Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν ειναι κακοποιηση να εχουν τη γατα ακινητη μια ωρα και να την τρυπανε με τη βελονα του τατοο?Ποιος τη ρωτησε αν θελει να εχει σχεδιακι πανω της?χαχαχα την εχω δει πολλες φορες αυτη τη φωτο...καλα δεν το λες και κακοποιηση...μην τρελενομαστε..βλακεια ναι..αλλα οχι κακοποιηση!
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
μωρε δεν ρωταει κανεις σε τπτ..ειναι αυτο που λεω συνεχεια αλλα δεν καταλαβαινει κανεις..οτι εχει να κανει με τα ζωα..ειναι τελειως εγωιστικο το θεμα..ο ιδιοκτητης θελει να το ταισει κροκετα κοτοπουλο(αυτο μπορει να θελει μοσχαρκι)..δεν το ρωταει...Δεν ειναι κακοποιηση να εχουν τη γατα ακινητη μια ωρα και να την τρυπανε με τη βελονα του τατοο?Ποιος τη ρωτησε αν θελει να εχει σχεδιακι πανω της?
ο ιδιοκτητης θελει να το στειρωσει...(αυτο μπορει να θελει να γεννησει)
ο ιδιοκτητης κανει οσα θελει εκεινος ..που εκεινος θεωρει καλα για το γατι του το σκυλι τοθ κτλ....

αυτο λεω μονο τπτ περισσοτερο..
ασε που δεν ποναει το τα2..
χεχεχεχε εχω δυο και ξερω!

(αστειευομαι)-μη με παρετε απο τα μουτρα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
Να γίνω κακιά και να αναρωτηθώ αν τα χρώματα του τατουάζ ταιριάζουν με το σαλόνι ή με τα τατουάζ του ιδιοκτήτη; Μετά μπορεί να της πατήσει ένα βάψιμο,μια ταπετσαρία έτσι για αλλάγη βρε παιδί μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!Όταν βλέπεις το ζωάκι σου σαν αξεσουάρ και όχι σαν ψυχούλα τέτοια φαντάζεσαι να κάνεις!!Να γίνω κακιά και να αναρωτηθώ αν τα χρώματα του τατουάζ ταιριάζουν με το σαλόνι ή με τα τατουάζ του ιδιοκτήτη; Μετά μπορεί να της πατήσει ένα βάψιμο,μια ταπετσαρία έτσι για αλλάγη βρε παιδί μου.

moukelis
Επιφανές μέλος
TONK
Νεοφερμένο μέλος

starter
Δραστήριο μέλος
Αν πάντως ζει στη Ελλάδα ο-η ιδιοκτήτης ,υπάρχουν στη Παρουσίαση κάτι υπέροχες γάτες που μοιάζουν με αυτή απο πρες-παπιέ θεοπάρδαλες. Μήπως να έκανε μια βόλτα πριν της ζωγραφίσει και την άλλη σπάλα για συμμετρία;
zanin
Διάσημο μέλος

TONK
Νεοφερμένο μέλος
το πιο πιθανό είναι να το υπνωτίσανε το ζώο![]()
Σωστά, έχεις δίκιο, αλλιώς δεν γίνεται...100%
TONK
Νεοφερμένο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Αυτό θα έλεγα τώρα.......να το ναρκώσανε, όχι υπνωτίσανε, κι εγώ μπερδεύομαι μερικές φορές...(δεν νομίζω να ήθελαν να δούν τί ήταν στην προηγούμενη ζωή)
ιβανα
Επιφανές μέλος
χαχαχα την εχω δει πολλες φορες αυτη τη φωτο...καλα δεν το λες και κακοποιηση...μην τρελενομαστε..βλακεια ναι..αλλα οχι κακοποιηση!
φυσικα κ ειναι κακοποιηση..μην εξισωνουμε τη στειρωση κ τις κροκετες με τα τατουαζ. η στειρωση που ανεφερες εχει οφελος στη ζωη του ζωου, δεν υποφερει απο οιστρους κ δεν κανει καρκινους, το τατουαζ ποιο ακριβως οφελος εχει απο το να ικανοποιησει την ανωμαλια του ιδιοκτητη?
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

https://balkanpix.com/?s=3&i=143
https://www.museumofhoaxes.com/hoax/forums/viewthread/8893/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool