julia
Διακεκριμένο μέλος
Ή ακόμα καλύτερα θα είχε πλουτίσει η εταιρεία με τις αμπούλες για τα παράσιτα.......Τώρα και για κτηνιάτρους
![]()
ΠΟΛΥ σωστό!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θυμάμαι είχα προσπαθήσει να τους βάλω αυτό το σπρέυ αλλά δεν κάθονταν με τίποτα. Και τώρα τα καημένα όλο ξύνονται![]()
Ναι, δεν τους αρέσει... !

Εγώ τα πιάνω στον ύπνο.. ή τα σβερκώνω.

Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον πρέπει να κάνω κάτι άμεσα. Κρίμα είναι τα καημένα 
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Δέν ήξερα ότι η αμπούλα είναι μόνο για πρόληψη!

Ευχαριστώ

cataki
Νεοφερμένο μέλος
Η γάτα μου είναι 6 μηνών και ξύνεται στα αυτιά και γλύφαιτε μετά από λίγο αφού την χαιδέψω! Είναι ψείρες αυτό;
Εγώ έχω αγοράσει λίγες μέρες πριν ένα προιον το οποίο δεν είχε αποτέλεσμα, διότι η γάτα δεν καθόταν. Την πίεσα μα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχουν διάφορα σκεύασματα στο εμπόριο για τους ψύλλους. (Αμπούλες, ή και σπρέυ). Καμία γάτα δεν της αρέσει να τους βάζουμε διάφορα.. θα πρέπει να την σβερκώσεις και να της βάλεις με το ζόρι. (και θα πρέπει φυσικά για να έχει αποτέλεσμα, να γίνει και η σωστή τοποθέτηση
)Υπάρχει και το πλαστικό λουράκι που το φοράει μόνιμα, και κρατάει 4-6 μήνες ανάλογα την εταιρεία.
Για τα αυτιά, θα πρέπει να την δει Κτηνίατρος.. ώστε να το σιγουρέψεις και να σου δώσει την αντίστοιχη θεραπεία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
temperans
Νεοφερμένο μέλος

rubie
Νεοφερμένο μέλος
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
Ο Αlexander ειχε ψιρες πριν ενα μηνα αλλα η Gina ηταν παντα πεντακαθαρη και τα γατακια δεν ειχαν γεννηθει .Η μαμα μου οταν ηρθε να φροντισει τον γιο μου μολις γυρισα απο την δουλεια μου ειπε οτι της κολλησε απο τα πουλια.

Μαριαννα- Ναταλια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Χαιρετώ όλο το φόρουμ, σήμερα έγινε μέλος και χαίρομαι πάρα πολύ που θα μπορώ να συζητώ και με άλλους φίλους της γάτας για τα θεματά μας.Ψάχνοντας λοιπόν βρήκα αυτο το θέμα..και με καίει μπορώ να πω!
Πήρα το αγαπημένο μου γατάκι το Σάββατο..Το ίδιο βράδυ και ενώ την χάιδευα..ανακάλυψα κάτι να κινείται στα ποδαράκια της
...!!!Με τα πολλά..επειδή ήταν και βράδυ έτρεξα σε διανυκτερύον φαρμακείο και πήρα το ParaPlus είναι βέβαια για άνθρώπους αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο..της το ψέκασα, την έκανα μπανάκι μετά από 10 λεπτά και την άλλη μέρα το πρωι την ξανακοίταξα και πάλι τα ίδια..Πήγα λοιπόν σε άλλο φαρμακείο και για την καλή μου τύχη είχε κτινιατρικά προιόντα..Της πήρα Bolfo σε spray και την ψέκασα 1 φορά..στην συνέχεια ψέκασα και όλο το σπίτι!!
Έχετε να μου προτέινετε και κάτι άλλο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με εκτίμηση
Εύα

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Eva82
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ για την απάντηση, επίσης. Της έχω αγοράσει Bolfo σε σκόνη αυτή την φορά (το spray δεν της άρεσε), θα της ξαναβάλω αύριο, προληπτικά, γιατί δεν βλέπω κάτι να περπατάει πάνω της, επίσης θα ψεκάσω με sebasil το σπίτι (ναι, το πήρα και αυτό!), και ελπίζω οι επισκέπτες
να μην ξαναπατήσουν πάνω στο γατάκι μου ξανά!!!Ευχαριστώ και πάλι

maria.mango.
Νεοφερμένο μέλος
αυτες οι αμπουλες η το σπρευ ποσο κοστιζουν? λετε να με αφησει να της τα βαλω? δεν νομιζς να ειχε ποτε επαφη με τετοια ξανα. επισης,υπαρχει περιπτωση να κολλησει το κουνελι ψειρες?? 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.mango.
Νεοφερμένο μέλος
, και γενικα να την αποπαρασιτωσει,να της κανει εμβολια κλπ,αλλα θελει πολυ χρημα για να κανω αυτην την επισκεψη..το οποιο τωρα δεν το εχω,και θα αργησω αρκετα να το αποκτησω :/ και ειναι κριμα ρε γμτ να το αφησω στους 5 δρομους να γεννησει και μετα να γινουν αδεσποτα και τα παιδια της και μετα να ξαναγκαστρωθει και να γινεται ολος αυτος ο κυκλος 
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
....Τώρα και για κτηνιάτρους