Sos χρειάζομαι βοήθεια!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

adespotakia

Νεοφερμένο μέλος

Ο adespotakia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Γεια σας παιδια ειμαι νεα στο φορουμ και πριν 2 μερες βρηκα 2 γατακια περιπου 5 ημερων.ειναι με πορτοκαλακια λιγο ασπρο στα πατουσακια τους!! τα πηγα στον κτηνιατρο και μου ειπε να τα ταιζω με συρριγγα!!!ετσι λοιπον κανω τις 2 τελευταιες μερες.ευτυχως οταν δουλευω ερχονται οι γονεις μου που μενουν απο πανω και τα προσεχουν. Επειδη ειμαι πρωταρα θα ηθελα βοηθεια σας παρακαλω πολυ!!θα ηθελα συμβουλες . α επισης ο κτηνιατρος ειπε οτι το το ενα ειναι αγορακι και το αλλο κοριτσακι!! σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με!! Θα τα κρατησω γτ τα αγαπαω αλλα θελω βοηθεια η μονη φωτο ποου εχω βγαλει ειναι αυτη με πλαισιο απο το κινητο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• kittens-orange-large-1.jpg
    kittens-orange-large-1.jpg
    99,8 KB · Εμφανίσεις: 60
Καλησπερα και καλωσηρθες.
Ριξε μια ματια στην ενοτητα με τα αρθρα,υπαρχει ενα που αφορα το μεγαλωμα ορφανων μικρων.Καλη τυχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ είναι το άρθρο στο οποίο αναφέρεται η moukelis και περιέχει όντως ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για να τα μεγαλώσεις σωστά.
Κάποιες γενικότερες πληροφορίες μπορείς να δεις και εδώ.
Καλή επιτυχία!

Γεια σας παιδια ειμαι νεα στο φορουμ και πριν 2 μερες βρηκα 2 γατακια περιπου 5 ημερων.ειναι πορτοκαλακια με λιγο ασπρο στα πατουσακια τους!! τα πηγα στον κτηνιατρο και μου ειπε να τα ταιζω με συρριγγα!!!ετσι λοιπον κανω τις 2 τελευταιες μερες.ευτυχως οταν δουλευω ερχονται οι γονεις μου που μενουν απο πανω και τα προσεχουν. Επειδη ειμαι πρωταρα θα ηθελα βοηθεια σας παρακαλω πολυ!!θα ηθελα συμβουλες . α επισης ο κτηνιατρος ειπε οτι το το ενα ειναι αγορακι και το αλλο κοριτσακι!! σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με!! Θα τα κρατησω γτ τα αγαπαω αλλα θελω βοηθεια

τι βοήθεια ακριβώς;

σου είπε ο γιατρός να τα κρατήσεις σε ζεστό μέρος με μία λάμπα πάνω τους για να ζεσταίνονται; χμ σου έδωσε γαλατάκι για γατάκια υποθέτω. χμ βάλε τους ένα ζεστό αρκουδάκι στο κρεβάτι τους για να τα συντροφεύει. όταν τα κάνεις αγκαλίτσα να τα βάζεις στο μέρος της καρδιάς σου. τους κάνει καλό.

σε λίγες μέρες θα ανοίξουν τα ματάκια τους. περίπου 10 ημερών ανοίγουν. θα αρχίσουν να περπατάνε με πολύ δυσκολία στην αρχή και όλο και πιο εύκολα μετά.

τροφή στερεή αφού βγάλουν δοντάκια κοντα΄στο μήνα.

χμ μετά το φαί θα σου πούν οι έμπειρες κοπέλες να τους τρίβεις με ζεστή κομπρεσούλα την κοιλίτσα για να κάνουν την ανάγκη τους γιατί δεν έχουν αναπτύξει αυτη τη λειτουργεία ακόμη.

σιγά σιγά θα τα καταφέρετε.

να ρωτάς τα πάντα. δεν έιμαι πολύ σχετική αλλά υπάρχουν κοπέλες που ξέρουν πολλά.

ευχαριστω πολυ θα κανω οτι μου πειτε οταν μπορεσω θα βαλω και φωτο

Και σίγουρα αντί για σύριγγα θα βόλευε ένα μπιμπερό που δίνουν για μικρά γατάκια. Απλά δώσε βάση στο να κάνουν τσισάκια τους τρίβοντας την κοιλίτσα τους με ένα μωρομάντηλο ή χαρτί κουζίνας και κακάκια τους τουλάχιστον μέσα στο 24άωρο

Τρίβεις βασικά πιο κάτω απο την κοιλίτσα... εκεί που βγαίνουν.:redface:
Τάισμα κάθε 2 ώρες αυστηρά.
Μάτια θα ανοίξουν γύρω στις 10-12 μέρες..
Αν όντως είναι 5 ημερών, είναι πολύ εύθραυστα, και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο.

Καλή τύχη, και να σου ζήσουν τα μωρά!:)

Ευχαριστω πολυ

ειναι η μονη φωτο που βρηκα γτ το κινητο μου ειναι χαλασμενο κ βγαζει μπουρδες σρυ η φωτογραφια ειναι πανω στν αρχη της σελιδας

Η κοπελα μου εγραψε αλα μαλλον επειδη ειναι banned δεν μπορεσα να απαντησω. Τα γταακαι πρεπε να πανε κτηνιατρο γι αυτο που με ρωτησες. Οταν ενα γατακι δεν παει τουαλετα μια βδομαδα το πασ σημερα, τωρα στο γιατρο δεν περιμενεις.

Αληθεια γιατι αυτα τα δυο κοριτσια ειναι διεγραμμενα??

Η κοπελα μου εγραψε αλα μαλλον επειδη ειναι banned δεν μπορεσα να απαντησω. Τα γταακαι πρεπε να πανε κτηνιατρο γι αυτο που με ρωτησες. Οταν ενα γατακι δεν παει τουαλετα μια βδομαδα το πασ σημερα, τωρα στο γιατρο δεν περιμενεις.

Mάλλον ήταν ένα κοριτσάκι με δύο λογαριασμούς και μας δούλευε:lol:

δεν ξερω αν θα δειτε το μυνημα αλλα το καλυτερο γαλα ειναι το ORMILAK το οποιο περιεχει και μπιμπερο μεσα ... με συριγγα δεν ειναι οτι καλυτερο να τα ταιζεις..

Mάλλον ήταν ένα κοριτσάκι με δύο λογαριασμούς και μας δούλευε:lol:

Ναι,αλλά τα στοιχεία είναι βάσιμα;Γιατί μπορεί να μην είναι το ίδιο κορίτσι και η κοπέλα να χρειαζόταν βοήθεια για τα 5ήμερα γατάκια
της.;):hmm::/::/::hmm:;)
Αλλά πάλι...ποιος ξέρει;:lol:

και αν όντως χρειαζόταν βοήθεια?τελος πάντων μππορει να ειναι κ αυτο που λετε εγω ειμαι κενουργια κ δν ανακατευομα ι μην φαω το κεφαλι μου

Πολύ αργά. :P
Νομίζω πως όλοι καταλάβαμε τι συμβαίνει. Το κλειδώνω κι αυτό.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back