chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Άλλο μαγαζί κι άλλο κτηνιατρείο. Να την πάτε σε κτηνιατρείο, όχι σε μαγαζί. Σε γιατρό, όχι σε έμπορο!Ευχαριστω που μου απαντησες.Πηγε και της εψαξε το τριχωμα και η μητερα μου και βρηκε κατι σαν μικρο τσιμπουρι.Της το εβγαλε και αυριο θα την παμε σε ενα μαγαζι-κτηνιατρειο να μας δωσει φαρμακο.![]()
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Να ρωτήσεις κτηνίατρο πρώτα σχετικά
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Δεν το πηγες ακομα στον κτηνιατρο το γατακι???Ουτε για τα ματακια του?
νονικα το συγκεκριμενο κοριτσι εχει ενα γατι και το ταλαιπωρει. ειλικρινα πιστευεις οτι το εχει παει σε γιατρο για οτιδηποτε ? φωναζω απο την πρωτη στιγμη που το πηρε το αμοιρο το γατι.
πηγαινε και στο θεμα του γατιου της κ δες πως κανει οταν της λες για κτηνιατρο, αλλαζει κουβεντα κ λεει ψεμματα
μερικοι θελουν γατα, αλλα τις ευθυνες που εχει ενα ζωο δεν τις θελουν
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ναι καλα σιγα μην το παει σε γιατρο. εδω και ενα μηνα, ολο θεματα ανοιγει οτι τη μια φτερνιζεται, την αλλη ξυνεται.
της λεμε ολοι να το δει γιατρος κ εκεινη το χαβα της

τα ματια του ειναι χαλια, δεν το ταιζει φυσιολογικη τροφη, και ρωταει συνεχεια στο φορουμ τι φαρμακα να του δωσει αν ειναι ποτε δυνατον. ποσο ατυχο ειναι αυτο το γατι, ποσο ατυχο.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοριτσάκι μου, δεν χρειάζετε να ντρέπεσαι για τίποτα. Απλά πίεσε την μητέρα σου να το πάτε στον κτηνίατρο γιατί κι εμένα τα ματάκια του δεν μου φαίνονται καλά.
Δεν μπορούμε μέσα από ένα φόρουμ να κάνουμε εξέταση στο γατάκι σου. Πρέπει να σου πεί ο κτηνίατρος τι φάρμακο θα του δώσεις και στην τελική ΑΝ χρειάζετε φάρμακο.
Πες μας νεότερα.
Ειρήνη
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πάω στοίχημα πως κι εσύ τελικά έτσι θα της μιλήσεις...μην μιλάτε έτσι σε ένα 15χρονο.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η κοπέλα είναι 15 χρονών. Απ όσο φαίνετε η μητέρα της δεν ενδιαφέρετε για το γατάκι. Μην τα ρίχνετε όλα επάνω της και μην μιλάτε έτσι σε ένα 15χρονο.
Κοριτσάκι μου, δεν χρειάζετε να ντρέπεσαι για τίποτα. Απλά πίεσε την μητέρα σου να το πάτε στον κτηνίατρο γιατί κι εμένα τα ματάκια του δεν μου φαίνονται καλά.
Δεν μπορούμε μέσα από ένα φόρουμ να κάνουμε εξέταση στο γατάκι σου. Πρέπει να σου πεί ο κτηνίατρος τι φάρμακο θα του δώσεις και στην τελική ΑΝ χρειάζετε φάρμακο.
Πες μας νεότερα.
Ειρήνη
επετρεψε μου να ξερω καλυτερα το συγκεκριμενο χρηστη απο οτι εσυ, εδω και ενα μηνα τωρα.
αυτα που της λες εσυ τωρα, με τον τροπο που της τα λες, τα εχουμε πει αλλοι εδω και πολυ καιρο.
περιμενε και θα δεις τι θα σου απαντησει για τα νεοτερα που της ζητας, και τα ξαναλεμε ειρηνη μου

kounelaki
Περιβόητο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σε ολα τα θεματα ζηταει συμβουλες για φαρμακα απο το φορουμ! Αναφορικα με τον γιατρο ειπε οτι της ειπε οτι τα ματια του εχουν τσιμπλες επειδη κοιμαται πολυ!(?) Ειναι δυνατον??????
Τωρα ειπε οτι ο γιατρος το εψαξε και καλα και δεν βρηκε τιποτα απο παρασιτα,και οσο για το θεμα τις τροφης ειπε η ιδια οτι ετρωγε 2 κουταλακια του γλυκου επειδη δεν του αρεσε η κονσερβα!????!!!!
Τι αλλο θα ακουσουμε??
Επισης,Ειναι λογικο ενα γατακι 2 μηνων να μην παιζει ολη μερα και να κοιμαται ''απο τις 10 το πρωι ως τις 6 το απογευμα''??????? Κοπελα μου πηγαινε ΑΜΕΣΩΣ το γατι σε ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ και ΟΧΙ σε ''ΜΑΓΑΖΙ-ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ'' που εγραψες!
Και δωστο για υιοθεσια γιατι δεν εισαι αξια! Τα ζωα δεν ειναι παιχνιδια οπως οι barbie!
Α!Και μην ξαναπεις οτι το πηγες στο γιατρο και σου ειπε να καθαριζεις τα ματια του με ορο,γιατι αυτo το ακουσες απο χρηστες του Mycat!

kounelaki
Περιβόητο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=34600
https://www.mypetz.gr/threads/Όλο-κοιμάται.224806/
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=34426
Και εχει και ενα σκιουρακι αρρωστο(αναθεμα αν το πηγε και αυτο στο γιατρο...)
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool