strayshelp
Δραστήριο μέλος
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Μετά από αυτό, η οικογένεια μετακομίζοντας παρέδωσε τη γάτα σε τοπικό καταφύγιο ζώων και εξαγριωμένοι οι υπεύθυνοι δήλωσαν πως το στρες που προκάλεσαν στη 10χρονη γάτα, ήταν ανεπανόρθωτο.[/FONT]
από www.pets.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παρ΄όλα αυτά είναι μια γλύκα! Πως καταφέρανε να τη βγάλουν φωτογραφία έτσι
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Αραγε έζησε τελικά?

Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ περαστική ήμουνα και την άκουγα να φωνάζει 4-5 μέρες και την τάιζα από μια χαραμάδα. Κανένας δεν την άκουγε? Φυσικά και την άκουγαν όλοι γιατί ούρλιαζε το γατί επί τόσες μέρες απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ!
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tι άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο! Αλλά θα μου πεις, εδώ ξεχνάνε τα παιδιά τους στ'αυτοκίνητα, τις γάτες θα θυμηθούν?
Αραγε έζησε τελικά?![]()
Κι εμένα με είχαν ξεχάσει μια φορά στο αυτοκίνητο

dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι εννοείς;;;Κι εμένα με είχαν ξεχάσει μια φορά στο αυτοκίνητο![]()

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πω, πω!! Ο Θεός έβαλε το χέρι του και δεν έπαθες τίποτα/δε σε βούτηξε κανένας! Μεγάλη προσοχή με τα μωρά μας και τα ζωάκια μας!!Με είχαν στο καθισματάκι πίσω και πηγαίναμε σουπερ μαρκετ. Ε, όταν φτάσαμε μπήκαν για τα ψώνια και ξεχάσανε να με πάρουν μαζί τους! Και γύρισαν μετά από μια ώρα και πάθαν σοκ!
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Yasmin είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά αυτού του "κυρίου"!!Εχουμε κι εδω τετοια ενας κυριος πεθανε και κλειδωσαν οι συγγενεις το σπιτι του με τη γατα μεσα μετα απο δυο τρεις βδομαδεσ χωρις φαι κα νερο το ζωντανο πηγε ο ανηψιος με μια εκτημήτρια εργων τεχνης για τα εργα του θειου... Ο ανεψιος ειδε ενα σκελετωμένο γατι και η φυσικη του κινηση ηταν να ανοιξει το παραθυρο και να το πεταξει εξω απο τον πρωτο οπου ετσι σκελετωμενο που ηταν εσπασε σαγονι κλπ. Ευτυχως να ναι καλα η εκτιμητρια που τον διαολοστειλε , πηγε μαζεψε τη γατουλα και την πηγε στον κτηνιατρο και την κρατησε η κοπελα... Ειλικρινα δεν μπορω αλλο ιστοριες κακοποιησης καθε μερα ακουω και μια αλλη γι αυτο εφτιαξα την ομαδα ψυχολογων μηπως μπορεσουμε να ενημερωσουμε και να εκπαιδευσουμε καθολου κοσμο

Αλλά άνθρωποι τέτοιοι υπάρχουν πολλοί δυστυχώς και είναι δύσκολο να τους αλλάξεις γνώμη, ειδικά όταν πρόκειται για ζώα. Σχεδόν κανέναν δεν τον απασχολεί η βία και η κακοποίηση των ζώων. Καλή η προσπάθειά σου πάντως! Μακάρι να πιάσει τόπο!

zorica
Διάσημο μέλος
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Την τέταρτη μέρα λοιπόν της απουσίας της, φωνάζοντας "ψιψι" στην γειτονιά ακούω ένα νιαούρισμα από την απέναντι πολυκατοικία, κατάλαβα ότι δεν ήταν η φωνή της, πήγα όμως να δω ποιός ήταν. Ήταν μια άγνωστη γατούλα η οποία είχε κάτσει έξω από μία εξωτερική αποθήκη της πολυκατοικίας, με κοιτούσε επίμονα και νιαούριζε.
Κατάλαβα αμέσως τί είχε γίνει!!! Πλησίασα την αποθήκη και άκουσα την φωνή της Γατάρας μου από μέσα. Είχε κλειστεί εκεί όλες αυτές τις μέρες και αν δεν είχε την βοήθεια της άγνωστης γατούλας δεν θα την άκουγε ποτέ κανείς. Ειδοποίησα την ιδιοκτήτρια και μόλις άνοιξε την αποθήκη η κοπελάρα μου έτρεξε στην αγκαλιά μου.
Η άγνωστη γατούλα είχε ήδη εξαφανιστεί αφού είχε κάνει την καλή της πράξη.
Ακόμα όταν σκέφτομαι αυτή την ιστορία συγκινούμαι από την εξυπνάδα και την αληλλεγγύη των γατουλινιών.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εχουμε κι εδω τετοια ενας κυριος πεθανε και κλειδωσαν οι συγγενεις το σπιτι του με τη γατα μεσα μετα απο δυο τρεις βδομαδεσ χωρις φαι κα νερο το ζωντανο πηγε ο ανηψιος με μια εκτημήτρια εργων τεχνης για τα εργα του θειου... Ο ανεψιος ειδε ενα σκελετωμένο γατι και η φυσικη του κινηση ηταν να ανοιξει το παραθυρο και να το πεταξει εξω απο τον πρωτο οπου ετσι σκελετωμενο που ηταν εσπασε σαγονι κλπ. Ευτυχως να ναι καλα η εκτιμητρια που τον διαολοστειλε , πηγε μαζεψε τη γατουλα και την πηγε στον κτηνιατρο και την κρατησε η κοπελα... Ειλικρινα δεν μπορω αλλο ιστοριες κακοποιησης καθε μερα ακουω και μια αλλη γι αυτο εφτιαξα την ομαδα ψυχολογων μηπως μπορεσουμε να ενημερωσουμε και να εκπαιδευσουμε καθολου κοσμο
Θα έχεις πολύ δουλειά yasmin1
Εχει σαλτάρει ο κόσμοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Εχουμε ενα περυβολι στο οποιο παντα βρησκω ολοκληρες οικογενειες γατων.Εχω παρατηρησει οτι δεν αρρωστενουν ποτε.Εμεις τα ταϊζουμε και τα ποτιζουμε αλλα κανενα εμβολιο δεν εχει γινει σε καμια τους.Πως αυτες τα καταφερνουν και οι σπιτομενες παντα ειναι με προβληματα?Αρχιζω να αναρωτιεμε μηπως κατι δεν κανουμε σωστα!
Μήπως τα ζώα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν έξω αποκτάνε περισσότερα αντισώματα σε αρρώστιες? Γιατί κι εγώ το'χω προσέξει αυτό. Κάτω από την πολυκατοικία μου είναι 3-4 γάτες που τις ταϊζουμε όλοι εδώ και πολλά χρόνια..είναι τετράπαχες. Η μια έχει γεννήσει πάνω από 10 φορές (αδύνατον να την πιάσουμε να την στειρώσουμε είναι πανέξυπνο το διαολάκι και δεν πλησιάζεται!) και όμως είναι θηρίο. Τι να πω?

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μήπως τα ζώα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν έξω αποκτάνε περισσότερα αντισώματα σε αρρώστιες? Γιατί κι εγώ το'χω προσέξει αυτό. Κάτω από την πολυκατοικία μου είναι 3-4 γάτες που τις ταϊζουμε όλοι εδώ και πολλά χρόνια..είναι τετράπαχες. Η μια έχει γεννήσει πάνω από 10 φορές (αδύνατον να την πιάσουμε να την στειρώσουμε είναι πανέξυπνο το διαολάκι και δεν πλησιάζεται!) και όμως είναι θηρίο. Τι να πω?![]()
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ όταν διάβαζα το θέμα. Οι δικές μας πεθαίνουν μάλλον από την πολύ καλοζωϊα. Τι να πω. Κορίτσια προσέχετε τις γατούλες σας να μην είναι παχουλές. Σας το λέω κατόπιν εορτής.

zorica
Διάσημο μέλος
Ελενα thank you...Μήπως τα ζώα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν έξω αποκτάνε περισσότερα αντισώματα σε αρρώστιες? Γιατί κι εγώ το'χω προσέξει αυτό. Κάτω από την πολυκατοικία μου είναι 3-4 γάτες που τις ταϊζουμε όλοι εδώ και πολλά χρόνια..είναι τετράπαχες. Η μια έχει γεννήσει πάνω από 10 φορές (αδύνατον να την πιάσουμε να την στειρώσουμε είναι πανέξυπνο το διαολάκι και δεν πλησιάζεται!) και όμως είναι θηρίο. Τι να πω?![]()
Eiδες τη γατουτσο μου που την αναιβασα με το προγραμμα που μου ειπες?
Πιστευω οτι θα την σωσουμε.Ειδα καλυτερευση μεσα σε μια μερα!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχουμε κι εδω τετοια ενας κυριος πεθανε και κλειδωσαν οι συγγενεις το σπιτι του με τη γατα μεσα μετα απο δυο τρεις βδομαδεσ χωρις φαι κα νερο το ζωντανο πηγε ο ανηψιος με μια εκτημήτρια εργων τεχνης για τα εργα του θειου... Ο ανεψιος ειδε ενα σκελετωμένο γατι και η φυσικη του κινηση ηταν να ανοιξει το παραθυρο και να το πεταξει εξω απο τον πρωτο οπου ετσι σκελετωμενο που ηταν εσπασε σαγονι κλπ. Ευτυχως να ναι καλα η εκτιμητρια που τον διαολοστειλε , πηγε μαζεψε τη γατουλα και την πηγε στον κτηνιατρο και την κρατησε η κοπελα... Ειλικρινα δεν μπορω αλλο ιστοριες κακοποιησης καθε μερα ακουω και μια αλλη γι αυτο εφτιαξα την ομαδα ψυχολογων μηπως μπορεσουμε να ενημερωσουμε και να εκπαιδευσουμε καθολου κοσμο
Α θυμάμε που μας το λεγε η marmanga έλεος ήταν αυτό! Τι θα γίνει πια με την κακομεταχείρηση των ζωντανών ρε παιδια?
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool