Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ εκεί κ το Willow; Ειναι μια παλιά ταινία σαν RPG. Ποιες ειναι Κατερίνα;
εχω το willow σε dvd αλλα μονο με αγγλικούς υποτιτλους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος

(ψιτ, πλακα σας κανω, ντατς??
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Τρίτη φορά πάντως δεν τη βλέπω,θέλω να δώ τώρα πράγματα που ίσως μου ξέφυγαν
Την είδε κανένας άλλος???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
γιατι θα με απωλήσουν!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Βρήκα το παίξιμο των ηθοποιών να κυμαίνεται από μέτριο έως απαράδεκτο, τη σκηνοθεσία αδιάφορη,και το σενάριο αρκετά παιδικό, βαρέθηκα αρκετές φορές με τα πολλά κλισέ(πλεον), παρά την αξιοσημείωτη έρευνα που προηγήθηκε (η οποία μεταξύ μας δεν ήταν και κάτι το τρομερό, μια βόλτα στο GOOGLΕ ήταν όλη κι όλη)...
Όσο για ηθικά διδάγματα και προβληματισμούς, θέτει καναδυό, αλλά χάνονται μέσα στις παιδαριώδεις ατάκες και το αναπάντεχα ρηχό φινάλε.
ίσως ο 15χρονος ξάδερφός μου το διασκέδαζε, αλλά για μένα
Υ.Γ. Ουάου, είμαι κακός!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Γνώμη σου.....

ΌΤαν την ΄δω και εγώ θα έχω κατα νου τα σχόλιά σου...
και θα γράψω και εγώ την κριτική μου...

erefer
Διάσημο μέλος
Τώρα με έχεις κάνει έξω φρενών,μιλάμε τσαντίστηκα!!Πειράζει που δεν μου άρεσε η ταινία?
Βρήκα το παίξιμο των ηθοποιών να κυμαίνεται από μέτριο έως απαράδεκτο, τη σκηνοθεσία αδιάφορη,και το σενάριο αρκετά παιδικό, βαρέθηκα αρκετές φορές με τα πολλά κλισέ(πλεον), παρά την αξιοσημείωτη έρευνα που προηγήθηκε (η οποία μεταξύ μας δεν ήταν και κάτι το τρομερό, μια βόλτα στο GOOGLΕ ήταν όλη κι όλη)...
Όσο για ηθικά διδάγματα και προβληματισμούς, θέτει καναδυό, αλλά χάνονται μέσα στις παιδαριώδεις ατάκες και το αναπάντεχα ρηχό φινάλε.
Υ.Γ. Ουάου, είμαι κακός!

Το ρωτάς αν πειράζει που δεν σου άρεσε?Φυσικά και δε πειράζει,καθένας έχει την δική του κριτική και αυθεντίες και αυτό βεβαίως είναι απόλυτα λογικό.Πάντως νομίζω οτι κι εσύ θα συμφωνήσεις οτι πρόκειται για ένα ξεχωριστό σενάριο που εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξανασυναντήσει..Ελπίζω στο τέλος να μη με πάρετε με τα γιούρτια
Το περίεργο είναι οτι είναι η πρώτη φορά που ακούω αρνητική κριτική αν και το έχω προτείνει σε πάνω απο τριάντα άτομα συμπεριλαμβανομενων και άτομα με πολύ περίεργο και αυστηρό γούστο στις ταινίες,όπως με τους φίλους που το ξαναείδα εχθές και έμειναν με το στόμα ανοιχτό
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τιμή και δόξα στην Barbie fru_fruπολυ μου αρεσει που διαβαζω πραγματα που δεν τα καταλαβαινω καθολου
(ειπαμε, θα καταργησω τις ξανθες ανταυγειες αλλα και παλι το μυαλο στα κομπιουτερικα τουβλο θα παραμεινει)
Ψιτ... δοξαστε με !!!!![]()
Ευτυχώς δεν έγινες κριτικός κινηματογράφου (ή μήπως έγινεςΠειράζει που δεν μου άρεσε η ταινία?
Υ.Γ. Ουάου, είμαι κακός!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Τιμή και δόξα στην Barbie fru_fru
Ευτυχώς δεν έγινες κριτικός κινηματογράφου (ή μήπως έγινες)
Όχι ευτυχώς όχι ακόμα!!!!
Απλά το ότι η ιδέα είναι πρωτότυπη, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το σενάριο.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι δύσκολα με εντυπωσιάζει μια ταινία,
Aλλά οι ερμηνείες, το σενάριο/διάλογοι, ήταν κακά.
όσο για τα υπόλοιπα, δεν θα επεκταθώ για να μην αποκαλύψω τίποτα από την ιστορία.
H πρότασή μου:
2 άνθρωποι που επίσης " απλα μιλάνε" καθόλη τη διάρκεια της ταινίας ,με μαγικές ερμηνείες και διαλόγους καθολα ανθρώπινους και καθημερινούς, εν τέλει ομως ουσιαστικούς: "Πριν το ηλιοβασίλεμα(Before Sunset)" του Richard Linklater (είναι η συνέχεια του "πριν το χάραμα(Before Sunrise)"
Ίσως η καλύτερη και πιο απλή ταινία που έχω δεί ποτέ, και είμαι σίγουρος ότι οι κυρίες που έχουν αγαπήσει πολύ ή πιστεύουν στους μοιραίους έρωτες και τις χαμένες ευκαιρίες, θα τη λατρέψετε..

Θα σας πρότεινα να δείτε και τις δύο τανίες και να παρασυρθείτε μέσα τους... απλά εγώ έτυχε να δώ πρώτα τη δεύτερη. νομίζω δεν έχει σημασία με ποιά σειρά θα τις δείτε, καθώς αυτή που θα δείτε πρωτη θα σας γεμίσει ερωτηματικά που θα σας απαντήσει η δεύτερη
ΥΓ. Ναι, είναι ιστορία αγάπης
ΥΓ2. Δυστυχώς δεν έχω links για download, παρά μόνο σε dvd τις ταινιες, με την πρωτη μονο με αγγλικους υποτιτλους. Ρωτηστε σε βιντεο κλαμπ , αλλιως εδω ειμαι εγω!
erefer
Διάσημο μέλος
8.0 στα 10 και οι δύο ταινίες στο imdb,μάλλον τόσοι άνθρωποι δεν γίνεται να κάνουν λάθος...Θα προσπαθήσω να τις βρώΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Shakespeare τις βρήκα και τις δύο,να περιμένεις κριτική![]()
Ωχ, άρχισα πόλεμο???

Eλπίζω να σου αρέσουν!

erefer
Διάσημο μέλος
Tην μία θα την δώ σίγουρα σήμερα πιστεύω
Εδώ είναι και τα LinksBefore sunrise-Before sunset
Υπότιτλοι before sunrise εδώ
Yπότιτλοι Βfore sunset εδώ
elvenstar
Επιφανές μέλος
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Σίγουρα,ο τρίτος παγκόσμιος που ξέσπασε απ΄το internetTην μία θα την δώ σίγουρα σήμερα πιστεύω
Εδώ είναι και τα Links
Before sunrise-Before sunset
Υπότιτλοι before sunrise εδώ
Yπότιτλοι Βfore sunset εδώ
Καλοσύνη σου που μπήκες στον κόπο να παραθέσεις τα links! Ευχαριστώ!

Και ναι, αν δεν είστε της αγάπης και του έρωτα δεν θα σας αρέσουν σίγουρα, αν και καταπιάνονται με το θέμα με αντισυμβατικό τρόπο, πιο ανθρώπινο. όπως και να έχει.. PEACE!!!

erefer
Διάσημο μέλος
Λοιπόν εγώ χωρίς να τις δω θα πω ότι είναι χάλια.

Sli8erin μόλις τώρα είδα πως το willow εχει κάποιον που μιλάει-εξηγεί ενω παίζει η ταινία,οπότε μην το κατεβάσεις,θα ψάξω μήπως το βρώ αλλού...ήθελα να'ξερα ποιος το ανέβασε
κρίμα γιατί είχε ωραία σκηνικά απ'οτι είδα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι directory's lang. κατάλαβα. κόβουν τις υπολοιπες γλώσσεςSli8erin μόλις τώρα είδα πως το willow εχει κάποιον που μιλάει-εξηγεί ενω παίζει η ταινία,οπότε μην το κατεβάσεις,θα ψάξω μήπως το βρώ αλλού...ήθελα να'ξερα ποιος το ανέβασε
κρίμα γιατί είχε ωραία σκηνικά απ'οτι είδα!
ή τους υπότιτλους κ αφήνουν αυτές που θέλουν μονο. Δεν πειράζει το κατεβάζω κ εγώ κ θα δούμε τι θα βγει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Aριβώς,αν το βρώ αλλού θα το βάλω...Είναι directory's lang. κατάλαβα. κόβουν τις υπολοιπες γλώσσεςή τους υπότιτλους κ αφήνουν αυτές που θέλουν μονο. Δεν πειράζει το κατεβάζω κ εγώ κ θα δούμε τι θα βγει.
erefer
Διάσημο μέλος
Αρχικά να διευκρινήσω πως οι αισθηματικές ταινίες δεν μου προκαλούν και πολύ ενδιαφέρον.Κατά τα άλλα ήταν μια καλογυρισμένη ταινία που να σου πώ την αλήθεια δεν θα την ξαναέβλεπα δεύτερη φορά,είχε όμως καλά στοιχεία αλλά με έκανε να βαριέμαι
Βέβαια αν κάποιος/α του αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες πιστεύω θα αρέσει...Αν την κατατάξω σε ένα μεγαλύτερο φάσμα όμως στις αισθηματικές,κάποιος που του αρέσει αυτό το είδος(αισθηματικές)δεν νομίζω να "τρελλαθεί" κιόλας,αν έχει δεί π.χ(όποιες μου'ρχονται)"Άγγλος ασθενής,Γαλάζια λίμνη,Τιτανικός" και πάρα πολλές ακόμα που θεωρώ κορυφαίες αν και δεν είναι του ίδιου budget...Τελική κριτική,μέτρια προς καλή βάζω 6.0/10(Έγινα και κριτικός κινηματογράφου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool