bunny
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
απο θεμα εγωισμου μιλησα..επειδη αναφερεται συχνα...θελω οταν γραφω κατι να γινομαι κατανοητη..ισως εχω κολλημα με τα ελληνικα...αλλα ειτε για υγεια ειτε για οτιδηποτε..παλι δεν ρωτας το γατι..το κανεις επειδη εσυ το θεωρεις σωστο!δεν ειπα κατι αλλο...απλα δεν μπορω να το δω ως κακοποιηση..μονο σαν βλακεια..ταλαιπωρια ναι αλλα οχι κακοποιηση...αυτη απλα ειναι η γνωμη μου!φυσικα κ ειναι κακοποιηση..μην εξισωνουμε τη στειρωση κ τις κροκετες με τα τατουαζ. η στειρωση που ανεφερες εχει οφελος στη ζωη του ζωου, δεν υποφερει απο οιστρους κ δεν κανει καρκινους, το τατουαζ ποιο ακριβως οφελος εχει απο το να ικανοποιησει την ανωμαλια του ιδιοκτητη?![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
hoax= ένα ψέμα, μοντάζ, πλάκα, κάτι που δεν είναι πραγματικότητα.

bunny.... δεν είναι αληθινό tattoo.
bunny
Περιβόητο μέλος
Εγώ νομίζω ότι της έκναναν ένα από αυτά του τα κάνεις με νερό,τη φωτογράφησαν, ύστερα την έκαναν ένα μπάνιο,και poof! πάει το tattoo...

bunny
Περιβόητο μέλος
To ξέρω,απλά η φωτογραφία είναι κάπως.hoax= ένα ψέμα, μοντάζ, πλάκα, κάτι που δεν είναι πραγματικότητα.
bunny.... δεν είναι αληθινό tattoo.

julia
Διακεκριμένο μέλος
To ξέρω,απλά η φωτογραφία είναι κάπως.![]()
Όποιος έχει κάνει tattoo ή έχει δει "φρέσκο" ξέρει ότι δεν είναι έτσι!!

Είναι ΠΟΛΥ πιο κόκκινο και ερεθισμένο, δεν βλέπετε!

Άσε που η όλη διαδικασία έχει και λίγο αιματάκι...

bunny
Περιβόητο μέλος
Εγώ λέω ότι αυτό έκαναν:Όποιος έχει κάνει tattoo ή έχει δει "φρέσκο" ξέρει ότι δεν είναι έτσι!!
Άσε που η όλη διαδικασία έχει και λίγο αιματάκι...![]()

Εγώ νομίζω ότι της έκναναν ένα από αυτά του τα κάνεις με νερό,τη φωτογράφησαν, ύστερα την έκαναν ένα μπάνιο,και poof! πάει το tattoo...![]()
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω εχω ηδη δυο...απλα δεν ξερω πως μπορει να αντιδρα το δερμα της γατας...ασε που μπορει να εχει περασει καιρος απο οταν της το εχουν κανει...Όποιος έχει κάνει tattoo ή έχει δει "φρέσκο" ξέρει ότι δεν είναι έτσι!!
Άσε που η όλη διαδικασία έχει και λίγο αιματάκι...![]()
ξερω οτι οταν μαθαινουν να κανουν τα2 -δοκιμαζουν επανω σε νεκρο γουρουνι..επειδη το δερμα ειναι παρομοιο με του ανθρωπου..
και εμενα απατη μου κανει το θεμα..απλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρη επεδη δεν ξερω πως αντιδραει το δερμα της γατας σε κατι τετοιο!
bunny
Περιβόητο μέλος
Αφού υποτείθεται ότι μόλις της το έκαναν!εγω εχω ηδη δυο...απλα δεν ξερω πως μπορει να αντιδρα το δερμα της γατας...ασε που μπορει να εχει περασει καιρος απο οταν της το εχουν κανει...
ξερω οτι οταν μαθαινουν να κανουν τα2 -δοκιμαζουν επανω σε νεκρο γουρουνι..επειδη το δερμα ειναι παρομοιο με του ανθρωπου..
και εμενα απατη μου κανει το θεμα..απλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρη επεδη δεν ξερω πως αντιδραει το δερμα της γατας σε κατι τετοιο!

julia
Διακεκριμένο μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχα αυτο δεν το ειχα δει...παντως αν ειναι photoshop ειναι καλη δουλεια...Αφού υποτείθεται ότι μόλις της το έκαναν!
![]()
![]()
![]()
εκτος αν ειναι χενα βρε παιδια και το παρουσιαζουν κανονικο τα2..ποιος ξερει??
elvenstar
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
αλλα ειτε για υγεια ειτε για οτιδηποτε..παλι δεν ρωτας το γατι..το κανεις επειδη εσυ το θεωρεις σωστο!
συμφωνοι, δε ρωταω το γατι αν θα το στειρωσω, αλλα σου ξαναλεω στη μια περιπτωση του κανω καλο εφοσον το προστατευω απο μελλοντικο καρκινο. και δεν το θεωρω εγω σωστο, οι ερευνες το λενε.
στην αλλη περιπτωση που ειναι το καλο? δεν ειναι το ιδιο σορρυ....
αλλα ακομα κ χεννα να ειναι, ποιος ο λογος να φαει ναρκωση το ζωντανο? για να δειχνω τη διαστροφη μου σε φιλους μου κ τι ωραια γατα εχω?
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι βρε δεν διαφωνω,,,η σημειωση μου ειναι ως προς τα ελληνικα που χρησημοποιυμε για να δηλωσουμε κατι..το λεμε αυτο εγωιστικο..ενω στην ουσια ολα εγωιστικα ειναι εφοσον προκειται για αποψεις του καθενος!!!!!συμφωνοι, δε ρωταω το γατι αν θα το στειρωσω, αλλα σου ξαναλεω στη μια περιπτωση του κανω καλο εφοσον το προστατευω απο μελλοντικο καρκινο. και δεν το θεωρω εγω σωστο, οι ερευνες το λενε.
στην αλλη περιπτωση που ειναι το καλο? δεν ειναι το ιδιο σορρυ....
αλλα ακομα κ χεννα να ειναι, ποιος ο λογος να φαει ναρκωση το ζωντανο? για να δειχνω τη διαστροφη μου σε φιλους μου κ τι ωραια γατα εχω?
felix
Δραστήριο μέλος
Πονάει πολύ και είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ η γάτα να κάθησε να υποστεί τέτοιο μαρτύριο.
1. Η της έχουν κάνει νάρκωση
2.Η παίζει photoshop (...λίγο δύσκολο γιατί η βελόνα είναι 100% αληθινή, ακριβώς ίδια με αυτήν που έκανα τα τατουάζ)
Αποκλείεται οαιδιά να είναι ξύπνια η γάτα.Τώρα....μετά την νάρκωση...οι πόνοι είναι real .....δεν το συζητάμε.
Αυτό το θεωρώ κακοποίηση.
Ακόμα και τους μαλά..ς που βάζουν σκουλαρίκια στους σκύλους τους....για να μην πώ για τα άλλα τα νούμερα που κουρεύουν τα σκυλιά τους σαν καρναβάλια και τα πάνε σε επιδείξεις μόδας και όλοι γελάνε με τα κακόμοιρα.
ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
χμ..ασχετα με το γατι....Εχω 3 τατουάζ.
Πονάει πολύ και είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ η γάτα να κάθησε να υποστεί τέτοιο μαρτύριο.
1. Η της έχουν κάνει νάρκωση
2.Η παίζει photoshop (...λίγο δύσκολο γιατί η βελόνα είναι 100% αληθινή, ακριβώς ίδια με αυτήν που έκανα τα τατουάζ)
Αποκλείεται οαιδιά να είναι ξύπνια η γάτα.Τώρα....μετά την νάρκωση...οι πόνοι είναι real .....δεν το συζητάμε.
Αυτό το θεωρώ κακοποίηση.
Ακόμα και τους μαλά..ς που βάζουν σκουλαρίκια στους σκύλους τους....για να μην πώ για τα άλλα τα νούμερα που κουρεύουν τα σκυλιά τους σαν καρναβάλια και τα πάνε σε επιδείξεις μόδας και όλοι γελάνε με τα κακόμοιρα.
ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
εγω εχω δυο τα2 μεγαλα κιολας και το ενα ειναι σε σημειο που.."θεωρητικα" ποναει-καλαμι-
και θελω να πω πως δεν ποναει καθολου..ουτε για αστειο!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Το εχουν κανει ηδηΌταν βλέπεις το ζωάκι σου σαν αξεσουάρ και όχι σαν ψυχούλα τέτοια φαντάζεσαι να κάνεις!!Να γίνω κακιά και να αναρωτηθώ αν τα χρώματα του τατουάζ ταιριάζουν με το σαλόνι ή με τα τατουάζ του ιδιοκτήτη; Μετά μπορεί να της πατήσει ένα βάψιμο,μια ταπετσαρία έτσι για αλλάγη βρε παιδί μου.
Συνημμένα
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν φαινεται καλα...αλλα δεν φαινεται και real...Το εχουν κανει ηδηβασικα δεν ξερω αν ειναι αληθινη η φωτογραφια αλλα watch this====>
ιβανα
Επιφανές μέλος
κακοποιηση δεν ειναι μονο το ξυλο......
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Να γίνω κακιά και να αναρωτηθώ αν τα χρώματα του τατουάζ ταιριάζουν με το σαλόνι ή με τα τατουάζ του ιδιοκτήτη; Μετά μπορεί να της πατήσει ένα βάψιμο,μια ταπετσαρία έτσι για αλλάγη βρε παιδί μου.