Super τεστάκι

Κι εγώ πάντως ένα κόκκινο σφυρί σκέφτηκα!!:confused::hmm: Και μέχρι να δω τα αποτελέσματα, πίστευα ότι θα είναι η ποιο σπάνια απάντηση.. :PΘα βάλω σίγουρα και το αγόρι μου να το κάνει για να δω τι θα βρει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ,πάλι, σκέφτηκα ένα πράσινο πριόνι...:blink:

Λέτε να υπάρχει κάποια σχέση με τον <<σχιζοφρενή με το πριόνι>>;
:whistle: :whistle: :whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πορτοκαλί κάβουρας!

Kαι εγω κοκκινο σφυρι σκεφτηκα!:P

Εγω παλι ξεπερασα τον ευατο μου σκεφτηκα ενα κλαδεφτυρι και ροζ μαλιστα(ειναι το χρωμα μου):P :D Μιλαμε η διαστροφη παει συνεφο:up:

Εγώ σκέφτηκα κόκκινο σφυρί και το περίεργο είναι ότι το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μπλε και σχεδόν πάντα αυτό μου έρχεται εκτός απο τώρα... Τώρα εγώ είμαι πολύ φυσιολογική σαν να λέμε??:)

Έχει καταλάβει κανείς γιατί το μυαλό των περισσότερων κάνει τον συγκεκριμένο συνειρμό; :hmm:

και εγώ κόκκινο σφυρί........:P
φαίνεται, οτι στην λέξη "εργαλείο"......δυσκολευόμαστε εμείς τα κορίτσια να σκεφτούμε "μια δύμετρη ξανθιά"......:lol:
οπότε το μυαλό μας πάει σε κανένα κατσαβίδι, πριόνι, τσεκούρι...κλπ...όσο για το χρώμα....νομίζω το κόκκινο έχει να κάνει με το "γρήγορα"...!!!! λέω τώρα εγώ η ...ψυχολόγα!!!! χαχα

Εγω σκεφτηκα black and decker σκουρο γκρι με λίγο πορτοκαλί (σαν αυτό που έχουμε)

Εγω σκεφτηκα black and decker σκουρο γκρι με λίγο πορτοκαλί (σαν αυτό που έχουμε)

........"ανώμαλη"...!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Aνωμαλη και οπτικός τύπος!

Αυτό θα πεί σύνθετη σκέψη:P .... Το ''γρήγορα'' δεν επιρέασε καθόλου!:P

έχω μια εξήγηση... Με όλες αυτές τις πράξεις που σου ζητάει να κάνεις, τα παίρνεις τόσο πολύ στο κρανίο, που εκείνη την ώρα θέλεις να βρείς ένα κόκκινο σφυρί και να του ανοίξεις το κεφάλι!!!:P :P :P :lol: :lol: :lol:

Οποιαδήποτε άλλη τεχνική δηλώνει ανωμαλία γιατί γίνεται πιό βασανιστηκό το τέλος:cool:

Αχ παιδια συγγνωμη, ποναει η κοιλια μου απο τα γελια
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ακου γκρι με λιγο πορτοκαλι, ακου σταυρο κατσαβιδο η ροζ εργαλειο η αλυσοπριονο
Μπα σε καλο να μου βγει
Παει ειμαστε σαλεμενοι, η μας βαρεσε η ζεστη

Έψαξα για το συγκεκριμένο τεστ στο internet και βρήκα τις εξής πληροφορίες:
Το κόκκινο σφυρί δεν έχει κάποια σχέση με τις πράξεις, ο λόγος της ύπαρξης τους είναι απλά να καθυστερήσουν λίγο τον αναγνώστη και τελικά να τον οδηγήσουν στο να πει γρήγορα αυτό που του έρχεται στο μυαλό.
Το τεστ αυτό είναι βασισμένο στη Θεωρία Πρωτοτύπου που σε γενικές γραμμές λέει ότι όλοι οι άνθρωποι συσχετίζουν ομάδες αντικειμένων με κάποιο πρωτότυπο- παραδειγματικό αντικείμενο που εκπροσωπεί όλα τα υπόλοιπα.
Το σφυρί όντας ένα από τα αρχαιότερα εργαλεία του ανθρώπου, είναι αυτό που συνειρμικά έρχεται στο νου των περισσότερων ανθρώπων όταν ακούνε τη λέξη “εργαλείο”. Αντίστοιχα το κόκκινο είναι ένα παραδειγματικό χρώμα όταν μιλάμε για “χρώματα”, τουλάχιστον για πολλούς. Υπάρχουν όμως και άλλοι που σκέφτονται άλλο παραδειγματικό χρώμα και εργαλείο, αυτό αποδεικνύουν και οι διαφορετικές απαντήσεις

https://www.thecorpuscle.com/2005/07/red_hammer_thin.html
https://thelanguageguy.blogspot.com/2005/04/fun-linguistic-internet-scam.html

Εγώ σκέφτηκα κόκκινο σφυρί!:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back