strayshelp
Δραστήριο μέλος
From: ANNA RIZOPOULOU <anrizopoulou@yahoo.gr>
Date: 2008/9/10
Subject: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ
Καλησπερα
Παιδια βοηθειστε... Ξερετε ο,τι δεν λεω ψεματα...
Σημερα πηγα να αφησω για φιλοξενια στην πανσιον τον αρρωστουλη Αρη μεχρι να γινει καλα και επεσα πανω σε γνωστο μου ατομο.
Του ειχαν δωσει 8 κουταβια (τα 4 40 ημερων και τα αλλα 4 2 μηνων) και αυριο θα δωθουν καπου με σοβαρες ενδειξεις για ευθανασια.
Τα κουταβια τα μαζεψαν σημερα απο το δρομο, απο γνωστη περιοχη της Αττικης, που εχει πηξει απο σκυλια και πραγματικα δεν προλαβαινουν τις στειρωσεις. Δεν μπορω να δωσω περισσοτερες πληροφοριες, ομως πιστεψτε με λεω αληθεια.
Τρελλαθηκα, δεν μπορουσα να τα παρω και τα 8. Ζητησα μια μεαρ περιθωρια, να παω αυτα που εχω εδω στην πασιον και να παρω 2 εγω. Ξερω οτι εχουμε πηξει, αλλα δεν ξερω αν ηταν για καλη ή κακη τους τυχη που βρεθηκα εκει σημερα.
Σας παρακαλω πολυ, προωθηστε παντωου μηπως και τα γλιτωσουμε.
edit:
Οι φωτο μερικών κουταβιών:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Καμια πανσιον παίζει; Εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω οικονομικά...
Για τα μεγαλύτερα τουλάχιστον;
Τα μικροτερα θέλουν μπιμπερό;
Με ποιον μιλάμε για αυτο;; Με εσένα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πρέπει μονίμως αυτοί οι κύριοι να μας εκβιάζουν ψυχολογικά έλεος πια. Ας τα αφήσουν στην μοίρα τους καλύτερα. Ας τα αναλάβει ο Δήμος που ο κος Κιλτίδης υποστηρίζει με τόσο πάθος και μας λέει ότι πρέπει να έχουμε την άδειά του για να υιοθετούμε αδέσποτα. Αλλά ευθανασία γιατίιιιιιιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
αν και το κάνω σπάνια σ ευ αυτο το φορουμ γιατι οι κομπιοτεραδες φρικαρουν με τετοια το εβαλα και εδω...
https://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2313057#post2313057
το βλεπει παρα πολυς κοσμος...
ισως γινει κατι συντομα...
strayshelp
Δραστήριο μέλος
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Η πανσιον εχει δεχτει τα 4!
Αν μπορει καποιος για τα 2!!!!????
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Εχει βρεθεί φιλοξενια για τα 2 και μαλλον θα παρει κ η Αννα αλλα 2.Το πρόβλημα είναι οτι της προεκυψε ενα πιτ μπουλ κ αν το παρει για φιλοξενια δε μπορει να παρει κ τα 2 κουταβια.
Η πανσιον εχει δεχτει τα 4!
Αν μπορει καποιος για τα 2!!!!????
Εχω προβλημα υγειας με το Φρουδι μου, αλλα αν δε γινεται αλλοιως τα παιρνω εγω για 2 εβδομαδες και αναβαλλω τις εξετασεις του Φρου.
Δε βλεπω γιατι να θανατωθουν υγιη σκυλακια επειδη καποιος ανεγκεφαλος το ειπε.
(αλλα αν δεν ειναι υγιη και κολλησει ο Φρου κουνια που σας κουναγε, το λεω και το εννοω)
φιλικα
Κατερινοφρου - και ο Θεος βοηθος-.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
αλλά καταρχην στειλε στην Αννα να το πεις..εδω δε θα το δει...
και αν το φρουδη εχει προβλημα καλυτερα να μην παρεις κουταβια,γιατί ειναι ανεμβολιαστα.
fru_fru
Δραστήριο μέλος

Κατσε να δω τι γινεται..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool