adespotakia
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Ριξε μια ματια στην ενοτητα με τα αρθρα,υπαρχει ενα που αφορα το μεγαλωμα ορφανων μικρων.Καλη τυχη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Γεια σας παιδια ειμαι νεα στο φορουμ και πριν 2 μερες βρηκα 2 γατακια περιπου 5 ημερων.ειναι πορτοκαλακια με λιγο ασπρο στα πατουσακια τους!! τα πηγα στον κτηνιατρο και μου ειπε να τα ταιζω με συρριγγα!!!ετσι λοιπον κανω τις 2 τελευταιες μερες.ευτυχως οταν δουλευω ερχονται οι γονεις μου που μενουν απο πανω και τα προσεχουν. Επειδη ειμαι πρωταρα θα ηθελα βοηθεια σας παρακαλω πολυ!!θα ηθελα συμβουλες . α επισης ο κτηνιατρος ειπε οτι το το ενα ειναι αγορακι και το αλλο κοριτσακι!! σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με!! Θα τα κρατησω γτ τα αγαπαω αλλα θελω βοηθεια
τι βοήθεια ακριβώς;
σου είπε ο γιατρός να τα κρατήσεις σε ζεστό μέρος με μία λάμπα πάνω τους για να ζεσταίνονται; χμ σου έδωσε γαλατάκι για γατάκια υποθέτω. χμ βάλε τους ένα ζεστό αρκουδάκι στο κρεβάτι τους για να τα συντροφεύει. όταν τα κάνεις αγκαλίτσα να τα βάζεις στο μέρος της καρδιάς σου. τους κάνει καλό.
σε λίγες μέρες θα ανοίξουν τα ματάκια τους. περίπου 10 ημερών ανοίγουν. θα αρχίσουν να περπατάνε με πολύ δυσκολία στην αρχή και όλο και πιο εύκολα μετά.
τροφή στερεή αφού βγάλουν δοντάκια κοντα΄στο μήνα.
χμ μετά το φαί θα σου πούν οι έμπειρες κοπέλες να τους τρίβεις με ζεστή κομπρεσούλα την κοιλίτσα για να κάνουν την ανάγκη τους γιατί δεν έχουν αναπτύξει αυτη τη λειτουργεία ακόμη.
σιγά σιγά θα τα καταφέρετε.
να ρωτάς τα πάντα. δεν έιμαι πολύ σχετική αλλά υπάρχουν κοπέλες που ξέρουν πολλά.
adespotakia
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τάισμα κάθε 2 ώρες αυστηρά.
Μάτια θα ανοίξουν γύρω στις 10-12 μέρες..
Αν όντως είναι 5 ημερών, είναι πολύ εύθραυστα, και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο.
Καλή τύχη, και να σου ζήσουν τα μωρά!

adespotakia
Νεοφερμένο μέλος
adespotakia
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αληθεια γιατι αυτα τα δυο κοριτσια ειναι διεγραμμενα??
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η κοπελα μου εγραψε αλα μαλλον επειδη ειναι banned δεν μπορεσα να απαντησω. Τα γταακαι πρεπε να πανε κτηνιατρο γι αυτο που με ρωτησες. Οταν ενα γατακι δεν παει τουαλετα μια βδομαδα το πασ σημερα, τωρα στο γιατρο δεν περιμενεις.
Mάλλον ήταν ένα κοριτσάκι με δύο λογαριασμούς και μας δούλευε

zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η κοπελα μου εγραψε αλα μαλλον επειδη ειναι banned δεν μπορεσα να απαντησω. Τα γταακαι πρεπε να πανε κτηνιατρο γι αυτο που με ρωτησες. Οταν ενα γατακι δεν παει τουαλετα μια βδομαδα το πασ σημερα, τωρα στο γιατρο δεν περιμενεις.
Mάλλον ήταν ένα κοριτσάκι με δύο λογαριασμούς και μας δούλευε![]()
Ναι,αλλά τα στοιχεία είναι βάσιμα;Γιατί μπορεί να μην είναι το ίδιο κορίτσι και η κοπέλα να χρειαζόταν βοήθεια για τα 5ήμερα γατάκια
της.

Αλλά πάλι...ποιος ξέρει;

agapotisgatoules
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Νομίζω πως όλοι καταλάβαμε τι συμβαίνει. Το κλειδώνω κι αυτό.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool