elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα περιμένουμε να μας πεις τι έγινε κ με τις άλλες εξετάσεις. Γιατί για να έχει αλλάξει τις συνήθειές της σημαίνει ότι κάτι την ενοχλεί ακόμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DxL
Νεοφερμένο μέλος
εγω πιστευω οτι το γατι πηγε καλυτερα γιατι την ωρα της κρισης πηρε ατροπινη και κονακιον οποτε οτι κι αν ηταν λειοτυργησε, το κακο πορει να γινει σε μια στιγμη και οι πρωτες βοηθειες ειναι απραιτητες, χωρις εξτασεις λιγο δυσκολο να γινει διαγνωση ακομη και απο τον καλυτερο επιστημονα του κοσμου...
περαστικα στο γατακι και καλα αποτελεσματα στις εξετασεις !
Ευχαριστώ πολύ HAVANίτσα!!!!!!!

Μπράβο, το Σουσάκι! Τρώει το κοτόπουλό της με μπόλικη όρεξη απ' ό,τι βλέπω.
Άντε, μόλις μπείτε σε μια σειρά να προχωρήσετε και σ' όλα τα υπόλοιπα.
Καλά, το βίντεο με τον σεισμό είναι όλα τα λεφτά!!!!!! Η δε ατάκα για τον αέρα, έγραψε!!!![]()
Ε, τι να έλεγα? Αφού φοβάται πολύ η μητέρα μου... Άσε που δεν κατάλαβα τίποτα εγώ, γιατί έβγαζα το βίντεο....

Παρακαλούμε Σούσι κοτοπουλοτσακίστρα![]()
Θα περιμένουμε να μας πεις τι έγινε κ με τις άλλες εξετάσεις. Γιατί για να έχει αλλάξει τις συνήθειές της σημαίνει ότι κάτι την ενοχλεί ακόμα.
Χαχαχαχαχαχαχα!

Άκου εκεί κοτοπουλοτσακίστρα

Για να δούμε πως θα πάει... Αφού τρώει και παίρνει την αντιβιωσούλα που ήταν ανάγκη να την πάρει άμεσα, ελπίζουμε να πάει καλά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Παρακαλούμε Σούσι κοτοπουλοτσακίστρα![]()
Και εμένα..

δεν μου αρέσει που έχει περάσει 1 εβδομάδα και ακόμα ταλαιπωρείτε...

Εύχομαι να ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ φορά που έκανε εμετό!!!

ΥΓ. Κοίτα και για ΝΕΦΡΑ... γιατί μίλησα με 3 Κτηνιάτρους και μου είπαν κι οι 3 ότι αυτά θυμίζουν και Νεφρική Ανεπάρκεια.

JohnDVM
Διάσημο μέλος

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Πάντως το Ευχαριστώ το πήραμε!!!
Είναι πολύ ευγενική γατούλα και αυτό φένετε όχι μόνο απο το "ευχαριστώ"(μιάου) αλλά και απο το γεγονός ότι δεν άφησε ούτε ψίχουλο απο κοτόπουλο κάτω!
Φροντίζει για να μην καθαρίζει συνέχεια η μαμά σου!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μπραβο το κοριτσακι που τρωει με τοση ορεξη και το ευχαριστω της ακουστηκε πολυ δυνατα

Περαστικουλια της,μακαρι οι επομενες εξετασεις να αποσαφηνισουν απο τι ακριβως πασχει για να μην βασανιζεται αλλο το καημενο

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλά εσύ δε ντρέπεσαι λίγο που θα την εβγαζες τρελή την κοπέλα με τον αέρα;;;

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

της έκατσε βαρή
πέρα από την πλάκα τι μπορεί να κάνει κανείς αν το ζώο κυνιγάει? και εμένα από αυτά τα διάφορα που πιάνει και τρώει το έπαθε
ευτυχώς η Άρια δεν κυνιγάει, είναι υπεράνω, τρέχει όμως μόλις δει τον Μπέκερ να μασουλάει καμιά μύγα να δει τι είναι μη χάσει....
περαστικά σας και αφού σου λένε για νεφρά κάνε τις εξαιτάσεις να είστε ίσυχοι, εξάλου από μια ηλικία και μετά, πρέπει έτσι κ αλλιώς να γίνονται αυτές οι εξαιτάσεις και η γατούλα σου έχει αρχίσει να μπαίνει στην τρίτη ηλικία

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σούπερ το βιντεάκι με το σεισμό! Στο "ευχαριστώ" της Σούσι ξύπνησαν οι γάτοι μου και κοιτούσαν ο ένας τον άλλο με απορία...

Ευχόμαστε τα καλύτερα στην πανέμορφη γατούλα!
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Πού είσαι;
Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Ας ελπίσουμε ότι όλα ειναι καλά!
DxL
Νεοφερμένο μέλος
καλο το βιντεο εχεις σκεφτει να την αφηνεις να κανει καμοια δουλεια μονη της π.χ να καθαριζει το πατωμα?????? σκορπας σε ενα δωματιο κοτοπουλο (σε μικρα κομματακια μην τη;ς περασει η ορεξη ) και γινετε λαμπικος!! καλα τα καταφερνει στο καθαρισμα!!!!
Έλεος...
Σούσι είσαι ΚΟΥΚΛΑ!
Καλά εσύ δε ντρέπεσαι λίγο που θα την εβγαζες τρελή την κοπέλα με τον αέρα;;;![]()
Αφού φύσαγε βρε moukelis... Τι να έκανα?

Τα βιντεακια ειναι υπεροχα οπως και το sushaki αλωστε.
Μπραβο το κοριτσακι που τρωει με τοση ορεξη και το ευχαριστω της ακουστηκε πολυ δυνατα
Περαστικουλια της,μακαρι οι επομενες εξετασεις να αποσαφηνισουν απο τι ακριβως πασχει για να μην βασανιζεται αλλο το καημενο![]()
Να σαι καλά Νικούλα... Το ιατρικό δελτίο στο τέλος

Μα με τέτοια γκουρμέ γεύματα τι τα θέλεις τα πουλιά βρε Σουσάκι;
Σούπερ το βιντεάκι με το σεισμό! Στο "ευχαριστώ" της Σούσι ξύπνησαν οι γάτοι μου και κοιτούσαν ο ένας τον άλλο με απορία...
Ευχόμαστε τα καλύτερα στην πανέμορφη γατούλα!
Χαχα! Τα παίξανε τα γατόνια σου εεε? Δεν ήξεραν ποιος έλεγε το ευχαριστώ σε ποιόν....

Σουσάκιιιιιιιιιι, τι κάνεις;;;
Μνιάου!

Πες μας νέα της γατούλας σου. Πώς πάνε τα πράγματα; Βελτιώθηκε λίγο;
Λοιπόν, sorry που δεν απαντάω, αλλά τα έχω παίξει με το τρέξιμο σε δουλειά, σχολή, εξεταστική κτλ κτλ...

Το σουσί καλά είναι, όπως ήταν και πρίν περίπου.... Το αιμόπλασμα που είχε το παλέψαμε με την αντιβίωση, και τελικά την γλιτώσαμε από τα χειρότερα...
Τώρα είναι όπως πρίν, πεινάει συνέχεια και της βάζω ειδικό φαγάκι λίγο κάθε φορά και την αφήνω στην πείνα όπως μου έχει πει ο γιατρός...
Πάντως έχει παχύνει σε σχέση με το διάστημα που είχε χάσει βάρος με την περιπέτειά της...Το μόνο κακό είναι οτι (όταν δεν πεινάει) πηγαίνει συνέχεια και κάθεται σε ένα μέρος κάτω από το κρεββάτι. Δεν ξέρω γιατί το κάνει, αλλά παλιότερα καθόταν μαζί μας στο κρεββάτι, ενώ τώρα πάει και κάθεται μόνη της εκεί κάτω....
Πάντως αφού έμεινε νηστική 8 ώρες, δώσαμε αιματάκι, και περιμένουμε όλες τις εξετάσεις σύντομα από το εργαστήριο, για να έχουμε μια γενική εικόνα της... Οι εμετοί μπορεί να προέρχονται και από θυρεοειδίτιδα. Είδομεν...

Φιλιά,
Sushi

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool