chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Αίλουρο
https://www.ailouros.gr
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Με διαφορά.Και άλλαξε και κτηνίατρο!
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ολά καλά????

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Και άλλαξε και κτηνίατρο!
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ.
Ο γιατρός μας δεν μας παραπλάνησε, απλά δεν τον κάλεσα στις 2 τα ξημερώματα και επικοινώνησα με κλινική που διανυκτέρευε και στην οποία ΕΙΧΑ εμπιστοσύνη γιατί είχα πολύ καλές εντυπώσεις από παλαιότερα περιστατικά με γατούνια μου.
Για τον ΑΙΛΟΥΡΟ έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δυστυχώς μας πέφτει πάρα πολύ μακριά και ο Jack χτυπιέται όταν μπαίνει σε αυτοκίνητο κάτι που κάνει αδύνατες τις μακρυνές μεταφορές του όταν μάλιστα είναι ήδη χτυπημένος και φοβάμαι μην χτυπηθεί περισσότερο.
Πρωί πρωί κάλεσα τον δικό μας γιατρό και όταν άνοιξε πήγα και από εκεί και με καθησύχασε. Ευτυχώς ο μπουμπούκος μου είναι καλά, η δόση που του έδωσα δεν ήταν τοξική. Τώρα που είμαι γραφείο έχω αγγαρέψει την μαμά να πηγαίνει από το σπίτι μου να τον βλέπει.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Επίσης ενημέρωσα και όλους τους φίλους με γατιά οι οποίοι δεν ξέραν τίποτα και αυτοί.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
μερικες παρατηρησειςα) δεν ζηταμε πληροφοριες για την υγεια του γατου μας απο τον πετσοπα της γειτνιας
β) πρπει να παρει και αντιβιωση αφου ανοιξε το αποστημα
γ) καλο ειναι να προμηθευτεις απο τον κτηνιατρο σου καποια παυσιπονα/αναλγητικα και καποια αντιβιωση γιατι οι γατες ειναι επιρεπης στα αποστηματα
Σε επειγουσες καταστασεις και οταν δεν βρισκεις κατι αλλο χρησιμοποιειται η ΑΣΠΙΡΙΝΗ στη δοση των10-20 mg/kg μια φορα γιατι εχει μεγαλο χρονο απεκκρισης
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Με πρόλαβες...αυτό έχω ακούσει κι εγώΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ!

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Είναι τοξική αμα τη δίνεις καθε μερα
γιατι θελει τρεις μερες να καθαρισει απο τον οργανισμο, οπότε συγκεντρώνεται στα νεφρά και προκαλεί βλάβες
δεν είναι βολική στη χορήγηση ομως γιατι χρειαζεσαι μικρές ποσότητεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος

Όμως με γάτες κάνω παρέα εδώ και καμιά εικοσαριά χρόνια και ποτέ δεν έκανα του κεφαλιού μου.
α) Το ντεπόν εκτός του ότι μου το είχε πει το πετ σοπ (γνωστή αλυσίδα η οποία έχει και κτηνιατρικά φάρμακα), μου το είχε πει λίγο παλιότερα κτηνίατρος, ο οποίος μου το επιβεβαίωσε και τα ξημερώματα σε τηλεφώνημά μου.
β) Αντιβίωση παίρνουμε ήδη (baytril). Αυτό το έχουμε ξαναπεράσει και με τον Jack και με τον μπαμπά του.
γ) Εκτός της αντιβίωσης δεν θα ήθελα να τον φορτώσω αυτή τη στιγμή και με άλλα φάρμακα, όμως -έχεις δίκιο- ένα κτηνιατρικό παυσίπονο θα πρέπει να έχω στο φαρμακείο του.
Όσον αφορά στην ασπιρίνη έμαθα ότι είναι χειρότερη από το ντεπόν ΑΛΛΑ από ότι κατάλαβα οι απόψεις και για τα δύο διίστανται, οπότε άντε να βγάλω άκρη... Μάλιστα και για το ντεπόν λένε ότι είναι τοξικό εάν η χρήση του είναι παρατεταμένη ή εάν δίνεται σε μεγάλη δόση. Τίποτα από τα δύο δεν έκανα ευτυχώς. Από εδώ και πέρα δεν θα του δίνω τίποτα από τα δύο (ειδικά όταν δεν μπορώ να συμβουλευτώ τον δικό μας γιατρό).
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Jackούλης μου είναι καλά τώρα. Πάτησε και το ποδαράκι του -και "ζύμωσε"- με το που άνοιξε το απόστημα. Έφαγε και κοιμάται σαν πασάς τώρα.:cat:
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Και πάλι ευχαριστώ.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
παντως ολοι οι ιδιοκτητες πρεπει να ζητησουν απο τον κτηνιατρο τους να του φτιαξει ενα φαρμακειο για επειγοντα περιστατικα και μη 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool