Tαινία που δεν πρέπει να χάσετε!!!

Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ εκεί κ το Willow; Ειναι μια παλιά ταινία σαν RPG. Ποιες ειναι Κατερίνα;

εχω το willow σε dvd αλλα μονο με αγγλικούς υποτιτλους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα κατατοπιστηκα και εγω η φτωχη μελαχροινοξανθια...:hmm:

(ψιτ, πλακα σας κανω, ντατς??:D)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα θα την ξαναδώ για δεύτερη φορά,θα'ρθουν φίλοι,ποπ-κορν 50 ίντσες και περιμένω να δώ εντυπώσεις:hmm:Τρίτη φορά πάντως δεν τη βλέπω,θέλω να δώ τώρα πράγματα που ίσως μου ξέφυγαν:DΤην είδε κανένας άλλος???

Δεν τρωγεσαι με τιποτα ...Ζηλευωωωωωωωωω...Και το χειροτερο ειναι που δεν μπορω να κανω ΤΙΠΟΤΑ για αυτο!!!

ΒΙΒΗ 1 και για μένα!!!! :P
γιατι θα με απωλήσουν!!!!! :up:

Πειράζει που δεν μου άρεσε η ταινία?
Βρήκα το παίξιμο των ηθοποιών να κυμαίνεται από μέτριο έως απαράδεκτο, τη σκηνοθεσία αδιάφορη,και το σενάριο αρκετά παιδικό, βαρέθηκα αρκετές φορές με τα πολλά κλισέ(πλεον), παρά την αξιοσημείωτη έρευνα που προηγήθηκε (η οποία μεταξύ μας δεν ήταν και κάτι το τρομερό, μια βόλτα στο GOOGLΕ ήταν όλη κι όλη)...
Όσο για ηθικά διδάγματα και προβληματισμούς, θέτει καναδυό, αλλά χάνονται μέσα στις παιδαριώδεις ατάκες και το αναπάντεχα ρηχό φινάλε.
ίσως ο 15χρονος ξάδερφός μου το διασκέδαζε, αλλά για μένα :down:

Υ.Γ. Ουάου, είμαι κακός!

Καλέ δεν πειράζει!!!!
Γνώμη σου..... :)
ΌΤαν την ΄δω και εγώ θα έχω κατα νου τα σχόλιά σου...;)
και θα γράψω και εγώ την κριτική μου...:cool:

Βρήκα το παίξιμο των ηθοποιών να κυμαίνεται από μέτριο έως απαράδεκτο, τη σκηνοθεσία αδιάφορη,και το σενάριο αρκετά παιδικό, βαρέθηκα αρκετές φορές με τα πολλά κλισέ(πλεον), παρά την αξιοσημείωτη έρευνα που προηγήθηκε (η οποία μεταξύ μας δεν ήταν και κάτι το τρομερό, μια βόλτα στο GOOGLΕ ήταν όλη κι όλη)...
Όσο για ηθικά διδάγματα και προβληματισμούς, θέτει καναδυό, αλλά χάνονται μέσα στις παιδαριώδεις ατάκες και το αναπάντεχα ρηχό φινάλε.

Υ.Γ. Ουάου, είμαι κακός!
Τώρα με έχεις κάνει έξω φρενών,μιλάμε τσαντίστηκα!!:lol::lol::lol:Το ρωτάς αν πειράζει που δεν σου άρεσε?Φυσικά και δε πειράζει,καθένας έχει την δική του κριτική και αυθεντίες και αυτό βεβαίως είναι απόλυτα λογικό.Πάντως νομίζω οτι κι εσύ θα συμφωνήσεις οτι πρόκειται για ένα ξεχωριστό σενάριο που εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξανασυναντήσει..
Ελπίζω στο τέλος να μη με πάρετε με τα γιούρτια:lol:Το περίεργο είναι οτι είναι η πρώτη φορά που ακούω αρνητική κριτική αν και το έχω προτείνει σε πάνω απο τριάντα άτομα συμπεριλαμβανομενων και άτομα με πολύ περίεργο και αυστηρό γούστο στις ταινίες,όπως με τους φίλους που το ξαναείδα εχθές και έμειναν με το στόμα ανοιχτό:D

πολυ μου αρεσει που διαβαζω πραγματα που δεν τα καταλαβαινω καθολου :D:D:D:D:D:D
(ειπαμε, θα καταργησω τις ξανθες ανταυγειες αλλα και παλι το μυαλο στα κομπιουτερικα τουβλο θα παραμεινει:D:D:D:D)
Ψιτ... δοξαστε με !!!!:down::down::down::down::down:
Τιμή και δόξα στην Barbie fru_fru

Υ.Γ. Ουάου, είμαι κακός!
Ευτυχώς δεν έγινες κριτικός κινηματογράφου (ή μήπως έγινες:rolleyes:)

Τιμή και δόξα στην Barbie fru_fru

Ευτυχώς δεν έγινες κριτικός κινηματογράφου (ή μήπως έγινες:rolleyes:)

Όχι ευτυχώς όχι ακόμα!!!!

Απλά το ότι η ιδέα είναι πρωτότυπη, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το σενάριο.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι δύσκολα με εντυπωσιάζει μια ταινία,
Aλλά οι ερμηνείες, το σενάριο/διάλογοι, ήταν κακά.
όσο για τα υπόλοιπα, δεν θα επεκταθώ για να μην αποκαλύψω τίποτα από την ιστορία.

H πρότασή μου:
2 άνθρωποι που επίσης " απλα μιλάνε" καθόλη τη διάρκεια της ταινίας ,με μαγικές ερμηνείες και διαλόγους καθολα ανθρώπινους και καθημερινούς, εν τέλει ομως ουσιαστικούς: "Πριν το ηλιοβασίλεμα(Before Sunset)" του Richard Linklater (είναι η συνέχεια του "πριν το χάραμα(Before Sunrise)"

Ίσως η καλύτερη και πιο απλή ταινία που έχω δεί ποτέ, και είμαι σίγουρος ότι οι κυρίες που έχουν αγαπήσει πολύ ή πιστεύουν στους μοιραίους έρωτες και τις χαμένες ευκαιρίες, θα τη λατρέψετε.. ;)

Θα σας πρότεινα να δείτε και τις δύο τανίες και να παρασυρθείτε μέσα τους... απλά εγώ έτυχε να δώ πρώτα τη δεύτερη. νομίζω δεν έχει σημασία με ποιά σειρά θα τις δείτε, καθώς αυτή που θα δείτε πρωτη θα σας γεμίσει ερωτηματικά που θα σας απαντήσει η δεύτερη

ΥΓ. Ναι, είναι ιστορία αγάπης
ΥΓ2. Δυστυχώς δεν έχω links για download, παρά μόνο σε dvd τις ταινιες, με την πρωτη μονο με αγγλικους υποτιτλους. Ρωτηστε σε βιντεο κλαμπ , αλλιως εδω ειμαι εγω!

Χμμ..:hmm:8.0 στα 10 και οι δύο ταινίες στο imdb,μάλλον τόσοι άνθρωποι δεν γίνεται να κάνουν λάθος...Θα προσπαθήσω να τις βρώ

Shakespeare τις βρήκα και τις δύο,να περιμένεις κριτική:mad::lol::lol::lol:

Shakespeare τις βρήκα και τις δύο,να περιμένεις κριτική:mad::lol::lol::lol:

Ωχ, άρχισα πόλεμο??? :lol::lol::lol:
Eλπίζω να σου αρέσουν!:up:

Σίγουρα,ο τρίτος παγκόσμιος που ξέσπασε απ΄το internet:lol:Tην μία θα την δώ σίγουρα σήμερα πιστεύω:hmm:Εδώ είναι και τα Links
Before sunrise-Before sunset
Υπότιτλοι before sunrise εδώ
Yπότιτλοι Βfore sunset εδώ

Λοιπόν εγώ χωρίς να τις δω θα πω ότι είναι χάλια. Όλα αυτά τα κοινωνικά κ τα αγαπισιάρικα δεν τα μπορώ καθόλου
icon15.gif
sorry Shake. Erefer στο rapidShare πρέπει να έχω φάκελο Share με movies για να μπορέσω να κατεβάσω γιατί πήγα να κατεβάσω το willow κ δεν μ' αφήνει κ με πετάει σε μία οθόνη για upload

Σίγουρα,ο τρίτος παγκόσμιος που ξέσπασε απ΄το internet:lol:Tην μία θα την δώ σίγουρα σήμερα πιστεύω:hmm:Εδώ είναι και τα Links
Before sunrise-Before sunset
Υπότιτλοι before sunrise εδώ
Yπότιτλοι Βfore sunset εδώ

Καλοσύνη σου που μπήκες στον κόπο να παραθέσεις τα links! Ευχαριστώ!:up:

Και ναι, αν δεν είστε της αγάπης και του έρωτα δεν θα σας αρέσουν σίγουρα, αν και καταπιάνονται με το θέμα με αντισυμβατικό τρόπο, πιο ανθρώπινο. όπως και να έχει.. PEACE!!! :up:

Λοιπόν εγώ χωρίς να τις δω θα πω ότι είναι χάλια.
:lol::lol::lol:Sli8erin μόλις τώρα είδα πως το willow εχει κάποιον που μιλάει-εξηγεί ενω παίζει η ταινία,οπότε μην το κατεβάσεις,θα ψάξω μήπως το βρώ αλλού...ήθελα να'ξερα ποιος το ανέβασε:hmm:κρίμα γιατί είχε ωραία σκηνικά απ'οτι είδα!

:lol::lol::lol:Sli8erin μόλις τώρα είδα πως το willow εχει κάποιον που μιλάει-εξηγεί ενω παίζει η ταινία,οπότε μην το κατεβάσεις,θα ψάξω μήπως το βρώ αλλού...ήθελα να'ξερα ποιος το ανέβασε:hmm:κρίμα γιατί είχε ωραία σκηνικά απ'οτι είδα!
Είναι directory's lang. κατάλαβα. κόβουν τις υπολοιπες γλώσσες:mad: ή τους υπότιτλους κ αφήνουν αυτές που θέλουν μονο. Δεν πειράζει το κατεβάζω κ εγώ κ θα δούμε τι θα βγει.

Είναι directory's lang. κατάλαβα. κόβουν τις υπολοιπες γλώσσες:mad: ή τους υπότιτλους κ αφήνουν αυτές που θέλουν μονο. Δεν πειράζει το κατεβάζω κ εγώ κ θα δούμε τι θα βγει.
Aριβώς,αν το βρώ αλλού θα το βάλω...

Shakespeare είδα εχθές το before sunrise:)Αρχικά να διευκρινήσω πως οι αισθηματικές ταινίες δεν μου προκαλούν και πολύ ενδιαφέρον.Κατά τα άλλα ήταν μια καλογυρισμένη ταινία που να σου πώ την αλήθεια δεν θα την ξαναέβλεπα δεύτερη φορά,είχε όμως καλά στοιχεία αλλά με έκανε να βαριέμαι:DΒέβαια αν κάποιος/α του αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες πιστεύω θα αρέσει...Αν την κατατάξω σε ένα μεγαλύτερο φάσμα όμως στις αισθηματικές,κάποιος που του αρέσει αυτό το είδος(αισθηματικές)δεν νομίζω να "τρελλαθεί" κιόλας,αν έχει δεί π.χ(όποιες μου'ρχονται)"Άγγλος ασθενής,Γαλάζια λίμνη,Τιτανικός" και πάρα πολλές ακόμα που θεωρώ κορυφαίες αν και δεν είναι του ίδιου budget...Τελική κριτική,μέτρια προς καλή βάζω 6.0/10(Έγινα και κριτικός κινηματογράφου:lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back