Tα τρία γατάκια που δεν έχουν μαμά

Προσπάθησε να τους δώσεις λίγο ζαχαρόνερο, τα βοηθάει πολύ όταν έχουν καταπέσει...
Γαμώτο, εύχομαι να τα καταφέρουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tώρα κάθονται αγγαλιασμένα εκεί που τα βαράει ο ήλιος..Είναι πολύ λυπητερό και συγκινητικό να το βλέπει κάποιος αυτό.. :'(
Θα τους βάλω ζαχαρόνερο αλλα δεν νομίζω να έχουν όρεξη να πιουν.. :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι μωρέ τα ψυχάκια! Μην παραιτείστε, ίναι κρίμα να φύγουν κι αυτά μετά που τα βρήκες κ προσπαθείς τόσο :(. Καλή τύχη πάντως

Λοιπόν πέθανε το ένα.. :(
Το άλλο δεν ξέρω τι θα κάνει πάντως έχω λυπηθεί πολύ.

SOS..
Θέλω να σας ρωτήσω κάτι..το γατάκι (αυτό που απέμεινε) φτάνει τώρα 12 ημερών..Απο πότε και μετά να αρχίσω να του δίνω τροφή; Πότε να σταματήσω το γάλα..Γιατι μέχρι τώρα μόνο γαλά..Νερο;

Βρε κορίτσι μου....αφού δεν μπορείς να τα καταφέρεις με το γατάκι....γιατί δεν το έδωσες στην κοπέλα που προσφέρθηκε;;;;;;;;
12 ημερών γατάκι δεν μπορεί να φάει ξηρά τροφή!!! θέλει τάισμα με μπιμπερό ανά 3 ώρες και να είναι στα ζεστά!!! συγνώμη για το έντονο της απάντησης αλλά έχω φορτιστεί πολύ....!!! 2 γατάκια πέθαναν και απ'όσο λες μπορεί κι αυτό.... το γατάκι θέλει ασφάλεια, ζεστασιά και φαγητό!! σαν ένα μωρό δες το....και φυσικά επικοινώνησε και με έναν κτηνίατρο γιατί μπορεί να χρειαστεί να το δει...σε παρακαλώ δηλαδή!!!!

Οκ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Ριτα μου,μηπως δεν τα ταιζεις με μπιμπερο,και περιμενεις να φανε μονα τους;;Γιατι,οπως ειπα και παραπανω..ειναι αδυνατον σε αυτην την ηλικια να τρωνε απο το πιατακι.:(
Μακαρι να τα καταφερει τουλαχιστον το τριτο.Αν ζει ακομα,επικοινωνησε με την κοπελα που προσφερθηκε...την feline angels.Ειναι πραγματικα κριμα να φυγει και αυτο..:( https://www.mypetz.gr/member.php?u=53078

Εχουμε κανένα νέο από το γατάκι;

Λοιπόν πρώτα απ'όλα Καλή σας μέρα! :)
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας για τις συμβουλές σας και το ενδιαφέρον.
Θα ήθελα επιπλέον να ευχαριστήσω την kat-cats (Κατερίνα) διότι με το σχόλιο της με ταρακούνησε αρκετά και άρχισα να το βλέπω πολύ πιο σοβαρά το θέμα. Όπως είπε το είδα σαν ένα δώρο. Λέω τι έχω και δεν είμαι ικανή να το προσέχω και να το μεγαλώσω; Είμαι και παραείμαι. :)
Η Ρεμπέκα σήμερα είναι 1 μηνών και κάτι ημερών. Ο κτηνίατρος μου έδωσε γάλα και κροκέτες για να την ταίζω. ( Είχα κάνει λάθος για το πόσο ήταν γιατί δεν ήξερα την τύφλα μου.)
Σας παρουσιάζω την Ρεμπέκα.
View attachment 44841
:redface: :D (Στην μουρίτσα της έχει χώματα γιατί όταν την βγάζουμε έξω της αρέσει να μυρίζει κάτω :P )

Τελευταία επεξεργασία:
Ρίτα χαίρομαι πάρα πολύ!!! ειλικρινά στο λέω! μπράβο σας, είναι πανέμορφη η μικρούλα και χαίρομαι που συμβουλεύτηκες γιατρό!! όλα καλά από εδώ και πέρα!!! είναι πραγματικά πολύ όμορφη!!! απλά μην την βγάζεις έξω είναι ακόμα μικρούλα...μην τύχει κάτι και μετά δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις!!! Να σου ζήσει η Ρεμπέκα!!!

.Σε ευχαριστω πολύ! Θα το εχω υπόψη μου! Να σαι καλά και να σου ζήσουν και εσέναη τζίντζερ και ο ιντεφιξ. :happy:

Σευχαριστώ Ρίτα!!! όλα καλά με τα ζωάκια σου! να είναι πάντα καλά! να μας βάλεις κι άλλες φωτογραφίες!!

μπράβο, να ζήσει η Ρεμπέκα. Πρόσεχε λίγο με το "έξω", είναι πολύ μικρή. Κράτα την μέσα, να δυναμώσει, να μεγαλώσει και να ψάχνεις να της βρεις ένα σπιτάκι, αν δεν μπορείς να την κρατ΄σηεις εσύ. Είναι πολύ γλυκιά φάτσα

Πολύ ωραία τα νέα για τη γλυκιά Ρεμπέκα! Πρόσεχέ την όσο μπορείς τώρα που είναι ακόμη μικρούλα κ ευαισθητούλα, εύχομαι όλα να πάνε καλά και να είστε πολλάαα χρόνια μαζί! :)

Τέλειο φατσόνι,χαίρομαι που αυτό το μικρούλι είναι καλά και δείχνει να συνεχίζει να τα πηγαίνει και καλύτερα!!

Να'σαι καλά και μην φοβάσαι τίποτα!

Σας ευχαριστώ όλες σες παρα πολύ! Να είστε καλα και να σας ζήσουν και εσας τα γατάκια και αλλά κατοικίδια που ενδεχομένως θα έχετε! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back