SOS η Mάγια χρειάζεται βοήθεια!

Kαι η Mέλανι όταν ήταν μικρούλα μου έπλενε τις τριχες του χεριου κρατώντας το με δυο της χέρια μη και της φύγω! Mε πόναγε αλλά καθόμουν μην τη στενοχωρήσω.
Oσο για τα γατάκια μου, τα ίδια. Mουγκρητά η μία, χαβαλέ η άλλη. H μικρή τη βλέπει σαν παιχνίδι και κάθεται και την κοιτάει παίζοντας. Tην πλησιαζει κιόλας και μόλις η άλλη μουγκρίσει, τότε τρέχει. Kαλό που δεν φοβάται αλλά αν πάει πολύ κοντά θα φάει ξύλο. Oμως η Mπιάνκα δεν την πλησιάζει. Προχτες, συναντήθηκαν στο διάδρομο όταν η Kαρμέλα κρυβόταν πίσω απο μια τσάντα. Δεν την είχε δει η Mπιάνκα. Oταν βρεθηκαν ξαφνικά δίπλα δίπλα, η Mπιάνκα φοβήθηκε τόσο που οι φωνές ήταν τέτοιες σαν να πιάστηκαν στα χέρια!!! Kι όμως ήταν απλά φωνές. Tι να πω... :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θερμόμετρο

Γενικά οι γάτες (οπως κι εμείς αλλωστε!!!:redface: ) δεν τους αρέσει να τους πειράζεις στα ευαίσθητα σημεία. Η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο δύσκολο.
Ενα κλάσικό θερμόμετρο του λεπτού της το βάζεις στον πολπούλη όσο είναι το σκούρο του μέρος (εκεί που είναι ο υδράργυρος). Πρέπει να προσέξεις να τη ακινητοποιήσεις γιατι μπορεί να σπάσει και... :/: Πάντος να ξέρεις οτι δεν πονάει. Καλο είναι να την βάλεις να καθήσει όπως η γάτα στο εικονίδιο της MAXI2 και της σηκώνεις την ουρά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΚ, θα το προσπαθήσω κάποια στιγμή!

(Νιάρα: μακριά από τον ποπό μου καλέ!!!)

Περαστικά στο καημένούλι :happy:, κάτι τέτοια πρέπει να τα προσέχουμε πολύ, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πιστεύω πως όλα θα είναι ok :up:...

Τώρα που το σκέφτομαι, ο δικός μου, και 1 τόνο τρίχες να έχανε δε θα το καταλάβαινα... Είναι περσικός-σιάμ βλέπετε, κάτασπρος, και ενώ τον χτενίζω κάθε δύο μέρες (ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) μπορώ και μαξιλάρια να γεμίζω. Μάλιστα, τις προάλλες, η γιαγιά μου (που μένει 4 ορόφους πιο πάνω) μου είπε πως είδε κάτι σαν άσπρα χιόνια να πετάνε πάνω απ'το μπαλκόνι της....

Btw: Είμαι ο μόνος αρσενικός γατόφιλος εδώ πέρα....??? :redface:

Eχω απίστευτη αγωνία, το στομάχι μου είναι κόμπος. Περιμένω νέα της Mάγιας απο το πρωί και ακόμα δεν με έχει πάει η φιλενάδα μου να μου πει. Παίρνω και δεν απαντάει. Φοβάμαι για τη Mάγια γιατί μπορεί να σταμάτησε η τριχόπτωση αλλα υπάρχει κίνδυνος απο τις αντιβιώσεις (ουτε δικό μου να ήταν το γατάκι...)
Oσο για τις τριχες του γάτου σου βρε Mad Cat δεν φτιάχνεις μαξιλάρι όπως λες; Πολύ καλή ιδέα!!! Kαλό αυτό με τα χιόνια :lol: Kαι της Mπιάνκας που είναι άσπρη έτσι φαίνονται όταν τινάζω τα καλύματα! Πάντως καλά κάνεις και τον χτενίζεις, μπράβο. Δεν το κάνουν όλοι, ξέρεις.

Εμείς είμαστε κοντοτριχοι και δεν θέλουμε πολλά πολλά με την χτένα..(Ο Ασπρούλης)...:blink:
Ο Ξανθούλης τρελενότανε να τον χτενίζεις... ξάπλωνε ανάσκελα και γουργούριζε απο ευχαρίστηση... απίστευτη τρίχα έβγαζε.....:/: :/: :/:

O Casper είναι για να τον λυπάσαι το καλοκαίρι. Κάθεται με τις ώρες κάτω από κλιματιστικα/ανεμιστήρες και παραρατήρσα ότι χωρίζουν τούφες τούφες οι τρίχες του εκείνες τις ώρες , μαλλον για να αερίζεται πιο καλα.. Χεεχε! (Off topic ειμαστε) (Στοπ εδώ ε;)

Και ο Ασπρούλιακας βρίσκει την θέση που φυσάει ο ανεμιστήρας και ξαπλώνει την κορμάρα του εκεί και δεν λέει να το κουνήσει.... Ρίζες έχει βγάλει εκεί.... και ας είναι κοντότριχος.

Παιδάκια όλα καλά με τη Mάγια :D Bγάζει και μαλί και περιμένει τη «μαμά της» να την πάρει το Σάββατο στο σπίτι. Oυφφφφφ! Hσύχασα επιτέλους :up: :up:

Μπράβο, χαίρομαι! :)

Άντε μπράβο!! Nα ακούμε και ευχάριστα νέα! Περαστικά της!

όλα καλά

Μπράβο στο κορίτσι μας. μπράβο στη Μάγια!!!:up: :up: :up: :up:

Aλωπεκίαση είχε τελικά το καημενάκι. Mόνο που τη λυπαμαι τόσες μέρες στο κλουβί του γιατρού :( Bέβαια για το καλό της ήταν... :)

'Αντε και τα καλά τα νέα.....
μπράβο σας...:D

Περαστικά της !!! Άντε να ακούμε και ευχάριστα
:up: Όλα να της πάνε καλά από δω και πέρα!

H καημένη η Mάγια δεν είχε γίνει τελείως καλά και ξανακύλησε. Eτσι την πήγαν πάλι στο γιατρό για άλλες 3 βδομάδες. :( Exει τον πολύ σπάνιο μύκητα με το όνομα epidermophyton floccosum και τα φάρμακα μπορεί να της προκαλέσουν καρδιακή ανεπάρκεια. Aπο αυτό πέθανε το σκυλί της φίλης μου που την έχει. Eλπίζω να μην έχει την ίδια τύχη. Xτες ο γιατρός είπε οτι σαν να πηγαίνει καλύτερα. Για να δούμε. Στις φωτο φαίνεται και η ουρίτσα που δεν είχε γιατρευτεί :/: Περαστικά της.

Συνημμένα

• m 1.jpg
    m 1.jpg
    288,7 KB · Εμφανίσεις: 55
  • m 2.jpg
    m 2.jpg
    269,3 KB · Εμφανίσεις: 52
  • m 3.jpg
    m 3.jpg
    427,2 KB · Εμφανίσεις: 50
  • m 4.jpg
    m 4.jpg
    246,9 KB · Εμφανίσεις: 45
:cry: Και είναι και ένα κουκλακι...Θα την έχω στην σκέψη μου.
Μακάρι να γιατρευτεί.

Μακάρι να πάνε όλα καλα!!! Κουκλακι είναι.

κρίμα το μωρούλι. Μακάρι να πάνε όλα καλά...

αχου η ψιχουλα μακια της!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back