Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Και μέχρι να δω τα αποτελέσματα, πίστευα ότι θα είναι η ποιο σπάνια απάντηση..
Θα βάλω σίγουρα και το αγόρι μου να το κάνει για να δω τι θα βρει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Λέτε να υπάρχει κάποια σχέση με τον <<σχιζοφρενή με το πριόνι>>;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iaswnas
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιλαμε η διαστροφη παει συνεφο
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

siam
Νεοφερμένο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
φαίνεται, οτι στην λέξη "εργαλείο"......δυσκολευόμαστε εμείς τα κορίτσια να σκεφτούμε "μια δύμετρη ξανθιά"......
οπότε το μυαλό μας πάει σε κανένα κατσαβίδι, πριόνι, τσεκούρι...κλπ...όσο για το χρώμα....νομίζω το κόκκινο έχει να κάνει με το "γρήγορα"...!!!! λέω τώρα εγώ η ...ψυχολόγα!!!! χαχα
Ismini
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Εγω σκεφτηκα black and decker σκουρο γκρι με λίγο πορτοκαλί (σαν αυτό που έχουμε)
........"ανώμαλη"...!!!!!!!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Aνωμαλη και οπτικός τύπος!
μια χαρά κατάσταση!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό θα πεί σύνθετη σκέψηΕγω σκεφτηκα black and decker σκουρο γκρι με λίγο πορτοκαλί (σαν αυτό που έχουμε)
.... Το ''γρήγορα'' δεν επιρέασε καθόλου!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Οποιαδήποτε άλλη τεχνική δηλώνει ανωμαλία γιατί γίνεται πιό βασανιστηκό το τέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ακου γκρι με λιγο πορτοκαλι, ακου σταυρο κατσαβιδο η ροζ εργαλειο η αλυσοπριονο
Μπα σε καλο να μου βγει
Παει ειμαστε σαλεμενοι, η μας βαρεσε η ζεστη
siam
Νεοφερμένο μέλος
Το κόκκινο σφυρί δεν έχει κάποια σχέση με τις πράξεις, ο λόγος της ύπαρξης τους είναι απλά να καθυστερήσουν λίγο τον αναγνώστη και τελικά να τον οδηγήσουν στο να πει γρήγορα αυτό που του έρχεται στο μυαλό.
Το τεστ αυτό είναι βασισμένο στη Θεωρία Πρωτοτύπου που σε γενικές γραμμές λέει ότι όλοι οι άνθρωποι συσχετίζουν ομάδες αντικειμένων με κάποιο πρωτότυπο- παραδειγματικό αντικείμενο που εκπροσωπεί όλα τα υπόλοιπα.
Το σφυρί όντας ένα από τα αρχαιότερα εργαλεία του ανθρώπου, είναι αυτό που συνειρμικά έρχεται στο νου των περισσότερων ανθρώπων όταν ακούνε τη λέξη “εργαλείο”. Αντίστοιχα το κόκκινο είναι ένα παραδειγματικό χρώμα όταν μιλάμε για “χρώματα”, τουλάχιστον για πολλούς. Υπάρχουν όμως και άλλοι που σκέφτονται άλλο παραδειγματικό χρώμα και εργαλείο, αυτό αποδεικνύουν και οι διαφορετικές απαντήσεις
https://www.thecorpuscle.com/2005/07/red_hammer_thin.html
https://thelanguageguy.blogspot.com/2005/04/fun-linguistic-internet-scam.html
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool