SOS...κάτι έχει....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

chrysa3

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η chrysa3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα.
Σημερα προσεξα οτι η Πουπσυ μου ξυνεται πολυ.Εψαξα στο τριχωμα της αλλα δεν ειναι κανενα ψυλλο.Την πηγα στο κτηνιατρο μου ειπε οτι δεν εχει τιποτα.Ομως,δεν συμφωνο μαζι του και σκεφτομαι για καλο και για κακο να της αγορασω αυριο κανενα φαρμακο για τους ψυλλους η' για αλλα παρασιτα.Θα ηθελα αν μπορειται να μου προτεινεται καποιο φαρμακο καπως οικονομικο που να κανει για μικρα γατακια.(η Πουπσυ ειναι 2+ μηνων).Επισης,μπορει να παρει σε αυτη την ηλικια το χαπακι για τον εχινοκοκκο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρώτον, δεν είναι αχινόκοκος αλλά εχινόκοκκος αυτό που θέλεις να πεις. Δεύτερο και σημαντικότερο, αντί να ρωτάς τέτοια από το ίντερνετ καλά θα κάνεις να πας τη γάτα στον κτηνίατρο για να πάρεις σωστές και υπεύθυνες απαντήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω που μου απαντησες.Πηγε και της εψαξε το τριχωμα και η μητερα μου και βρηκε κατι σαν μικρο τσιμπουρι.Της το εβγαλε και αυριο θα την παμε σε ενα μαγαζι-κτηνιατρειο να μας δωσει φαρμακο.:)

Ευχαριστω που μου απαντησες.Πηγε και της εψαξε το τριχωμα και η μητερα μου και βρηκε κατι σαν μικρο τσιμπουρι.Της το εβγαλε και αυριο θα την παμε σε ενα μαγαζι-κτηνιατρειο να μας δωσει φαρμακο.:)
Άλλο μαγαζί κι άλλο κτηνιατρείο. Να την πάτε σε κτηνιατρείο, όχι σε μαγαζί. Σε γιατρό, όχι σε έμπορο!

Δεν το πηγες ακομα στον κτηνιατρο το γατακι???Ουτε για τα ματακια του?

Το να βάλεις φάρμακο για ψύλλους έστω και προληπτικά κακό δεν της κάνει σε τίποτα.....
Να ρωτήσεις κτηνίατρο πρώτα σχετικά

οι γατες δεν εχουν ουτε αχινοκοκκο ουτε εχινοκοκκο!!!!!!!!!!!!!

οι σκυλοι εχουν και τα προβατα

Δεν το πηγες ακομα στον κτηνιατρο το γατακι???Ουτε για τα ματακια του?

νονικα το συγκεκριμενο κοριτσι εχει ενα γατι και το ταλαιπωρει. ειλικρινα πιστευεις οτι το εχει παει σε γιατρο για οτιδηποτε ? φωναζω απο την πρωτη στιγμη που το πηρε το αμοιρο το γατι.
πηγαινε και στο θεμα του γατιου της κ δες πως κανει οταν της λες για κτηνιατρο, αλλαζει κουβεντα κ λεει ψεμματα
μερικοι θελουν γατα, αλλα τις ευθυνες που εχει ενα ζωο δεν τις θελουν :down::down::down:

α τοσο καλα! Το καημενο πρεπει να υποφερει απιστευτα. Απο ψεμματα παντως λεει αρκετα! Ειναι δυνατον να την πηγε στον κτηνιατρο, να μην ειδε τιποτα, να μην εδωσε τιποτα, να μην συμβουλεψε για τιποτα και μετα να βρηκε η μανα της ψυλλο; Ουτε για τα ματακια του δεν ειπε τιποτα; Κοπελια αν δεν μπορεις να φροντισεις ΣΩΣΤΑ ενα γατακι καλυτερα να το χαρισεις σε καποιον που θα το αγαπαει και θα το φροντιζει. Ακου εκει μαγαζι-κτηνιατρειο! Πλακα μας κανεις; Τα γατακια και τα ζωακια γενικοτερα δεν ειναι παιχνιδια, πανε παρε καμμια barbie να παιξεις και ασε τις ζωες των γατιων στην ησυχια τους. Το γατακι πρεπει να το δει κτηνιατρος.+-

ετσι και χειροτερα.:mad:
ναι καλα σιγα μην το παει σε γιατρο. εδω και ενα μηνα, ολο θεματα ανοιγει οτι τη μια φτερνιζεται, την αλλη ξυνεται.
της λεμε ολοι να το δει γιατρος κ εκεινη το χαβα της :mad:
τα ματια του ειναι χαλια, δεν το ταιζει φυσιολογικη τροφη, και ρωταει συνεχεια στο φορουμ τι φαρμακα να του δωσει αν ειναι ποτε δυνατον. ποσο ατυχο ειναι αυτο το γατι, ποσο ατυχο.:down:

Η κοπέλα είναι 15 χρονών. Απ όσο φαίνετε η μητέρα της δεν ενδιαφέρετε για το γατάκι. Μην τα ρίχνετε όλα επάνω της και μην μιλάτε έτσι σε ένα 15χρονο.

Κοριτσάκι μου, δεν χρειάζετε να ντρέπεσαι για τίποτα. Απλά πίεσε την μητέρα σου να το πάτε στον κτηνίατρο γιατί κι εμένα τα ματάκια του δεν μου φαίνονται καλά.
Δεν μπορούμε μέσα από ένα φόρουμ να κάνουμε εξέταση στο γατάκι σου. Πρέπει να σου πεί ο κτηνίατρος τι φάρμακο θα του δώσεις και στην τελική ΑΝ χρειάζετε φάρμακο.

Πες μας νεότερα.

Ειρήνη

μην μιλάτε έτσι σε ένα 15χρονο.
Πάω στοίχημα πως κι εσύ τελικά έτσι θα της μιλήσεις...

Η κοπέλα είναι 15 χρονών. Απ όσο φαίνετε η μητέρα της δεν ενδιαφέρετε για το γατάκι. Μην τα ρίχνετε όλα επάνω της και μην μιλάτε έτσι σε ένα 15χρονο.

Κοριτσάκι μου, δεν χρειάζετε να ντρέπεσαι για τίποτα. Απλά πίεσε την μητέρα σου να το πάτε στον κτηνίατρο γιατί κι εμένα τα ματάκια του δεν μου φαίνονται καλά.
Δεν μπορούμε μέσα από ένα φόρουμ να κάνουμε εξέταση στο γατάκι σου. Πρέπει να σου πεί ο κτηνίατρος τι φάρμακο θα του δώσεις και στην τελική ΑΝ χρειάζετε φάρμακο.

Πες μας νεότερα.

Ειρήνη

επετρεψε μου να ξερω καλυτερα το συγκεκριμενο χρηστη απο οτι εσυ, εδω και ενα μηνα τωρα.
αυτα που της λες εσυ τωρα, με τον τροπο που της τα λες, τα εχουμε πει αλλοι εδω και πολυ καιρο.
περιμενε και θα δεις τι θα σου απαντησει για τα νεοτερα που της ζητας, και τα ξαναλεμε ειρηνη μου :)

Πραγματικα δεν εχω να σχολιασω τιποτα...απολυτως...το γατακι λυπαμαι πολυ.....:(:(:(

Ιβανα μου επειδη καταλαβα οτι καποιο λογο θα εχεις που τις μιλησες ετσι,το εψαξα το θεματακι... Λοιπον αυτο το κοριτσακι εχει ανοιξει τουλαχιστον 4 θεματα ολα ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΓΑΤΙ ΤΗΣ.Και δεν θελει να καταλαβει οτι ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ! Εχει ανοιξει θεμα οτι το γατι της εχει ΤΣΙΜΠΛΕΣ και μερικες φορες δεν ανοιγουν τα ματια του,αλλο θεμα για ενα δηθεν γατακι μιας φιλης της που ΦΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ,αλλο θεμα οτι το γατι της ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ και ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ(2 κουταλακια του γλυκου τη μερα!)και τελος αυτο το θεμα που λεει οτι ΞΥΝΕΤΑΙ! 'Οποτε κανατε κουβεντα για γιατρο σφυριζε κλεφτικα και μετα απο πολυ ζορι ελεγε ψεματα οτι το πηγε!:mad: Σε ολα τα θεματα ζηταει συμβουλες για φαρμακα απο το φορουμ! Αναφορικα με τον γιατρο ειπε οτι της ειπε οτι τα ματια του εχουν τσιμπλες επειδη κοιμαται πολυ!(?) Ειναι δυνατον??????:mad::mad: Τωρα ειπε οτι ο γιατρος το εψαξε και καλα και δεν βρηκε τιποτα απο παρασιτα,και οσο για το θεμα τις τροφης ειπε η ιδια οτι ετρωγε 2 κουταλακια του γλυκου επειδη δεν του αρεσε η κονσερβα!????!!!!:mad::mad:Τι αλλο θα ακουσουμε??:mad: Επισης,Ειναι λογικο ενα γατακι 2 μηνων να μην παιζει ολη μερα και να κοιμαται ''απο τις 10 το πρωι ως τις 6 το απογευμα''??????? Κοπελα μου πηγαινε ΑΜΕΣΩΣ το γατι σε ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ και ΟΧΙ σε ''ΜΑΓΑΖΙ-ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ'' που εγραψες!:mad: Και δωστο για υιοθεσια γιατι δεν εισαι αξια! Τα ζωα δεν ειναι παιχνιδια οπως οι barbie!:mad:

Α!Και μην ξαναπεις οτι το πηγες στο γιατρο και σου ειπε να καθαριζεις τα ματια του με ορο,γιατι αυτo το ακουσες απο χρηστες του Mycat!:mad::mad::mad:

Α!Και το ταιζει και μελιτζανες,αγκιναρες ξερω γω τι σκατα του δινει για να το κανει vegan!!!!!!!:blink::blink::mad:

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=34418

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=34600

https://www.mypetz.gr/threads/Όλο-κοιμάται.224806/

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=34426

Και εχει και ενα σκιουρακι αρρωστο(αναθεμα αν το πηγε και αυτο στο γιατρο...)

το σκιουρακι πεθανε αν θυμαμαι καλα. Μου ηθελε και εξωτικο ζωακι χωρις να εχει ιδεα πως πρεπει να το φροντισει. Ουτε εκεινο το πηγε στον κτηνιατρο. Τα ιδια θα παθει και το γατακι δυστυχως.

δε λεει να καταλαβει οτι το γατακι ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ. Αφηστε που πιστευω οτι το αμοιρο ζει μονιμα εξω στην αυλη. Ερχονται λεει γατοι και το πειραζουν. Απορω πως δεν το εχουν σκοτωσει ακομα. Να δειτε που σε 4-5 μηνες θα μας λεει οτι ειναι εγκυος, αν φυσικα καταφερει να επιβιωσει μεχρι τοτε. Αμφιβαλλω και αν το ταιζει οσο πρεπει... για να φτασει σε σημειο να τρωει μελιτζανες και αλλα ζαρζαβατικα, δεν μπορω να διανοηθω ποσο πεινασμενο ειναι. Αν δεν πεθανει απο την αρρωστεια που το ταλαιπωρει, θα πεθανει απο ελλειψη ταυρινης. Το αλλο με τους μυκητες στους πνευμονες δεν θα το σχολιασω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back