Tην ξεχάσανε στην αποθήκη!

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Μία γάτα που κλειδώθηκε σε μια αποθήκη, κατάφερε να επιζήσει για δύο μήνες, γλύφοντας τις σταγόνες από τα παράθυρα. Η Έμμυ φυλακίστηκε όταν ακολούθησε τον ιδιοκτήτη της στην αποθήκη του κήπου και έμεινε εκεί, καθώς η αποθήκη κλειδώθηκε για το χειμώνα. Στα τζάμια παντού υπήρχαν εμφανή σημάδια από τη γλώσσα της Έμμυ, ενώ ο ιδιοκτήτης της την είχε αναφέρει σαν χαμένη και όταν την εντόπισε, ήταν σκελετωμένη.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Μετά από αυτό, η οικογένεια μετακομίζοντας παρέδωσε τη γάτα σε τοπικό καταφύγιο ζώων και εξαγριωμένοι οι υπεύθυνοι δήλωσαν πως το στρες που προκάλεσαν στη 10χρονη γάτα, ήταν ανεπανόρθωτο.[/FONT]

240108catpd0.jpg

από www.pets.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα ψάχνει σπίτι η γατούλα; Είναι και 10 ετών οπότε πρόκειται για δύσκολη υπόθεση:/:
Παρ΄όλα αυτά είναι μια γλύκα! Πως καταφέρανε να τη βγάλουν φωτογραφία έτσι:P ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Exω την εντύπωση ότι είναι απ το εξωτερικό το θέμα..Δεν μου τη στείλανε για σπιτάκι...Στο site του pets.gr το είχε.

:hmm:

Tι άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο! Αλλά θα μου πεις, εδώ ξεχνάνε τα παιδιά τους στ'αυτοκίνητα, τις γάτες θα θυμηθούν?
Αραγε έζησε τελικά?:(

Ρε παιδιά εγώ τα ίδια δεν πέρασα με μια γάτα που την είχαν κλείσει στο γκαραζ κι έκανα ολόκληρη ιστορία για να τους πείσω να ανοίξουνε να βγει έξω?

Εγώ περαστική ήμουνα και την άκουγα να φωνάζει 4-5 μέρες και την τάιζα από μια χαραμάδα. Κανένας δεν την άκουγε? Φυσικά και την άκουγαν όλοι γιατί ούρλιαζε το γατί επί τόσες μέρες απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ!

Tι άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο! Αλλά θα μου πεις, εδώ ξεχνάνε τα παιδιά τους στ'αυτοκίνητα, τις γάτες θα θυμηθούν?
Αραγε έζησε τελικά?:(

Κι εμένα με είχαν ξεχάσει μια φορά στο αυτοκίνητο:(

Με είχαν στο καθισματάκι πίσω και πηγαίναμε σουπερ μαρκετ. Ε, όταν φτάσαμε μπήκαν για τα ψώνια και ξεχάσανε να με πάρουν μαζί τους! Και γύρισαν μετά από μια ώρα και πάθαν σοκ!

Εγω παλι δεν καταλαβαινω πως καποιος μπορει να ξεχασει ειτε παιδι ειτε το ζωακι του.Για εμενα ειναι το ιδιο βαρη.Οταν βγαινω απο το σπιτι τρεμο την πιθανοτητα να βγει το γατακι εξω...αν και την βλεπω να το θελει πολυ δηλ.να βγει.Αραγε μηπως κανω λαθος?

Συνημμένα

• Εικόνα 327.jpg
    Εικόνα 327.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 40
Εχουμε κι εδω τετοια ενας κυριος πεθανε και κλειδωσαν οι συγγενεις το σπιτι του με τη γατα μεσα μετα απο δυο τρεις βδομαδεσ χωρις φαι κα νερο το ζωντανο πηγε ο ανηψιος με μια εκτημήτρια εργων τεχνης για τα εργα του θειου... Ο ανεψιος ειδε ενα σκελετωμένο γατι και η φυσικη του κινηση ηταν να ανοιξει το παραθυρο και να το πεταξει εξω απο τον πρωτο οπου ετσι σκελετωμενο που ηταν εσπασε σαγονι κλπ. Ευτυχως να ναι καλα η εκτιμητρια που τον διαολοστειλε , πηγε μαζεψε τη γατουλα και την πηγε στον κτηνιατρο και την κρατησε η κοπελα... Ειλικρινα δεν μπορω αλλο ιστοριες κακοποιησης καθε μερα ακουω και μια αλλη γι αυτο εφτιαξα την ομαδα ψυχολογων μηπως μπορεσουμε να ενημερωσουμε και να εκπαιδευσουμε καθολου κοσμο

Με είχαν στο καθισματάκι πίσω και πηγαίναμε σουπερ μαρκετ. Ε, όταν φτάσαμε μπήκαν για τα ψώνια και ξεχάσανε να με πάρουν μαζί τους! Και γύρισαν μετά από μια ώρα και πάθαν σοκ!
Πω, πω!! Ο Θεός έβαλε το χέρι του και δεν έπαθες τίποτα/δε σε βούτηξε κανένας! Μεγάλη προσοχή με τα μωρά μας και τα ζωάκια μας!!

Εχουμε κι εδω τετοια ενας κυριος πεθανε και κλειδωσαν οι συγγενεις το σπιτι του με τη γατα μεσα μετα απο δυο τρεις βδομαδεσ χωρις φαι κα νερο το ζωντανο πηγε ο ανηψιος με μια εκτημήτρια εργων τεχνης για τα εργα του θειου... Ο ανεψιος ειδε ενα σκελετωμένο γατι και η φυσικη του κινηση ηταν να ανοιξει το παραθυρο και να το πεταξει εξω απο τον πρωτο οπου ετσι σκελετωμενο που ηταν εσπασε σαγονι κλπ. Ευτυχως να ναι καλα η εκτιμητρια που τον διαολοστειλε , πηγε μαζεψε τη γατουλα και την πηγε στον κτηνιατρο και την κρατησε η κοπελα... Ειλικρινα δεν μπορω αλλο ιστοριες κακοποιησης καθε μερα ακουω και μια αλλη γι αυτο εφτιαξα την ομαδα ψυχολογων μηπως μπορεσουμε να ενημερωσουμε και να εκπαιδευσουμε καθολου κοσμο
Yasmin είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά αυτού του "κυρίου"!!:mad:
Αλλά άνθρωποι τέτοιοι υπάρχουν πολλοί δυστυχώς και είναι δύσκολο να τους αλλάξεις γνώμη, ειδικά όταν πρόκειται για ζώα. Σχεδόν κανέναν δεν τον απασχολεί η βία και η κακοποίηση των ζώων. Καλή η προσπάθειά σου πάντως! Μακάρι να πιάσει τόπο!;)

Εχουμε ενα περυβολι στο οποιο παντα βρησκω ολοκληρες οικογενειες γατων.Εχω παρατηρησει οτι δεν αρρωστενουν ποτε.Εμεις τα ταϊζουμε και τα ποτιζουμε αλλα κανενα εμβολιο δεν εχει γινει σε καμια τους.Πως αυτες τα καταφερνουν και οι σπιτομενες παντα ειναι με προβληματα?Αρχιζω να αναρωτιεμε μηπως κατι δεν κανουμε σωστα!

Η Γατάρα μου (μια φοβερή κεραμιδόγατα) είχε εξαφανιστεί για 4 μέρες. Είχα φάει όλη την γειτονιά στο ψάξιμο, αλλά τίποτα, όμως δεν το έβαζα κάτω ούτε καθόμουν άπραγη περιμένοντας να εμφανιστεί από μόνη της. Ήξερα ότι κάτι πήγαινε στραβά γιατί όταν την φώναζα πάντα σε dt εμφανιζόταν, ήταν ένα απίστευτα πιστό γατί.

Την τέταρτη μέρα λοιπόν της απουσίας της, φωνάζοντας "ψιψι" στην γειτονιά ακούω ένα νιαούρισμα από την απέναντι πολυκατοικία, κατάλαβα ότι δεν ήταν η φωνή της, πήγα όμως να δω ποιός ήταν. Ήταν μια άγνωστη γατούλα η οποία είχε κάτσει έξω από μία εξωτερική αποθήκη της πολυκατοικίας, με κοιτούσε επίμονα και νιαούριζε.

Κατάλαβα αμέσως τί είχε γίνει!!! Πλησίασα την αποθήκη και άκουσα την φωνή της Γατάρας μου από μέσα. Είχε κλειστεί εκεί όλες αυτές τις μέρες και αν δεν είχε την βοήθεια της άγνωστης γατούλας δεν θα την άκουγε ποτέ κανείς. Ειδοποίησα την ιδιοκτήτρια και μόλις άνοιξε την αποθήκη η κοπελάρα μου έτρεξε στην αγκαλιά μου.

Η άγνωστη γατούλα είχε ήδη εξαφανιστεί αφού είχε κάνει την καλή της πράξη.

Ακόμα όταν σκέφτομαι αυτή την ιστορία συγκινούμαι από την εξυπνάδα και την αληλλεγγύη των γατουλινιών.

Θα έχεις πολύ δουλειά yasmin1 :hmm:Εχει σαλτάρει ο κόσμος

Εχουμε ενα περυβολι στο οποιο παντα βρησκω ολοκληρες οικογενειες γατων.Εχω παρατηρησει οτι δεν αρρωστενουν ποτε.Εμεις τα ταϊζουμε και τα ποτιζουμε αλλα κανενα εμβολιο δεν εχει γινει σε καμια τους.Πως αυτες τα καταφερνουν και οι σπιτομενες παντα ειναι με προβληματα?Αρχιζω να αναρωτιεμε μηπως κατι δεν κανουμε σωστα!

Μήπως τα ζώα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν έξω αποκτάνε περισσότερα αντισώματα σε αρρώστιες? Γιατί κι εγώ το'χω προσέξει αυτό. Κάτω από την πολυκατοικία μου είναι 3-4 γάτες που τις ταϊζουμε όλοι εδώ και πολλά χρόνια..είναι τετράπαχες. Η μια έχει γεννήσει πάνω από 10 φορές (αδύνατον να την πιάσουμε να την στειρώσουμε είναι πανέξυπνο το διαολάκι και δεν πλησιάζεται!) και όμως είναι θηρίο. Τι να πω?:cool:

Μήπως τα ζώα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν έξω αποκτάνε περισσότερα αντισώματα σε αρρώστιες? Γιατί κι εγώ το'χω προσέξει αυτό. Κάτω από την πολυκατοικία μου είναι 3-4 γάτες που τις ταϊζουμε όλοι εδώ και πολλά χρόνια..είναι τετράπαχες. Η μια έχει γεννήσει πάνω από 10 φορές (αδύνατον να την πιάσουμε να την στειρώσουμε είναι πανέξυπνο το διαολάκι και δεν πλησιάζεται!) και όμως είναι θηρίο. Τι να πω?:cool:

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ όταν διάβαζα το θέμα. Οι δικές μας πεθαίνουν μάλλον από την πολύ καλοζωϊα. Τι να πω. Κορίτσια προσέχετε τις γατούλες σας να μην είναι παχουλές. Σας το λέω κατόπιν εορτής.:(

Ελενα thank you...
Eiδες τη γατουτσο μου που την αναιβασα με το προγραμμα που μου ειπες?
Πιστευω οτι θα την σωσουμε.Ειδα καλυτερευση μεσα σε μια μερα!:up:

Α θυμάμε που μας το λεγε η marmanga έλεος ήταν αυτό! Τι θα γίνει πια με την κακομεταχείρηση των ζωντανών ρε παιδια?

Ζorica τι απίθανη είναι η γατούλα που έχεις στο αβατάρ και στην υπογραφή σου! Η δική σου είναι?

-----------------------------

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back