να κρατήσω ένα από αυτά..ήδη δέθηκα μαζί τους και με τα ατελείωτα παιχνίδια τους..αλλά δυστυχώς δε γίνεται..

Είναι και ο γάτος μου που με δεσμεύει,αφού δε τα δέχεται καθολου..

Ας προσπαθήσουμε να προωθήσουμε να βρούμε ενα σπίτι γιατί τους αξίζει...
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Καλύτερες φωτος:
ειναι τελεια!!! μακαρι να μπορουσα να παρω ενα... αλλα δεν μπορω γιατι εχω κουνελια,χαμστερ,παπαγαλακια, σκυλο, ινδικα χοιριδια και ψαρακια... αυτα τα ζωα δεν μπορουν να ζησουν μαζι με γατα...

poco
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλη τυχη στα υπολοιπα.
speri
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool