SOS-πρόβλημα

εγώ αν ήμουν στη θέση σου και ο γιατρός μ έγραφε θα πήγαινα και θα έπαιρνα άμεσα μια δεύτερη γνώμη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν βρισκω κανεναν τωρα.απλα ειναι φυσιολογικο αυτο το πρηξιμο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε νομίζω ότι είναι.:( Λογικά θα 'πρεπε να υποχωρεί, όχι να παρουσιάζει ερεθισμό.
Είπες ότι είσαι στην Αθήνα; Εδώ θα βρεις μια λίστα με προτεινόμενους κτηνιάτρους. Ίσως έχει κάποιον στην περιοχή σου.

εμενα νομιζω οτι μου ειχε πει οτι το πρηξιμο δεν ειναι κατι, μονο αν εβγαζε πυον μου ειχε πει να την παω αμεσως...:hmm:
μη σε παρω και στο λαιμο μου βεβαια, αλλα για καλο και για κακο παρε μια 2η γνωμη :)

Έτυχε να διαβάσω το θεμά αλλά αν και δεν γνωρίζω για γατο-εγχειρήσεις μπορώ να σου πω ότι μετά απο μικροεπεμβάσεις που έκανα ο ίδιος, πάντα υπήρχε πρήξιμο γύρω από την τομή...λογικό δεν είναι να συμβαίνει το ίδιο και στο γατί?

...το λέω αυτό με κάθε επιφύλαξη...

αυριο το πρωι εχω ραντεβου με τον γιατρο.θα δουμε τι θα μας πει.φοβαμαι μηπως εχει φλεγμονη.:( βεβαια μια φιλη μου που εχει κανει στειρωση στην γατα της κ την σκυλιτσα της μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο.εμενα με ανησυχει το ογκακι που εχει βγαλει στην αρχη της τομης.θα δουμε.....παντως σας ευχαριστω ολους παρα πολυ.περιμενετε να μαθετε νεα μας αυριο

Κοιτα απο δω θα ακουσεις πολλες και διαφορες γνωμες γιατι δεν εχουμε την κλινικη εικονα. Καλο ειναι να το δει ο γιατρος σου και να το αξιολογησει. Και μενα ειχε κανει ενα ελαφρο πρηξιμο, μαλακο στην υφη λες και ειχε υγρο απο μεσα. Την ηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι δεν ηταν τιποτα, ενα απλο αιματωμα ηταν, καποιο αγγειακη ειχε κοπει και θα αποροφοταν μονο του με τον καιρο. Και οντως ετσι εγινε.
Μπορει να ειναι το ιδιο και με την γατα σου, αλλα μην επαναπαυτεις σε αυτο που σου λεμε. Να το δει ο γιατρος σου.

αυριο το πρωι θα παω bilio μου και θα δουμε.απλα με το συγκεκριμενο γατακι εχω παθει ψυχωση :D κ φοβαμαι μην παθει κατι.εσεις ολοι με ηρεμησατε λιγακι με τις γνωμες σας μεχρι να το παω στο γιατρο.ειστε ολοι πολυ καλοι και χαιρομαι που αγαπατε οοοοοολα τα ζωα κ λιγο περισσοτερο τις γατες που η αληθεια ειναι οτι ειναι απιστευτα ζωα που παρολο τον χαρακτηρα τους εχουν πολλα να σου δωσουν και προπαντων πολλα να σου μαθουν!!!!:D

Τα ίδια συμπτώματα που λες είχαν και οι δικές μου!Το πρήξιμο σίγουρα δεν είναι ανησυχητικό(το είχαν και οι δύο και φαινόταν και ερεθισμένο,αλλά λόγω δουλειάς ξέρω(κι έχω δει και άπειρες) ότι πάντα οι τομές για καμία βδομάδα είναι πρησμένες,κόκκινες και φουσκωμένες,πιστεύω συμβαίνει το ίδιο και στα ζωάκια)...αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να βγει το κολλάρο τουλαχιστον για μια βδομαδα....Όταν η ατιμούλα η μια μου κατάφερνε και το έβγαζε συνεχώς(είναι γατί ninja:P ) αμέσως της το ξανατοποθετούσα γιατί πείραζε συνεχώς τα ράμματα!Άσε μην τα πειράζει και πάθει τίποτα!
Όσο για την όρεξη που λες...την πρώτη μέρα η Κορίνα μου ήταν λιώμα,από την επόμενη ήταν ενεργητικότατη...Η Ντάλια μου όμως(όπως πάντα)έκανε καιρό να το ξεπεράσει...καμιά βδομάδα και βάλε είχε κατάπτωση!
Δεν τις έκανα τίποτα,δεν τις πήγα πουθενά...μόνο τις μιλούσα και τις χάιδευα και όλα πήγαν καλά!
Ελπίζω ο γιατρός να σου πει πως όλα είναι καλά!

καλησπερα σε ολους!!!!!
μολις γυρισαμε απο τον γιατρο.τελικα δεν ηταν τιποτα.απλα θρεφουν τα ραμματα.μου εφυγε ενα βαρος.......!σε λιγες μερες θα τα βγαλουμε οποτε ολα καλα.μονο με την ζεστη εχει προβλημα κ δεν πολυτρωει.μου ειπε να της κοψω τις κονσερβες τωρα κ να της δινω ξηρα τροφη αλλα το βλεπω κομματακι δυσκολο.ειναι περιεργη στο φαγητο.τα πιο ακριβα τρωει η ψυχουλα μου:lol: αλλα θα την βρουμε την ακρη.αγαπητη ace εγω κ η μιτσυ μου κοιμομαστε εγκαλια,δεν μπορουμε χωρια!μεχρι που ο συζυγος αρχιζει κ παραπονιεται λιγο :lol::lol:.αλλα ξερεις κι εσυ απο αγκαλιες.απο τις δικες σου.

καλησπερα σε ολους!!!!!
μολις γυρισαμε απο τον γιατρο.τελικα δεν ηταν τιποτα.απλα θρεφουν τα ραμματα.μου εφυγε ενα βαρος.......!σε λιγες μερες θα τα βγαλουμε οποτε ολα καλα.μονο με την ζεστη εχει προβλημα κ δεν πολυτρωει.μου ειπε να της κοψω τις κονσερβες τωρα κ να της δινω ξηρα τροφη αλλα το βλεπω κομματακι δυσκολο.ειναι περιεργη στο φαγητο.τα πιο ακριβα τρωει η ψυχουλα μου:lol: αλλα θα την βρουμε την ακρη.αγαπητη ace εγω κ η μιτσυ μου κοιμομαστε εγκαλια,δεν μπορουμε χωρια!μεχρι που ο συζυγος αρχιζει κ παραπονιεται λιγο :lol::lol:.αλλα ξερεις κι εσυ απο αγκαλιες.απο τις δικες σου.

Δεν εβαλε απορροφισημα ραμματα;...:hmm:

Τωρα με τη ζεστη ολα εχουν προβλημα εγχειρησμενα και μη...η δικια μου ειναι ενα πτωμα στο διαδρομο εκει που φυσαει το aircodition...δεν κουναει δε λαλαει....Οσο για την τροφη....ζεστενεται και μονο στη σκεψη οτι θα ανοιγοκλεισει τα σαγονια της...Μιλαμε για την τεμπελα...και φυσικα το βραδυ που θα πεσει η δροσια θα αρχισει να παιζει και να με κραταει αυπνη η σκατουλα....
Αληθεια αγκαλια κοιμοσαστε ακομα; εμενα μου εχει δωσει διαζυγιο η μικρη, περιμενω το ποτε θα χειμωνιασει για να κοιμηθουμε παλι αγκαλια.Χηρα που λες....εσυ δε σκας με το γουναρικο αγκαλια καλοκαιριατικα;:blink:

ουτε πλευρο δεμ μ'αφηνει να αλλαξω.κοιμαται διπλα στο κεφαλι μου με το ενα της ποδι στο μαγουλο μου.μαλλον καθεται ετσι επειδη φυσαω προς το μερος της κ με βλεπει σαν air condition. τι να πω?οσο για τα ραμματα μαλλον δεν ειναι απορροφησημα.για να μου πει οτι σε λιγες μερες θα τα βγαλουμε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back