Tαινία που δεν πρέπει να χάσετε!!!

erefer πρέπει να έχω share file με ταινίες για να μπορέσω να κατεβάσω απο το rapid;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sli8erin δεν χρειάζεται να έχεις share file με ταινίες..Κάνε αντιγραφή,επικόλληση το link του rapidshare και θα βγείς σε μια σελίδα όπου κάτω-κάτω έχει 2 επιλογές premium και free,πάτα free θα σου βγεί μια αντίστροφη μέτρηση(νομίζω 100 δευτερόλεπτα)μόλις τελειώσει θα σου εμφανιστούν τρία γράμματα,γράψ'τα δίπλα και πάτα download....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περίεργο! Γιατί με πετάει σε μια οθόνη κάνω upload ένα shared file κάθε φορά που θέλω να κών download

Έκανες αντιγραφή και επικόλληση ένα LinΚ,πάτησες enter στη γραμμή διεύθυνσης και σε έβαλε να κάνεις upload?:hmm:

Παιδιά γιατί κουράζεστε με rapid share:hmm:; Εγώ την ταινια την κατέβασα μέσω torrent και κατεβηκε τσακ μπαμ;). Μπειτε σε μια σελιδα με torrent βρειτε την, και κατεβαστε την με το μtorrent(utorrent).
Υ. Γ. Στην ταινια the man from earth αναφερομαι ετσι:rolleyes:

Παιδιά γιατί κουράζεστε με rapid share:hmm:;
Γιατί αν είσαι premium member(όπως εγώ) τη κατεβάζεις σε 10-12 λεπτά:DΓια κάποιον όμως που δεν είναι premium,όντως έχεις δίκο,το καλύτερο που υπάρχει είναι το torrent και εγώ torrent κατέβαζα...

Γιατί αν είσαι premium member(όπως εγώ) τη κατεβάζεις σε 10-12 λεπτά:DΓια κάποιον όμως που δεν είναι premium,όντως έχεις δίκο,το καλύτερο που υπάρχει είναι το torrent και εγώ torrent κατέβαζα...
Έχεις πληρώσει δηλαδή ε; Δεν νομίζω να το κάνουν πολλοί αυτό. Εγώ τουλάχιστον δεν θα το έκανα:/:...

Έχεις πληρώσει δηλαδή ε; Δεν νομίζω να το κάνουν πολλοί αυτό. Εγώ τουλάχιστον δεν θα το έκανα:/:...
Εξαρτάται απλά τι θές απ'το internet...Εγώ έδωσα 30 ευρώ για 6 μήνες και δεν έχω μετανιώσει ούτε το ένα λεπτό απ΄αυτά:)Βέβαια εγώ κατεβάζω 2-3 gigabyte σε αρχεία τη μέρα μέσα 40-50 λεπτά..Αν όμως κάποιος δεν ενδιαφέρεται για να κατεβάζει μεγάλα αρχεία και αστραπιαία,γιατί να τα δώσει συμφωνώ απόλυτα;)

Είδα χθες ένα καταπληκτικό έργο που συνδυάζει στοιχεία επιστημονικής φαντασία κ μυστηρίου/ Το έργο ονομάζεται το 13ο πάτωμα και η υπόθεση είναι: «[FONT='Verdana','sans-serif']O Ντάγκλας Χολ μαζί με τον επίσης πρωτοπόρο-επιστήμονα Χάνον Φούλερ, έχει εξελίξει την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας, έχοντας δημιουργήσει μια ολοζώντανη προσομοίωση του Λος Άντζελας του 1939. Ο μυστηριώδης φόνος του Φούλερ καθιστά κύριο ύποπτο τον Χολ που αναγκάζεται να εισχωρήσει στην εικονική πόλη για να αποδείξει την αθωότητα του». [/FONT] Αν και οι ηθοποιοί δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί –σε μένα τουλάχιστον- δίνουν καταπληκτικές ερμηνείες. Για όσους αγαπούν το gaming το 13ο πάτωμα υπάρχει κ ως Adventuregameγια παλαιότερα μηχανήματα (π.χ. Amiga) εύκολα όμως μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι από κάποιον emulator Η ταινία είναι ιδανική για καλοκαιρινή βραδιά με μπύρες

Σημερα ειδα στο ΣΚΑΙ στις 16.00 μια σειρα με τιτλο Με την φροντιδα του Χαρη.Προκειται για εναν κτηνιατρο που φροντιζει και περιθαλπει διαφορα ζωα.Συνηθως εχει και μια αναφορα στις γατες, περισσοτερο βαρος βεβαια δινεται στους σκυλους.Νομιζω οτι η σερα ειναι αμερικανικη και μερικες φορες ο τροπος σκεψης και η νοοτροπια λιγο μας ξενιζει.
Εχει ομως ενδιφερον και σαν περιστατικα ακομη να το δεις, ειναι ημιωρα το επεισοδια και προβαλεται απο Δευτερα-Παρασκευη.
Δεν χανεται τιποτα να το δειτε:)

Σκεφτηκα να γραψω κ εγω καποιες ταινιες που μ'αρεσουν πολυ..Επειδη εχω ΛΑΤΡΕΙΑ στις ταινιες τρομου,οι πιο αγαπημενες μου ειναι ''Η Καταρα'' στην Ασιατικη εκδοση ομως,''Το Ματι 2'',''Σκοτεινο Νερο''(κ το Αμερικανικο ειναι ωραιο..),ολα τα ''Σε Βλεπω''..αχ..δεν θυμαμαι τους υπολοιπους τιτλους..:(Θα τα βρω κ θα τα σημειωσω ομως!Απο δραματικα,το ''Μηνυμα Σε Μπουκαλι'',''Δαμαζοντας Τα Κυματα''(λατρευω τον Lars Fon Trier..)..Απο κοινωνικα το ''Old Boy'',''Bad Guy''(αν δεν παινεσεις το σπιτι σου..),το ''Dogville''..Αυτα προς το παρον..Μολις βρω ολους τους τιτλους,θα τα φτιαξω πιο οργανωμενα..:redface::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back