tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntina1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Λογικά θα 'πρεπε να υποχωρεί, όχι να παρουσιάζει ερεθισμό.Είπες ότι είσαι στην Αθήνα; Εδώ θα βρεις μια λίστα με προτεινόμενους κτηνιάτρους. Ίσως έχει κάποιον στην περιοχή σου.
ιβανα
Επιφανές μέλος

μη σε παρω και στο λαιμο μου βεβαια, αλλα για καλο και για κακο παρε μια 2η γνωμη

lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
...το λέω αυτό με κάθε επιφύλαξη...
ntina1
Νεοφερμένο μέλος
βεβαια μια φιλη μου που εχει κανει στειρωση στην γατα της κ την σκυλιτσα της μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο.εμενα με ανησυχει το ογκακι που εχει βγαλει στην αρχη της τομης.θα δουμε.....παντως σας ευχαριστω ολους παρα πολυ.περιμενετε να μαθετε νεα μας αυριοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορει να ειναι το ιδιο και με την γατα σου, αλλα μην επαναπαυτεις σε αυτο που σου λεμε. Να το δει ο γιατρος σου.
ntina1
Νεοφερμένο μέλος
κ φοβαμαι μην παθει κατι.εσεις ολοι με ηρεμησατε λιγακι με τις γνωμες σας μεχρι να το παω στο γιατρο.ειστε ολοι πολυ καλοι και χαιρομαι που αγαπατε οοοοοολα τα ζωα κ λιγο περισσοτερο τις γατες που η αληθεια ειναι οτι ειναι απιστευτα ζωα που παρολο τον χαρακτηρα τους εχουν πολλα να σου δωσουν και προπαντων πολλα να σου μαθουν!!!!
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
) αμέσως της το ξανατοποθετούσα γιατί πείραζε συνεχώς τα ράμματα!Άσε μην τα πειράζει και πάθει τίποτα!Όσο για την όρεξη που λες...την πρώτη μέρα η Κορίνα μου ήταν λιώμα,από την επόμενη ήταν ενεργητικότατη...Η Ντάλια μου όμως(όπως πάντα)έκανε καιρό να το ξεπεράσει...καμιά βδομάδα και βάλε είχε κατάπτωση!
Δεν τις έκανα τίποτα,δεν τις πήγα πουθενά...μόνο τις μιλούσα και τις χάιδευα και όλα πήγαν καλά!
Ελπίζω ο γιατρός να σου πει πως όλα είναι καλά!
ntina1
Νεοφερμένο μέλος
μολις γυρισαμε απο τον γιατρο.τελικα δεν ηταν τιποτα.απλα θρεφουν τα ραμματα.μου εφυγε ενα βαρος.......!σε λιγες μερες θα τα βγαλουμε οποτε ολα καλα.μονο με την ζεστη εχει προβλημα κ δεν πολυτρωει.μου ειπε να της κοψω τις κονσερβες τωρα κ να της δινω ξηρα τροφη αλλα το βλεπω κομματακι δυσκολο.ειναι περιεργη στο φαγητο.τα πιο ακριβα τρωει η ψυχουλα μου
αλλα θα την βρουμε την ακρη.αγαπητη ace εγω κ η μιτσυ μου κοιμομαστε εγκαλια,δεν μπορουμε χωρια!μεχρι που ο συζυγος αρχιζει κ παραπονιεται λιγο 
.αλλα ξερεις κι εσυ απο αγκαλιες.απο τις δικες σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
καλησπερα σε ολους!!!!!
μολις γυρισαμε απο τον γιατρο.τελικα δεν ηταν τιποτα.απλα θρεφουν τα ραμματα.μου εφυγε ενα βαρος.......!σε λιγες μερες θα τα βγαλουμε οποτε ολα καλα.μονο με την ζεστη εχει προβλημα κ δεν πολυτρωει.μου ειπε να της κοψω τις κονσερβες τωρα κ να της δινω ξηρα τροφη αλλα το βλεπω κομματακι δυσκολο.ειναι περιεργη στο φαγητο.τα πιο ακριβα τρωει η ψυχουλα μουαλλα θα την βρουμε την ακρη.αγαπητη ace εγω κ η μιτσυ μου κοιμομαστε εγκαλια,δεν μπορουμε χωρια!μεχρι που ο συζυγος αρχιζει κ παραπονιεται λιγο
.αλλα ξερεις κι εσυ απο αγκαλιες.απο τις δικες σου.
Δεν εβαλε απορροφισημα ραμματα;...

Τωρα με τη ζεστη ολα εχουν προβλημα εγχειρησμενα και μη...η δικια μου ειναι ενα πτωμα στο διαδρομο εκει που φυσαει το aircodition...δεν κουναει δε λαλαει....Οσο για την τροφη....ζεστενεται και μονο στη σκεψη οτι θα ανοιγοκλεισει τα σαγονια της...Μιλαμε για την τεμπελα...και φυσικα το βραδυ που θα πεσει η δροσια θα αρχισει να παιζει και να με κραταει αυπνη η σκατουλα....
Αληθεια αγκαλια κοιμοσαστε ακομα; εμενα μου εχει δωσει διαζυγιο η μικρη, περιμενω το ποτε θα χειμωνιασει για να κοιμηθουμε παλι αγκαλια.Χηρα που λες....εσυ δε σκας με το γουναρικο αγκαλια καλοκαιριατικα;

ntina1
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool