Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Γαμώτο, εύχομαι να τα καταφέρουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα τους βάλω ζαχαρόνερο αλλα δεν νομίζω να έχουν όρεξη να πιουν..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
. Καλή τύχη πάντωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το άλλο δεν ξέρω τι θα κάνει πάντως έχω λυπηθεί πολύ.
Θέλω να σας ρωτήσω κάτι..το γατάκι (αυτό που απέμεινε) φτάνει τώρα 12 ημερών..Απο πότε και μετά να αρχίσω να του δίνω τροφή; Πότε να σταματήσω το γάλα..Γιατι μέχρι τώρα μόνο γαλά..Νερο;
kat-cats
Διάσημο μέλος
12 ημερών γατάκι δεν μπορεί να φάει ξηρά τροφή!!! θέλει τάισμα με μπιμπερό ανά 3 ώρες και να είναι στα ζεστά!!! συγνώμη για το έντονο της απάντησης αλλά έχω φορτιστεί πολύ....!!! 2 γατάκια πέθαναν και απ'όσο λες μπορεί κι αυτό.... το γατάκι θέλει ασφάλεια, ζεστασιά και φαγητό!! σαν ένα μωρό δες το....και φυσικά επικοινώνησε και με έναν κτηνίατρο γιατί μπορεί να χρειαστεί να το δει...σε παρακαλώ δηλαδή!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μακαρι να τα καταφερει τουλαχιστον το τριτο.Αν ζει ακομα,επικοινωνησε με την κοπελα που προσφερθηκε...την feline angels.Ειναι πραγματικα κριμα να φυγει και αυτο..
https://www.mypetz.gr/member.php?u=53078Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας για τις συμβουλές σας και το ενδιαφέρον.
Θα ήθελα επιπλέον να ευχαριστήσω την kat-cats (Κατερίνα) διότι με το σχόλιο της με ταρακούνησε αρκετά και άρχισα να το βλέπω πολύ πιο σοβαρά το θέμα. Όπως είπε το είδα σαν ένα δώρο. Λέω τι έχω και δεν είμαι ικανή να το προσέχω και να το μεγαλώσω; Είμαι και παραείμαι.

Η Ρεμπέκα σήμερα είναι 1 μηνών και κάτι ημερών. Ο κτηνίατρος μου έδωσε γάλα και κροκέτες για να την ταίζω. ( Είχα κάνει λάθος για το πόσο ήταν γιατί δεν ήξερα την τύφλα μου.)
Σας παρουσιάζω την Ρεμπέκα.
View attachment 44841
(Στην μουρίτσα της έχει χώματα γιατί όταν την βγάζουμε έξω της αρέσει να μυρίζει κάτω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
FELINE ANGELS
Νεοφερμένο μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Να'σαι καλά και μην φοβάσαι τίποτα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool