SOS...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
---------- Forwarded message ----------
From: ANNA RIZOPOULOU <anrizopoulou@yahoo.gr>
Date: 2008/9/10
Subject: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ

Καλησπερα

Παιδια βοηθειστε... Ξερετε ο,τι δεν λεω ψεματα...

Σημερα πηγα να αφησω για φιλοξενια στην πανσιον τον αρρωστουλη Αρη μεχρι να γινει καλα και επεσα πανω σε γνωστο μου ατομο.
Του ειχαν δωσει 8 κουταβια (τα 4 40 ημερων και τα αλλα 4 2 μηνων) και αυριο θα δωθουν καπου με σοβαρες ενδειξεις για ευθανασια.
Τα κουταβια τα μαζεψαν σημερα απο το δρομο, απο γνωστη περιοχη της Αττικης, που εχει πηξει απο σκυλια και πραγματικα δεν προλαβαινουν τις στειρωσεις. Δεν μπορω να δωσω περισσοτερες πληροφοριες, ομως πιστεψτε με λεω αληθεια.

Τρελλαθηκα, δεν μπορουσα να τα παρω και τα 8. Ζητησα μια μεαρ περιθωρια, να παω αυτα που εχω εδω στην πασιον και να παρω 2 εγω. Ξερω οτι εχουμε πηξει, αλλα δεν ξερω αν ηταν για καλη ή κακη τους τυχη που βρεθηκα εκει σημερα.

Σας παρακαλω πολυ, προωθηστε παντωου μηπως και τα γλιτωσουμε.

edit:
Οι φωτο μερικών κουταβιών:
spa0181-4btkfbc7b.jpeg

spa0185-4btkfp71v.jpeg

spa0186-4btkfvloe.jpeg

spa0189-4btkg8mmn.jpeg

spa0190-4btkgcw6v.jpeg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κλειανα!!!
Καμια πανσιον παίζει; Εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω οικονομικά...
Για τα μεγαλύτερα τουλάχιστον;
Τα μικροτερα θέλουν μπιμπερό;
Με ποιον μιλάμε για αυτο;; Με εσένα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το πιστεύω με πιο δικαίωμα θα τα θανατώσουν. αυτό είναι παράνομο.:mad: Πρέπει μονίμως αυτοί οι κύριοι να μας εκβιάζουν ψυχολογικά έλεος πια. Ας τα αφήσουν στην μοίρα τους καλύτερα. Ας τα αναλάβει ο Δήμος που ο κος Κιλτίδης υποστηρίζει με τόσο πάθος και μας λέει ότι πρέπει να έχουμε την άδειά του για να υιοθετούμε αδέσποτα. Αλλά ευθανασία γιατίιιιιιι

χριστε μου...
αν και το κάνω σπάνια σ ευ αυτο το φορουμ γιατι οι κομπιοτεραδες φρικαρουν με τετοια το εβαλα και εδω...
https://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2313057#post2313057
το βλεπει παρα πολυς κοσμος...
ισως γινει κατι συντομα...

Με την Αννα,παιδιά!!!Στο anrizopoulou@yahoo.gr!!!!

Εχει βρεθεί φιλοξενια για τα 2 και μαλλον θα παρει κ η Αννα αλλα 2.Το πρόβλημα είναι οτι της προεκυψε ενα πιτ μπουλ κ αν το παρει για φιλοξενια δε μπορει να παρει κ τα 2 κουταβια.

Η πανσιον εχει δεχτει τα 4!

Αν μπορει καποιος για τα 2!!!!????

Στο ourdogs τα εβαλες και στο dogforum???

Εχει βρεθεί φιλοξενια για τα 2 και μαλλον θα παρει κ η Αννα αλλα 2.Το πρόβλημα είναι οτι της προεκυψε ενα πιτ μπουλ κ αν το παρει για φιλοξενια δε μπορει να παρει κ τα 2 κουταβια.

Η πανσιον εχει δεχτει τα 4!

Αν μπορει καποιος για τα 2!!!!????

Εχω προβλημα υγειας με το Φρουδι μου, αλλα αν δε γινεται αλλοιως τα παιρνω εγω για 2 εβδομαδες και αναβαλλω τις εξετασεις του Φρου.

Δε βλεπω γιατι να θανατωθουν υγιη σκυλακια επειδη καποιος ανεγκεφαλος το ειπε.
(αλλα αν δεν ειναι υγιη και κολλησει ο Φρου κουνια που σας κουναγε, το λεω και το εννοω)

φιλικα
Κατερινοφρου - και ο Θεος βοηθος-.

Fru fru σ ευχαριστουμε..

αλλά καταρχην στειλε στην Αννα να το πεις..εδω δε θα το δει...

και αν το φρουδη εχει προβλημα καλυτερα να μην παρεις κουταβια,γιατί ειναι ανεμβολιαστα.

Αυτο δεν το ειχα σκεφτει ..:hmm:
Κατσε να δω τι γινεται..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back