aalyah
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lizaxara
Νεοφερμένο μέλος
Επέστρεψα μετά από καιρο..., για να σας πω ότι το γατάκι είναι 2 μηνών τώρα, υγιέστατο και κουκλίιιιιι
...!!Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια και είμαι σίγουρη ότι σας ευχαριστεί πολύ και ο τίγρης
!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα!
Επέστρεψα μετά από καιρο..., για να σας πω ότι το γατάκι είναι 2 μηνών τώρα, υγιέστατο και κουκλίιιιιι...!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια και είμαι σίγουρη ότι σας ευχαριστεί πολύ και ο τίγρης!!!!
Ε τι έτσι???

Φωτό δεν θα δούμε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
venere_f32
Νεοφερμένο μέλος

θα ηταν ευκολο να σε βοηθησω κ με ευχαριστιση ομως θα ηθελα ενα μικρο ανταλαγμα.Να με βοηθησεις να βρω κανενα γατακι απο0-3 μηνων δεν βρηκα τιποτα στις αγγελιες

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Piper002 μου φαίνεσαι κάπως περίεργος...Τα ίδια έγραφες και σε πμ προς εμένα...Πολύ κουλό το προφίλ σου
Αυτό ξαναπές το....αφού του/της απάντησα εκτενέστερα σε άλλο θέμα είδα οτι πηδάει απο θέμα σε θέμα και γράφει τα ίδια η παρόμοια.....με βάζει σε σκέψεις

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Το ραβδωτό κουκλί ,αν δεν του κάνεις θέμα, τουλάχιστον θέλουμε τα προσωπικά του δεδομένα: Όνομα, ύψος, βάρος, συνήθειες και.......ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!Καλησπέρα!
Επέστρεψα μετά από καιρο..., για να σας πω ότι το γατάκι είναι 2 μηνών τώρα, υγιέστατο και κουκλίιιιιι...!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια και είμαι σίγουρη ότι σας ευχαριστεί πολύ και ο τίγρης!!!!

lizaxara
Νεοφερμένο μέλος
Μετά από έναν χρόνο΄σχεδόν, επέστρεψα για να σας δείξω τον "τίγρη"..., ο οποίος τελικά λέγεται νιόνιος...!!! Και όχι, δεν είναι από το Διονύσης, αλλά ο τίγρης ποτέ δεν νιαουρίζει εκτός από όταν θέλει να ζητήσει κάτι, οπότε και επαναλαμβάνει συνεχώς την εξής ατάκα: νιο- νιο...
Και έτσι έμεινε το νιόνιος...!
Για άλλη μια φορά θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, γιατί πραγματικά θυμάμαι ότι είχα φρικάρει πάρα πολύ τότε και είχα αγχωθεί τρελά μέχρι που βρήκα εσάς και χαλάρωσα κάπως με την ιδέα ότι υπάρχουν κάποια άτομα που γνωρίζουν και μπορούν να βοηθήσουν.
Σας στέλνω λοιπόν κάποιες φωτο του νιόνιου, που πλέον έχει κλείσει χρόνο και 1 ολόκληρο μήνα!!!!
Τα φιλιά μας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Εχει γινει ΤΕΛΕΙΟΣ!Να τον χαιρεσαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Μακάρι να 'χουν όλα τα γατάκια την τύχη του!
lizaxara
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!

Δεν είχα ιδέα πόσο μπορεί να λατρέψει ένας άνθρωπος έναν γάτο και κατά προέκταση όλα τα γατάκια...!!!Και πόσο μπορεί να αλλάξει την ζωή σου ένα τόσο μικρό πλασματάκι ( ε εντάξει 5 κιλά γάτος δεν είναι και τόσο μικρό πλασματάκι
αλλά το προσπερνάμε
)Οπότε ας ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου να έχουν και όλοι οι άνθρωποι την ίδια τύχη ...!
Antigoni87
Νεοφερμένο μέλος
(εγώ δεν έχω γατούλα, μπήκα για να βοηθήσω μια αδεσποτούλα, που τελικά τη δηλητηρίασαν

αλλά ευχαρίστως θα έσπαγα τα μούτρα των βλαμμένων που φέρονται έτσι στα γατάκια).
Τυχεροί και οι 2, κι εσύ και ο γατούλης σου... Αυτός για τη ζωή που κέρδισε και εσύ για το φίλο που απέκτησες!

undertow
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Να είστε καλά και οι δυο σας!