Tattoo σε γάτα!!!

Nonika

Διακεκριμένο μέλος

Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
Τι αλλη κακοποιηση θα βρει το μυαλο του ανθρωπου τελικα απειρες οι διαστροφες πρωταν καν τη σφινξ και μετα εχει και σε σχεδιάκια, αυτη ποιος τη ρωτησε την κακομοίρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιος ήρθε;;;;;:blink::blink::blink::blink::blink::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::mad::mad::mad::mad:

χαχαχα την εχω δει πολλες φορες αυτη τη φωτο...καλα δεν το λες και κακοποιηση...μην τρελενομαστε..βλακεια ναι..αλλα οχι κακοποιηση!

ελεος ..τι αλλο τηα δουμε θεε μου???:blink::blink::blink::blink::blink:

χαχαχα την εχω δει πολλες φορες αυτη τη φωτο...καλα δεν το λες και κακοποιηση...μην τρελενομαστε..βλακεια ναι..αλλα οχι κακοποιηση!
Δεν ειναι κακοποιηση να εχουν τη γατα ακινητη μια ωρα και να την τρυπανε με τη βελονα του τατοο?Ποιος τη ρωτησε αν θελει να εχει σχεδιακι πανω της?

Δεν ειναι κακοποιηση να εχουν τη γατα ακινητη μια ωρα και να την τρυπανε με τη βελονα του τατοο?Ποιος τη ρωτησε αν θελει να εχει σχεδιακι πανω της?
μωρε δεν ρωταει κανεις σε τπτ..ειναι αυτο που λεω συνεχεια αλλα δεν καταλαβαινει κανεις..οτι εχει να κανει με τα ζωα..ειναι τελειως εγωιστικο το θεμα..ο ιδιοκτητης θελει να το ταισει κροκετα κοτοπουλο(αυτο μπορει να θελει μοσχαρκι)..δεν το ρωταει...
ο ιδιοκτητης θελει να το στειρωσει...(αυτο μπορει να θελει να γεννησει)
ο ιδιοκτητης κανει οσα θελει εκεινος ..που εκεινος θεωρει καλα για το γατι του το σκυλι τοθ κτλ....;)
αυτο λεω μονο τπτ περισσοτερο..
ασε που δεν ποναει το τα2..
χεχεχεχε εχω δυο και ξερω!:P:P:P(αστειευομαι)-μη με παρετε απο τα μουτρα!!

Όταν βλέπεις το ζωάκι σου σαν αξεσουάρ και όχι σαν ψυχούλα τέτοια φαντάζεσαι να κάνεις!!:mad:Να γίνω κακιά και να αναρωτηθώ αν τα χρώματα του τατουάζ ταιριάζουν με το σαλόνι ή με τα τατουάζ του ιδιοκτήτη; Μετά μπορεί να της πατήσει ένα βάψιμο,μια ταπετσαρία έτσι για αλλάγη βρε παιδί μου.

Όταν βλέπεις το ζωάκι σου σαν αξεσουάρ και όχι σαν ψυχούλα τέτοια φαντάζεσαι να κάνεις!!:mad:Να γίνω κακιά και να αναρωτηθώ αν τα χρώματα του τατουάζ ταιριάζουν με το σαλόνι ή με τα τατουάζ του ιδιοκτήτη; Μετά μπορεί να της πατήσει ένα βάψιμο,μια ταπετσαρία έτσι για αλλάγη βρε παιδί μου.
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!:up:

Παντως αλλιως ειναι οταν επεμβαινει καποιος για αισθητικους λογους στη φυση του ζωου,κι αλλιως οταν το κανει για λογους υγειας.

Εγώ απορώ πως το είχαν δέσει για να είναι σταθερό και τί φωνές έριξε :(

Θα είχε πολύ πλάκα αυτός/αυτή που το έκανε αυτο στο γατάκι να γνωρίσει μια/ενα σύντροφο που να του/της πει οκ μου κάνεις γιατί είσαι αυτής της ράτσας αλλά θα σε αλλάξουμε λίγο. Και να τον-την πιάσει με το ζόρι για βάψιμο/κόψιμο μαλλιών,τατουάζ ,πλαστικές δεν ξέρω και εγω τι θα φανταστεί για να το-την κάνει όπως του αρέσει και να μην τον-την υπερασπιστει κανείς. Θα ήταν καλά;

Αν πάντως ζει στη Ελλάδα ο-η ιδιοκτήτης ,υπάρχουν στη Παρουσίαση κάτι υπέροχες γάτες που μοιάζουν με αυτή απο πρες-παπιέ θεοπάρδαλες. Μήπως να έκανε μια βόλτα πριν της ζωγραφίσει και την άλλη σπάλα για συμμετρία;

το πιο πιθανό είναι να το υπνωτίσανε το ζώο;)

το πιο πιθανό είναι να το υπνωτίσανε το ζώο;)

Σωστά, έχεις δίκιο, αλλιώς δεν γίνεται...100%

....να το ναρκώσανε, όχι υπνωτίσανε, κι εγώ μπερδεύομαι μερικές φορές...(δεν νομίζω να ήθελαν να δούν τί ήταν στην προηγούμενη ζωή :blink:)

....να το ναρκώσανε, όχι υπνωτίσανε, κι εγώ μπερδεύομαι μερικές φορές...(δεν νομίζω να ήθελαν να δούν τί ήταν στην προηγούμενη ζωή :blink:)
Αυτό θα έλεγα τώρα...

φυσικα κ ειναι κακοποιηση..μην εξισωνουμε τη στειρωση κ τις κροκετες με τα τατουαζ. η στειρωση που ανεφερες εχει οφελος στη ζωη του ζωου, δεν υποφερει απο οιστρους κ δεν κανει καρκινους, το τατουαζ ποιο ακριβως οφελος εχει απο το να ικανοποιησει την ανωμαλια του ιδιοκτητη?:down::down:

αντε να δωμε τι αλλο εχουμε να ακουσουμε και να δουμε. παλι καλα που δεν του εβαλε και κανενα σκουλαρικη. ΙΒΑΝΑ συμφονω απολιτα μαζι σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back