Tαινία που δεν πρέπει να χάσετε!!!

όχι βρε συ....Είναι το ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ που διαπραγματεύεται..Εννοείται ότι λέει για περιπτώσεις αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, φαντάσου ...εγώ που δεν μπορώ την δυστυχία και την αδικία, το αίμα τον φόβο κλπ(δεν βλέπω ταινίες τρόμου και ειδήσεις γιατί παθαίνω ΣΟΚ) το βρήκα ιδιαίτερα ήπιο!!!Τα άλλα 2 (τα δικά του)με έκαναν και έκλαψα λίγο αλλά..και πάλι η αδικία είναι το θέμα του πάντα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στo imdb εγώ κυρίως κοιτάζω βαθμολογίες πριν δώ μια ταινία(για αποφυγή blair witch project:lol: κτλ) και κριτικές.Δεν γνωρίζω αν κατεβάζεις..Sli8erin κοίτα στο greek-fun μπορεί κάτι να βρείς.Δεν είναι θρίλερ και δεν έχει ούτε μια σταγόνα αίμα:)Είναι επιστημονικής φαντασίας αλλά τέτοιου είδους δεν υπάρχει κατι αντίστοιχο,είναι κατι πολύ ξεχωριστό...Πολλά σας είπα,περιμένω εντυπώσεις:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι βρε συ....Είναι το ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ που διαπραγματεύεται..Εννοείται ότι λέει για περιπτώσεις αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, φαντάσου ...εγώ που δεν μπορώ την δυστυχία και την αδικία, το αίμα τον φόβο κλπ(δεν βλέπω ταινίες τρόμου και ειδήσεις γιατί παθαίνω ΣΟΚ) το βρήκα ιδιαίτερα ήπιο!!!Τα άλλα 2 (τα δικά του)με έκαναν και έκλαψα λίγο αλλά..και πάλι η αδικία είναι το θέμα του πάντα..
Α! εγώ είμαι fun των θρύλερ δεν με πειράζουν αλλά δεν μπορώ αυτά τα κοινωνικά τα μίζερα κ τα αγαπησιάρικα με τρελαίνουν. Τώρα που λέμε για θρύλερ μια πολύ καλή είναι η προφητεία. Και βγήκε κ η πολύ σοβαρή ταινία Pokemon deoxys

ερεφερ εγώ για να το δώ με τον άνδρα...θα το δω μάλλον το ΣΚ οπότε υπομονή μέχρι τότε!!!χεχεχε:P

Α! εγώ είμαι fun των θρύλερ δεν με πειράζουν αλλά δεν μπορώ αυτά τα κοινωνικά τα μίζερα κ τα αγαπησιάρικα με τρελαίνουν. Τώρα που λέμε για θρύλερ μια πολύ καλή είναι η προφητεία. Και βγήκε κ η πολύ σοβαρή ταινία Pokemon deoxys

Εμείς οι 2 πρέπει να πάμε σινεμά..άλλη αίθουσα εσύ άλλη εγώ :lol::lol::lol:

Στo imdb εγώ κυρίως κοιτάζω βαθμολογίες πριν δώ μια ταινία(για αποφυγή blair witch project:lol: κτλ) και κριτικές.Δεν γνωρίζω αν κατεβάζεις..Sli8erin κοίτα στο greek-fun μπορεί κάτι να βρείς.Δεν είναι θρίλερ και δεν έχει ούτε μια σταγόνα αίμα:)Είναι επιστημονικής φαντασίας αλλά τέτοιου είδους δεν υπάρχει κατι αντίστοιχο,είναι κατι πολύ ξεχωριστό...Πολλά σας είπα,περιμένω εντυπώσεις:up:
Τhnx. Είναι shared και αυτό ή συνδρομητικό;

To willow αυτό λές??

όχι το greek-fun

To Greek-fun δεν είναι συνδρομητικό..Εννοούσα την ταινία που μοιάζει με rpg.Kοίτα στο λινκ αυτή είναι???

Sli8erin το Willow μπορείς να το κατεβάσεις εδώ στο τέλος της σελίδας είναι.
Και οι υπότιτλοι εδώ (γράψε willow,στο αποτέλεσμα πάτα τον πρώτο απο πάνω) Αξίζει να το δώ?

πω πω... τρελλαινομαι για θριλλερ ψυχολογικα.. αλλα τα αιματα δεν τα μπορω :(

Δρου, αν το κατεβασεις και δεις αιματα ντεν τελω καρντια μου να ντω τετοια πραγκματα!!!

Σμουκια!!!

Τελικά το είδε κανένας???:hmm:

Sli8erin το Willow μπορείς να το κατεβάσεις εδώ στο τέλος της σελίδας είναι.
Και οι υπότιτλοι εδώ (γράψε willow,στο αποτέλεσμα πάτα τον πρώτο απο πάνω) Αξίζει να το δώ?
Είσαι μέγας. Με τι κατεβάζεις ταινίες έχεις πρόγραμμα που τις κατεβάζεις

Αν εννοείς download manager έχω το flashget

Αν εννοείς download manager έχω το flashget
Δεν το έχω δουλέψει καθόλου αυτό αν θέλεις δοκίμασε κ το emule. στη σελ. willow έχει part1 part2 κλο είναι η ενότητες του έργου αυτές;

Αυτό που λές είναι πρόγραμμα peer to peer δηλαδή κατεβάζεις απο χρήστη ενώ στο rapidshare κατεβάζεις απο server(μέγιστη δυνατή ταχύτητα χωρίς διακοπές,κοινώς direct download).Eίναι τελείως διαφορετικό...Το part1,part2..είναι κομμάτια της ταινίας τα οποία πρέπει να τα κατεβάσεις ενα ενα και αφού τα κατεβάσεις ολα πρέπει να κάνεις εξαγωγή στον υπολογιστή σου γιατί είναι συμπιεσμένα και αυτό ήταν.Πήγαινε στην πρώτη σελίδα για να καταλάβεις ακριβώς τι είναι το rapidshare.Ουσιαστικά είναι η πιο γρήγορη και καλύτερη μέθοδοςγια να κατεβάσει κάποιος μεγάλα αρχεία.Στο λέω εγώ που τα έχω δοκιμάσει όλα;)

erefer ευχαριστώ πολύ. Θα το κατεβάσω κ θα το δοκιμάσω η αλήθεια είναι ότι το άλλο το κατσιάζει το σύστημα κ με τος πάροχους είναι μεγάλο μπέρδεμα. το Rapid από που το κατέβασες;

Δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις γιατί δεν είναι πρόγραμμα σαν το e-mule.Πηγαίνεις στην διεύθυνση του κάθε part ξεχωριστά.Αυτό σε βγάζει στη σελίδα του rapidshare απο οπου κάνεις αποθήκευση.Διάβασε τη πρώτη σελίδα αυτού του θέματος για να καταλάβεις ακριβώς..

πολυ μου αρεσει που διαβαζω πραγματα που δεν τα καταλαβαινω καθολου :D:D:D:D:D:D

(ειπαμε, θα καταργησω τις ξανθες ανταυγειες αλλα και παλι το μυαλο στα κομπιουτερικα τουβλο θα παραμεινει:D:D:D:D)

Ψιτ... δοξαστε με !!!!:down::down::down::down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back