Elion
Νεοφερμένο μέλος
Μετά από 3 δύσκολες εβδομάδες με φάρμακα και καθημερινή μάχη για καθάρισμα της τομούλας μας, εχθές βγάλαμε τα ράμματα!

Μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά, ο γιατρός είναι αισιόδοξος, θεωρεί ότι πήγε πολύ καλύτερα απ' ότι περίμεναν γιατί ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση ο ουροφόρος σωλήνας.
Πρέπει να συνεχίσουμε τα φάρμακα για 1 εβδομάδα ακόμα και να φοράει και το χαζοκολάρο που τον έχει κουράσει πολύ τον κακοιμοίρη!
Φυσικά πρέπει για αρκετό καιρό να τον παρακολούθώ αν ουρεί κανονικά.
Για την ώρα είναι καλά και κεφάτος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..ποσο χαιρομαι να ακουω τετοια νεα!!!! δωστου ενα φιλακι απο μενα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elion
Νεοφερμένο μέλος
Ευκαιρία ψάχνω να τον νταντεύω και τωρα θα έχω και άλλη δικαιολογία "δε φταίω εγώ που σε κατσιάζω αγαπημένε μου Λαέρτη, η κ. Πουπουλίνα είπε να σε φιλήσω εκ μέρους της"! 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Elion
Νεοφερμένο μέλος
καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πάω να κάνω και καμιά δουλειά με το χαμόγελο στα χείλη!

marina289
Περιβόητο μέλος

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά...υποστήκατε μεγάλη ταλαιπωρία και οι δυό σας,για να μην αναφέρω το ψυχολογικό....
Ελπίζω να συνεχίσετε όμορφα,ήρεμα και γουργουριστά την κοινή σας ζωή...

CATfairy
Εκκολαπτόμενο μέλος
πάντα περαστικά να είναι. Ε..ψιτ, δώσε και από' μένα φιλάκι 

Elion
Νεοφερμένο μέλος

speri
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool