SOS!!! Χειρουργείο !!!!

Καλημέρα σε όλους!
Μετά από 3 δύσκολες εβδομάδες με φάρμακα και καθημερινή μάχη για καθάρισμα της τομούλας μας, εχθές βγάλαμε τα ράμματα! :clapup:
Μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά, ο γιατρός είναι αισιόδοξος, θεωρεί ότι πήγε πολύ καλύτερα απ' ότι περίμεναν γιατί ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση ο ουροφόρος σωλήνας.
Πρέπει να συνεχίσουμε τα φάρμακα για 1 εβδομάδα ακόμα και να φοράει και το χαζοκολάρο που τον έχει κουράσει πολύ τον κακοιμοίρη!
Φυσικά πρέπει για αρκετό καιρό να τον παρακολούθώ αν ουρεί κανονικά.
Για την ώρα είναι καλά και κεφάτος! :yahoo::yahoo:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:clapup::clapup::clapup:..ποσο χαιρομαι να ακουω τετοια νεα!!!! δωστου ενα φιλακι απο μενα...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ευχαρίστως!!! :panwkatw: Ευκαιρία ψάχνω να τον νταντεύω και τωρα θα έχω και άλλη δικαιολογία "δε φταίω εγώ που σε κατσιάζω αγαπημένε μου Λαέρτη, η κ. Πουπουλίνα είπε να σε φιλήσω εκ μέρους της"! ;)

αχαχαχαχαχαχαχ......χουτφωστον κιολας!!!!!!!!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

χαχαχα :D καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Πάω να κάνω και καμιά δουλειά με το χαμόγελο στα χείλη! :)

...πάρε και άλλη μια δικαιολόγία από μένα! ¨δεν φταίω εγώ που σε κατσιάζω αγαπημένε μου Λαέρτη,η μαρίνα είπε να σε φιλήσω εκ μέρους της!¨:)
Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά...υποστήκατε μεγάλη ταλαιπωρία και οι δυό σας,για να μην αναφέρω το ψυχολογικό....
Ελπίζω να συνεχίσετε όμορφα,ήρεμα και γουργουριστά την κοινή σας ζωή...:)

Μπράβοοοοο πολύ χαίρομαι!!! :clapup: πάντα περαστικά να είναι. Ε..ψιτ, δώσε και από' μένα φιλάκι :P:P

χαχαχα ευχαριστώ πολύ πολύ, όταν συνέλθει λίγο θα αναρτήσω και φωτογραφία του :)

Μπραβο πολυ χαιρομαι για τα καλα σας νεα!!!Περιμενουμε φωτο!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back