toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περαστικά στον γατούλη! Και αν κάποιος τον έριξε στο πετρέλαιο όπως λες οτι μπορεί να είναι πιθανό, καλό είναι να τον κρατάς σπίτι και να βγαίνει έξω με την επίβλεψή σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
IRMACAT
Νεοφερμένο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Είσαι σίγουρη ότι ήταν πετρέλαιο? Δεν δημιουργεί εγκαύματα το πετρέλαιο,εκτός κι αν ήταν συνεργίου που περιέχει και γράσα μέσα ή να είχε οξύ
Η δικιά μου έπεσε σε κουβά με γράσο και ο γιατρός μου μου είπε ότι πρέπει να την πλύνω και να την καθαρίσω όσο πιο καλά μπορώ και να μην την αφήσω να γλειφτεί γιατί ήταν επικίνδυνο για δηλιτηρίαση
Havana
Διάσημο μέλος
περαστικά παντος στο ατυχακι γατακι
julia
Διακεκριμένο μέλος
μια ερωτηση , το πετρελαιο δεν απομακρυνεται απο τριχωμα με αγνο λάδι??? και επειτα δεν χρειαζεται μια αλοιφη για εγκαυματα πανω στο τριχοδερμα της γατας με κορτιζονη τυπου fusicort για να επουλοθουν τα εκαυματα??
περαστικά παντος στο ατυχακι γατακι
Έτσι είναι νομίζω....
Αυτό όμως γίνετε όταν είναι φρέσκο το πράγμα....
Μετά απο 4 μέρες δέν ξέρω πως αντιπετωπιζετε....
¨Αντε να μάθουμε κανένα νέο???? Με έχει φάει η αγωνία.....

aretha
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω παιδιά, εγώ τις κορτιζόνες τις φοβάμαι λίγο, δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ κάτι τέτοιο χωρίς συμβουλή γιατρού...![]()
Ουπς.... σορυ...

δεν διάβασα την κορτιζόνη....
Συμφωνώ με aretha.... και φυσικά ΟΤΙ γίνει μονο με την συμβουλή γιατρού ΠΑΝΤΑ....

vasoula84
Νεοφερμένο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ελπιζω να γίνει γρήγορα καλά ο μικρός!![]()
Συμφωνω και επαυξανω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

aristrougi
Νεοφερμένο μέλος
Το δράμα του ενός γατόφιλου γίνεται χέρι βοήθειας και ελπίδας για τον άλλο.Κι εγώ πέρασα το ίδιο δράμα με τη γατούλα μου και τότε ήταν που ανακάλυψα το site αυτό.Η γατούλα μου είναι σαφώς καλύτερα μόνο που έχει μείνει καραφλή σαν κοτόπουλο.Η μαμά μου την αλείφει με σπαθόλαδο(βαλσαμόλαδο) και εύχομαι αργά ή γρήγορα να γίνει όπως πριν.Αλλά μόνο με τη άμεση βοήθεια του γιατρού γλίτωσε.Εγώ ως συναισθηματικά μπλεγμένη δεν θα κατόρθωνα πολλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

aristrougi
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool