SOS, έπεσε μέσα σε πετρέλαιο

Περαστικά:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά εύχομαι και υπομονή μέχρι την αποθεραπεία του!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:happy:Περαστικά στον γατούλη! Και αν κάποιος τον έριξε στο πετρέλαιο όπως λες οτι μπορεί να είναι πιθανό, καλό είναι να τον κρατάς σπίτι και να βγαίνει έξω με την επίβλεψή σου!

Είσαι σίγουρη ότι ήταν πετρέλαιο? Δεν δημιουργεί εγκαύματα το πετρέλαιο,εκτός κι αν ήταν συνεργίου που περιέχει και γράσα μέσα ή να είχε οξύ

περαστικά !:):)

Είσαι σίγουρη ότι ήταν πετρέλαιο? Δεν δημιουργεί εγκαύματα το πετρέλαιο,εκτός κι αν ήταν συνεργίου που περιέχει και γράσα μέσα ή να είχε οξύ

Η δικιά μου έπεσε σε κουβά με γράσο και ο γιατρός μου μου είπε ότι πρέπει να την πλύνω και να την καθαρίσω όσο πιο καλά μπορώ και να μην την αφήσω να γλειφτεί γιατί ήταν επικίνδυνο για δηλιτηρίαση

μια ερωτηση , το πετρελαιο δεν απομακρυνεται απο τριχωμα με αγνο λάδι??? και επειτα δεν χρειαζεται μια αλοιφη για εγκαυματα πανω στο τριχοδερμα της γατας με κορτιζονη τυπου fusicort για να επουλοθουν τα εκαυματα??
περαστικά παντος στο ατυχακι γατακι

μια ερωτηση , το πετρελαιο δεν απομακρυνεται απο τριχωμα με αγνο λάδι??? και επειτα δεν χρειαζεται μια αλοιφη για εγκαυματα πανω στο τριχοδερμα της γατας με κορτιζονη τυπου fusicort για να επουλοθουν τα εκαυματα??
περαστικά παντος στο ατυχακι γατακι

Έτσι είναι νομίζω....
Αυτό όμως γίνετε όταν είναι φρέσκο το πράγμα....
Μετά απο 4 μέρες δέν ξέρω πως αντιπετωπιζετε....

¨Αντε να μάθουμε κανένα νέο???? Με έχει φάει η αγωνία.....:blink:

Δεν ξέρω παιδιά, εγώ τις κορτιζόνες τις φοβάμαι λίγο, δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ κάτι τέτοιο χωρίς συμβουλή γιατρού...:hmm:

Δεν ξέρω παιδιά, εγώ τις κορτιζόνες τις φοβάμαι λίγο, δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ κάτι τέτοιο χωρίς συμβουλή γιατρού...:hmm:

Ουπς.... σορυ...:blink:

δεν διάβασα την κορτιζόνη....

Συμφωνώ με aretha.... και φυσικά ΟΤΙ γίνει μονο με την συμβουλή γιατρού ΠΑΝΤΑ....:)

καλυτερα φαινεται ο γατουλης.τρωει φουλ γευματα με συριγγα ομως..αυριο θα παμε παλι στη γιατρο για ενεσεις κ προς το παρων κανει πιπι του παντου μιας κ εχει καλομαθει στην αγκαλια κ στο λουξ καλαθι του:P

Ελπιζω να γίνει γρήγορα καλά ο μικρός! :)

Όλα φαίνονται καλά! Φαντάζομαι ότι θέλει λίγο χρόνο να αναρρώσει πλήρως και να επανέλθει! Άσε που μάλλον την έχει καταβρει με το ντάντεμα!!!

περαστικά και μόλις συνέλθει θέλουμε φωτογραφίες.:)

Σας ευχαριστώ θερμά

Το δράμα του ενός γατόφιλου γίνεται χέρι βοήθειας και ελπίδας για τον άλλο.Κι εγώ πέρασα το ίδιο δράμα με τη γατούλα μου και τότε ήταν που ανακάλυψα το site αυτό.Η γατούλα μου είναι σαφώς καλύτερα μόνο που έχει μείνει καραφλή σαν κοτόπουλο.Η μαμά μου την αλείφει με σπαθόλαδο(βαλσαμόλαδο) και εύχομαι αργά ή γρήγορα να γίνει όπως πριν.Αλλά μόνο με τη άμεση βοήθεια του γιατρού γλίτωσε.Εγώ ως συναισθηματικά μπλεγμένη δεν θα κατόρθωνα πολλά.:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσηρθες,ελπιζω η γατουλα σου συντομα να ειναι καλυτερα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικα πολλα !!
:)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!!Αν και ο γιατρός της διέγνωσε λευκαιμία και ανησυχώ πολύ .....

Ωχ ελπιζω να την εχετε μοναδικη, παντως με σωστη θεραπεια δε ειναι απαραιτητο να νοσησει μπορει να μεινει φορέας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back