SOS γατάκι νεογέννητο στα σκουπίδια

Αυτό το κουκλάκι τι έγινε τελικά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!
Επέστρεψα μετά από καιρο..., για να σας πω ότι το γατάκι είναι 2 μηνών τώρα, υγιέστατο και κουκλίιιιιι :D...!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια και είμαι σίγουρη ότι σας ευχαριστεί πολύ και ο τίγρης :up:!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!
Επέστρεψα μετά από καιρο..., για να σας πω ότι το γατάκι είναι 2 μηνών τώρα, υγιέστατο και κουκλίιιιιι :D...!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια και είμαι σίγουρη ότι σας ευχαριστεί πολύ και ο τίγρης :up:!!!!

Ε τι έτσι??? :confused:

Φωτό δεν θα δούμε??? :rolleyes::D

και το ονοματάκι του τίγρη σου!!!

Θέλουμε φωτογραφίες άμεσα από το τιγράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:

οκ

θα ηταν ευκολο να σε βοηθησω κ με ευχαριστιση ομως θα ηθελα ενα μικρο ανταλαγμα.Να με βοηθησεις να βρω κανενα γατακι απο0-3 μηνων δεν βρηκα τιποτα στις αγγελιες:cool::cool::cool::P

Piper002 μου φαίνεσαι κάπως περίεργος...Τα ίδια έγραφες και σε πμ προς εμένα...Πολύ κουλό το προφίλ σου

Piper002 μου φαίνεσαι κάπως περίεργος...Τα ίδια έγραφες και σε πμ προς εμένα...Πολύ κουλό το προφίλ σου

Αυτό ξαναπές το....αφού του/της απάντησα εκτενέστερα σε άλλο θέμα είδα οτι πηδάει απο θέμα σε θέμα και γράφει τα ίδια η παρόμοια.....με βάζει σε σκέψεις :hmm:

Καλησπέρα!

Το ραβδωτό κουκλί ,αν δεν του κάνεις θέμα, τουλάχιστον θέλουμε τα προσωπικά του δεδομένα: Όνομα, ύψος, βάρος, συνήθειες και.......ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!:cool::cool:

Ότι και να πείτε έχετε δίκιο!!!!!

Μετά από έναν χρόνο΄σχεδόν, επέστρεψα για να σας δείξω τον "τίγρη"..., ο οποίος τελικά λέγεται νιόνιος...!!! Και όχι, δεν είναι από το Διονύσης, αλλά ο τίγρης ποτέ δεν νιαουρίζει εκτός από όταν θέλει να ζητήσει κάτι, οπότε και επαναλαμβάνει συνεχώς την εξής ατάκα: νιο- νιο...:) Και έτσι έμεινε το νιόνιος...!:D

Για άλλη μια φορά θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, γιατί πραγματικά θυμάμαι ότι είχα φρικάρει πάρα πολύ τότε και είχα αγχωθεί τρελά μέχρι που βρήκα εσάς και χαλάρωσα κάπως με την ιδέα ότι υπάρχουν κάποια άτομα που γνωρίζουν και μπορούν να βοηθήσουν.

Σας στέλνω λοιπόν κάποιες φωτο του νιόνιου, που πλέον έχει κλείσει χρόνο και 1 ολόκληρο μήνα!!!!

Τα φιλιά μας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00562.JPG
    DSC00562.JPG
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 85
  • DSC00656.jpg
    DSC00656.jpg
    200,4 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC00704.JPG
    DSC00704.JPG
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 43
Εχω μεινει!
Εχει γινει ΤΕΛΕΙΟΣ!Να τον χαιρεσαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουκλος και αρχοντικος!!!:up:

Αυτή ακριβώς τη φάτσα έχει η ευτυχία:inlove: Να είστε καλά και οι δυο σας!

Να τον χαίρεστε το Νιόνιο! :D
Μακάρι να 'χουν όλα τα γατάκια την τύχη του!

Να είστε όλοι καλά παιδιά!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!:D

Δεν είχα ιδέα πόσο μπορεί να λατρέψει ένας άνθρωπος έναν γάτο και κατά προέκταση όλα τα γατάκια...!!!Και πόσο μπορεί να αλλάξει την ζωή σου ένα τόσο μικρό πλασματάκι ( ε εντάξει 5 κιλά γάτος δεν είναι και τόσο μικρό πλασματάκι:D αλλά το προσπερνάμε :P)

Οπότε ας ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου να έχουν και όλοι οι άνθρωποι την ίδια τύχη ...!

Πολύ χαίρομαι με αυτή την εξέλιξη! Τώρα είδα το θέμα πρώτη φορά, και είχα αγωνία να δω τι θα γίνει στη συνέχεια! Πίστευα ότι θα το έδινες για υιοθεσία, και θα ήταν λογικό, αλλά έκανες μια υπέροχη πράξη κρατώντας την ψυχούλα που βρήκες στα σκουπίδια (...)!Το ζώον που το πέταξε δε θα φαντάζεται πόσο καλοπερνάει το μωράκι τώρα. Να είστε καλά!
(εγώ δεν έχω γατούλα, μπήκα για να βοηθήσω μια αδεσποτούλα, που τελικά τη δηλητηρίασαν:(
αλλά ευχαρίστως θα έσπαγα τα μούτρα των βλαμμένων που φέρονται έτσι στα γατάκια).
Τυχεροί και οι 2, κι εσύ και ο γατούλης σου... Αυτός για τη ζωή που κέρδισε και εσύ για το φίλο που απέκτησες!:D

Πολλά συγχαρητήρια που βοήθησες αυτό το πανέμορφο γατί και δεν του στερήθηκε το δικαίωμα της επιβίωσης..Να τον χαίρεσαι το Νιόνιο σου και να ζήσετε μαζί πολλά χρόνια..Είναι ένας κούκλος!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back